• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum ?

Yani soru işaretini koyduğuna göre sanırım eski es. Hayat senin hayatın elbette ama küflenmiş bi pizzayı yiyebilir misin? Kustugunu tekrar yiyebilir misin? Çöpe attığın şeyi tekrar çöpten alıp kullanabilir misin? Her ne kadar nerden baksan asla tat vermez. Sadece alıskanlıkların duygudurumlarımızda yarattıgi gücün kurbanı oluruz.
Bosanılmıs gitmis bitmis, karaya oturmuş bir gemiyi iteklemenin manası yok. Yani sadece hos gelen sey aranızdaki gusul muhabbeti mi? bilmiyorum. Yani bu eskilerin horozlarını bile öttürmemek lazım. İcinizdeki koca karı sanırım eski esle muhatap olmamanız icin söyleniyo.
Neden bosandınız? Senin yanındayken bi baskasına alevli meyve tabagı mı gönderdi?

Çocuğunuzun ciddi rahatsızlıkları varmış, onun vaktinden çalıp başka biriyle flört ediyorsanız evet ben kesinlikle yanlış yaptığınızı düşünüyorum. Hele ki çocuk bi yandan ağlıyor siz tak tak mesaj yapıyorsanız. Ama çocuğuma çok iyi bakıyorum ilgileniyorum onu aksatmıyorum diyorsanız sıkıntı yok. Bu arada insanları iyi tanıyın lütfen çocuğunuzla yüz yüze getirmeyin, iyice emin olmadıkça, karşı taraf bekarsa da iki kez düşünün benle neden konuşuyor diye.

Dilimizin salatalıgından meydana gelen zarflardan biridir. Direktman, direktmen olarak kullanılır.
Yaygın olarak “otomatikmen” buna örnek verilebilir.
Visenyaa’cığım benim zamanımda bir demet tiyatro vardı ah ah Lütfiye ne de güzel kullanırdı Türkçemizi çok eskide kaldım ben bilmez şimdiki gençler

Yani soru işaretini koyduğuna göre sanırım eski es. Hayat senin hayatın elbette ama küflenmiş bi pizzayı yiyebilir misin? Kustugunu tekrar yiyebilir misin? Çöpe attığın şeyi tekrar çöpten alıp kullanabilir misin? Her ne kadar nerden baksan asla tat vermez. Sadece alıskanlıkların duygudurumlarımızda yarattıgi gücün kurbanı oluruz.
Bosanılmıs gitmis bitmis, karaya oturmuş bir gemiyi iteklemenin manası yok. Yani sadece hos gelen sey aranızdaki gusul muhabbeti mi? bilmiyorum. Yani bu eskilerin horozlarını bile öttürmemek lazım. İcinizdeki koca karı sanırım eski esle muhatap olmamanız icin söyleniyo.
Neden bosandınız? Senin yanındayken bi baskasına alevli meyve tabagı mı gönderdi?
Allah aşkına siz neyin kafasını yaşayıp yorum yapıyorsunuz okuduğunuzu anlamıyorsunuz biraz kitap okusanız iyi olacak

Çocuğunuzun ciddi rahatsızlıkları varmış, onun vaktinden çalıp başka biriyle flört ediyorsanız evet ben kesinlikle yanlış yaptığınızı düşünüyorum. Hele ki çocuk bi yandan ağlıyor siz tak tak mesaj yapıyorsanız. Ama çocuğuma çok iyi bakıyorum ilgileniyorum onu aksatmıyorum diyorsanız sıkıntı yok. Bu arada insanları iyi tanıyın lütfen çocuğunuzla yüz yüze getirmeyin, iyice emin olmadıkça, karşı taraf bekarsa da iki kez düşünün benle neden konuşuyor diye.
Evet rahatsızlıkları ciddi fakat elimde sürekli telefon yok oğlum uyuduğunda alıyorum genellikle. Oğlumla sürekli aktivite yapıyoruz boş zamanımız olmuyor. Şuan da burada yazıyorsam öğle uykusunda olduğu için

Evet rahatsızlıkları ciddi fakat elimde sürekli telefon yok oğlum uyuduğunda alıyorum genellikle. Oğlumla sürekli aktivite yapıyoruz boş zamanımız olmuyor. Şuan da burada yazıyorsam öğle uykusunda olduğu için
O zaman sıkıntı yok. İnş mutlu olursunuz, hayırlı insanlar çıkar karşınıza

Flört etmekte ne var ?
Evli olup flört eden kişiler bile var bence hayata heyecan katan bir şey
Flört
Düzeltme :

Flört etmek hayata heyecan katar. Duyguları canlı tutar.

Evli olup flört etmek normal değil tabi ki

Ama siz yanlış bir şey yapmıyorsunuz çocuğunuz var ve bekarsınız flört edebilirsiniz.

Evli olup flört eden kişiler bile var kaldı ki siz bekarsınız sizinki normal kimseye sadakat borcunuz yok çünkü kastım buydu

Düzeltme :
Flört etmek hayata heyecan katar. Duyguları canlı tutar.

Evli olup flört etmek normal değil tabi ki

Ama siz yanlış bir şey yapmıyorsunuz çocuğunuz var ve bekarsınız flört edebilirsiniz.

Evli olup flört eden kişiler bile var kaldı ki siz bekarsınız sizinki normal kimseye sadakat borcunuz yok çünkü kastım buydu
Anladım zaten ben de aslında yanlış yaptığımı düşünmüyorum eğer böyle düşünsem yapmazdım zaten ama en mutlu olduğum anda içimdeki vesvese konuşuyor.
Valla kusura bakmayın bi yoruma az önce sinirlendim. Biri kalkmış eski eşimle ilgili şeyler söylemiş ne alaka o meymenetsiz adamı niye anıyor bir de onunla flört ettiğimi iddia edip yargı dağıtıyor bana moralim bozuldu

Aslinda cocugunuz kucukken bu tarz olusumlarin baslamasi ya da hayatiniza eş olsun,sevgili olsun birini almaniz icin tam zamani bence.cocugunuz ergen oldugunda bunlari yasamaya kalkarsaniz sıkıntı o zaman baslar.Sadakatsiz dizisinde tam da bu konu isleniyor su an .Ergen olan erkek cocuklari bir türlü kabullenemiyor annelerinin hayatinda birinin olmasini.Bu sosyo ekonomik her cevrede ayni.Su an sizin icin sartlar gayet iyi bence.Sucluluk duyacak bir sey yok ayrica bunda.

Hanımlar iyi geceler öncelikle 🙂 ben yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama “hadi bi cesaret papatya” dedim 🙃 sorarken bile suçluluk hissediyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın 😘
Ben bir seneden fazladır eşimden boşandım bir de iki yaşında oğlum var. Bu zamana kadar karşı cinsten kimseyle konuşmadım istemedim hiç. Aslında yine ilişki falan istemiyorum ama biriylede sohbet ediyorum ne diyor gençler flört gibi 😅 ama bir yandan da suçluluk hissediyorum oğluma karşı, çocuğun var senin genç kızlar gibi ne flört ediyorsun diyorum kendi kendime yani içimde bi mahalle kocakarısı var sürekli kendimi baskılıyorum ama konuşmakta iyi geliyor ne olacak ki papatya napıyon sanki diyorum.
of bilemedim hanımlar sizce biraz daha zaman geçmeli mi ? Ayıplanacak bir şey mi yapıyorum?
Merhaba seni 2019 Kasım annelerinden hatırlıyorum birlikte bekledik yavrularımızı 😊 öncelikle minik icin şifa diliyorum cok cok geçmiş olsun insallah en hafif sekilde atlatır 🤲🏻 yaşadığın mutluluk heyecan suçluluk duygusu hepsi cok normal bence bende yerinde olsam muhtemelen senin gibi hissederdim. Ama yanlış birsey yapmadığını sende biliyorsun aslında. Kimseyi aldatmiyorsun neticede inan sen mutlu oldukça oglun da daha cok mutlu olacak. Icindeki o kıpırtıları doya doya yaşa anne olman buna engel degil olmamalı 😊

Aslinda cocugunuz kucukken bu tarz olusumlarin baslamasi ya da hayatiniza eş olsun,sevgili olsun birini almaniz icin tam zamani bence.cocugunuz ergen oldugunda bunlari yasamaya kalkarsaniz sıkıntı o zaman baslar.Sadakatsiz dizisinde tam da bu konu isleniyor su an .Ergen olan erkek cocuklari bir türlü kabullenemiyor annelerinin hayatinda birinin olmasini.Bu sosyo ekonomik her cevrede ayni.Su an sizin icin sartlar gayet iyi bence.Sucluluk duyacak bir sey yok ayrica bunda.
Çok teşekkür ederim 🌺

Back
X