- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.957
- 83
- 31
- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
İnşallah teşekkür ederimAnalık işte. Aslında attığımız her adımda ilk düşündüğümüz çocuklarımız oluyor böyle düşünmeniz normal. Umarım siz ve oğlunuz için en iyisi olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkür ederimAnalık işte. Aslında attığımız her adımda ilk düşündüğümüz çocuklarımız oluyor böyle düşünmeniz normal. Umarım siz ve oğlunuz için en iyisi olur.
Yani soru işaretini koyduğuna göre sanırım eski es. Hayat senin hayatın elbette ama küflenmiş bi pizzayı yiyebilir misin? Kustugunu tekrar yiyebilir misin? Çöpe attığın şeyi tekrar çöpten alıp kullanabilir misin? Her ne kadar nerden baksan asla tat vermez. Sadece alıskanlıkların duygudurumlarımızda yarattıgi gücün kurbanı oluruz.
OMG!!! Ciddi olamazsın broDirekman diye bir kahraman mi var?
Öyle bir kelime de yok cunku
Öyle bir şey söz konusu değil eskiden tanıdığım birisi sadece sohbet ediyoruz ileriye dönük hayalim ve isteğim de yok güzel sohbet etmek amacım şuan
Dilimizin salatalıgından meydana gelen zarflardan biridir. Direktman, direktmen olarak kullanılır.Direkman diye bir kahraman mi var?
Öyle bir kelime de yok cunku
Visenyaa’cığım benim zamanımda bir demet tiyatro vardı ah ah Lütfiye ne de güzel kullanırdı Türkçemizi çok eskide kaldım ben bilmez şimdiki gençlerDilimizin salatalıgından meydana gelen zarflardan biridir. Direktman, direktmen olarak kullanılır.
Yaygın olarak “otomatikmen” buna örnek verilebilir.
O Lütfiyeyi izleye izleye şimdi sağda solda kücük kücük bıckın delikanlılara laf sokuyoruz işte bizdeVisenyaa’cığım benim zamanımda bir demet tiyatro vardı ah ah Lütfiye ne de güzel kullanırdı Türkçemizi çok eskide kaldım ben bilmez şimdiki gençler
Allah aşkına siz neyin kafasını yaşayıp yorum yapıyorsunuz okuduğunuzu anlamıyorsunuz biraz kitap okusanız iyi olacakYani soru işaretini koyduğuna göre sanırım eski es. Hayat senin hayatın elbette ama küflenmiş bi pizzayı yiyebilir misin? Kustugunu tekrar yiyebilir misin? Çöpe attığın şeyi tekrar çöpten alıp kullanabilir misin? Her ne kadar nerden baksan asla tat vermez. Sadece alıskanlıkların duygudurumlarımızda yarattıgi gücün kurbanı oluruz.
Bosanılmıs gitmis bitmis, karaya oturmuş bir gemiyi iteklemenin manası yok. Yani sadece hos gelen sey aranızdaki gusul muhabbeti mi? bilmiyorum. Yani bu eskilerin horozlarını bile öttürmemek lazım. İcinizdeki koca karı sanırım eski esle muhatap olmamanız icin söyleniyo.
Neden bosandınız? Senin yanındayken bi baskasına alevli meyve tabagı mı gönderdi?
Ya visenyaa popüler olman lazım senin eskiden Beyaz Show, Zaga vardı. Şimdi Hasancan var konuşanlarda ilk sırda olmalısın.O Lütfiyeyi izleye izleye şimdi sağda solda kücük kücük bıckın delikanlılara laf sokuyoruz işte bizde![]()
Evet rahatsızlıkları ciddi fakat elimde sürekli telefon yok oğlum uyuduğunda alıyorum genellikle. Oğlumla sürekli aktivite yapıyoruz boş zamanımız olmuyor. Şuan da burada yazıyorsam öğle uykusunda olduğu içinÇocuğunuzun ciddi rahatsızlıkları varmış, onun vaktinden çalıp başka biriyle flört ediyorsanız evet ben kesinlikle yanlış yaptığınızı düşünüyorum. Hele ki çocuk bi yandan ağlıyor siz tak tak mesaj yapıyorsanız. Ama çocuğuma çok iyi bakıyorum ilgileniyorum onu aksatmıyorum diyorsanız sıkıntı yok. Bu arada insanları iyi tanıyın lütfen çocuğunuzla yüz yüze getirmeyin, iyice emin olmadıkça, karşı taraf bekarsa da iki kez düşünün benle neden konuşuyor diye.
O zaman sıkıntı yok. İnş mutlu olursunuz, hayırlı insanlar çıkar karşınızaEvet rahatsızlıkları ciddi fakat elimde sürekli telefon yok oğlum uyuduğunda alıyorum genellikle. Oğlumla sürekli aktivite yapıyoruz boş zamanımız olmuyor. Şuan da burada yazıyorsam öğle uykusunda olduğu için
Teşekkür ederimO zaman sıkıntı yok. İnş mutlu olursunuz, hayırlı insanlar çıkar karşınıza
Düzeltme :Flört etmekte ne var ?
Evli olup flört eden kişiler bile var bence hayata heyecan katan bir şey
Flört
Anladım zaten ben de aslında yanlış yaptığımı düşünmüyorum eğer böyle düşünsem yapmazdım zaten ama en mutlu olduğum anda içimdeki vesvese konuşuyor.Flört etmek hayata heyecan katar. Duyguları canlı tutar.
Evli olup flört etmek normal değil tabi ki
Ama siz yanlış bir şey yapmıyorsunuz çocuğunuz var ve bekarsınız flört edebilirsiniz.
Evli olup flört eden kişiler bile var kaldı ki siz bekarsınız sizinki normal kimseye sadakat borcunuz yok çünkü kastım buydu
Merhaba seni 2019 Kasım annelerinden hatırlıyorum birlikte bekledik yavrularımızıHanımlar iyi geceler öncelikleben yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama “hadi bi cesaret papatya” dedim
sorarken bile suçluluk hissediyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın
Ben bir seneden fazladır eşimden boşandım bir de iki yaşında oğlum var. Bu zamana kadar karşı cinsten kimseyle konuşmadım istemedim hiç. Aslında yine ilişki falan istemiyorum ama biriylede sohbet ediyorum ne diyor gençler flört gibiama bir yandan da suçluluk hissediyorum oğluma karşı, çocuğun var senin genç kızlar gibi ne flört ediyorsun diyorum kendi kendime yani içimde bi mahalle kocakarısı var sürekli kendimi baskılıyorum ama konuşmakta iyi geliyor ne olacak ki papatya napıyon sanki diyorum.
of bilemedim hanımlar sizce biraz daha zaman geçmeli mi ? Ayıplanacak bir şey mi yapıyorum?
Çok teşekkür ederimAslinda cocugunuz kucukken bu tarz olusumlarin baslamasi ya da hayatiniza eş olsun,sevgili olsun birini almaniz icin tam zamani bence.cocugunuz ergen oldugunda bunlari yasamaya kalkarsaniz sıkıntı o zaman baslar.Sadakatsiz dizisinde tam da bu konu isleniyor su an .Ergen olan erkek cocuklari bir türlü kabullenemiyor annelerinin hayatinda birinin olmasini.Bu sosyo ekonomik her cevrede ayni.Su an sizin icin sartlar gayet iyi bence.Sucluluk duyacak bir sey yok ayrica bunda.