Yanlış mı düşünüyorum ?

Allah aşkına siz neyin kafasını yaşayıp yorum yapıyorsunuz okuduğunuzu anlamıyorsunuz biraz kitap okusanız iyi olacak
Sadece keske “biraz okumus” olsaydım. Keske biraz. Çok okumak beni böyle deli etti zaten. Şu an “Modern Yaşamda Kişilik Bozuklukları”nı okuyorum. Tavsiye etmem. İyi forumlar.
Ya visenyaa popüler olman lazım senin eskiden Beyaz Show, Zaga vardı. Şimdi Hasancan var konuşanlarda ilk sırda olmalısın.
Hasancanla yanyana gelsek taramalı tüfeğe bağlarız asla sonu gelmez:D yıllarca yazdım incide, Twitterda vs yaşı 30 ettik kafayı sıyırdık, şimdi dibini sıyırıyorum nimet yazık olmasın diye hasarlı modifiye gibi geziyoz ortalıkta yeri gençler aldı.

Merhaba seni 2019 Kasım annelerinden hatırlıyorum birlikte bekledik yavrularımızı 😊 öncelikle minik icin şifa diliyorum cok cok geçmiş olsun insallah en hafif sekilde atlatır 🤲🏻 yaşadığın mutluluk heyecan suçluluk duygusu hepsi cok normal bence bende yerinde olsam muhtemelen senin gibi hissederdim. Ama yanlış birsey yapmadığını sende biliyorsun aslında. Kimseyi aldatmiyorsun neticede inan sen mutlu oldukça oglun da daha cok mutlu olacak. Icindeki o kıpırtıları doya doya yaşa anne olman buna engel degil olmamalı 😊
Amin çok teşekkür ederim 🌺 o grup beni o zaman ki yaşadığım kötü olaylardan uzaklaştırıyordu sizden başka kimseyle sohbet etmiyordum “üstelik eşimden gizli” görürse kızar diye meymenetsiz adam neyse o yüzden o grup ve orada tanıdığım arkadaşlarım benim için çok özel sizde öyle ❤️ Sürekli bık bık mesaj yazmıyorum zaten ama akşamları sohbet muhabbet ediyoruz iyi geliyor 😊

Düzeltme :

Anladım zaten ben de aslında yanlış yaptığımı düşünmüyorum eğer böyle düşünsem yapmazdım zaten ama en mutlu olduğum anda içimdeki vesvese konuşuyor.
Valla kusura bakmayın bi yoruma az önce sinirlendim. Biri kalkmış eski eşimle ilgili şeyler söylemiş ne alaka o meymenetsiz adamı niye anıyor bir de onunla flört ettiğimi iddia edip yargı dağıtıyor bana moralim bozuldu
Eski eş ne alaka bazıları cidden eskiyi eskide bırakamıyor 😂

Bekar ve özgür bir kadınsınız ortada bir ahlaksızlık bir yanlış yok insanız sonuçta duygularımız hislerimiz var
Tek dikkat etmeniz gereken şey doğru ve kaliteli adamları seçmek

Sadece keske “biraz okumus” olsaydım. Keske biraz. Çok okumak beni böyle deli etti zaten. Şu an “Modern Yaşamda Kişilik Bozuklukları”nı okuyorum. Tavsiye etmem. İyi forumlar.

Hasancanla yanyana gelsek taramalı tüfeğe bağlarız asla sonu gelmez:KK70: yıllarca yazdım incide, Twitterda vs yaşı 30 ettik kafayı sıyırdık, şimdi dibini sıyırıyorum nimet yazık olmasın diye hasarlı modifiye gibi geziyoz ortalıkta yeri gençler aldı.
Ne yani şimdi siz çok okuduğunuzdan mı okuduğunuzu anlamıyorsunuz? 😂
Gerçekten bazı insanlar sadece moral bozmak için varlardır ya siz de onlardansınız açık ve net. Eski eş ne alaka nerede geçiyor kendi kendinize onunla flört ettiğimi iddia edip bir de yargı dağıtıyorsunuz. Gereksiz bir insansınız benim için

Eski eş ne alaka bazıları cidden eskiyi eskide bırakamıyor 😂

Bekar ve özgür bir kadınsınız ortada bir ahlaksızlık bir yanlış yok insanız sonuçta duygularımız hislerimiz var
Tek dikkat etmeniz gereken şey doğru ve kaliteli adamları seçmek
Gerçekten öyle eskide bırakanları da unutturmamak için her olayda burnumuza sokuyorlar. Şuanlık sadece güzel sohbet edeyim kafasındayım belki doğru adamdır ama ileriye dönük şimdilik bir şey düşünmüyorum

Amin çok teşekkür ederim 🌺 o grup beni o zaman ki yaşadığım kötü olaylardan uzaklaştırıyordu sizden başka kimseyle sohbet etmiyordum “üstelik eşimden gizli” görürse kızar diye meymenetsiz adam neyse o yüzden o grup ve orada tanıdığım arkadaşlarım benim için çok özel sizde öyle ❤️ Sürekli bık bık mesaj yazmıyorum zaten ama akşamları sohbet muhabbet ediyoruz iyi geliyor 😊
Bir kadının en özel en güzel dönemi olan hamilelikte sana bunlari yaşatmış Allah kalbine merhamet versin ne diyeyim 🙁 gercekten benim icinde cok özel o grup hala ara ara girer yazarım 🥰 seni anlıyorum zaten 2 yaşında bir cocukla sürekli mesajlasabilmen neredeyse imkansız 😅 hakkinizda hayirlisi olsun insallah cok mutlu olursun hem sen hem küçük adam 🤍

Ne yani şimdi siz çok okuduğunuzdan mı okuduğunuzu anlamıyorsunuz? 😂
Gerçekten bazı insanlar sadece moral bozmak için varlardır ya siz de onlardansınız açık ve net. Eski eş ne alaka nerede geçiyor kendi kendinize onunla flört ettiğimi iddia edip bir de yargı dağıtıyorsunuz. Gereksiz bir insansınız benim için
Sizi demoralize edecek kadar önemli miydim bu kadar? Bilmiyordum, demek ki önemliydim demoralize ederek “gereksiz” oldum su an.

Bir kadının en özel en güzel dönemi olan hamilelikte sana bunlari yaşatmış Allah kalbine merhamet versin ne diyeyim 🙁 gercekten benim icinde cok özel o grup hala ara ara girer yazarım 🥰 seni anlıyorum zaten 2 yaşında bir cocukla sürekli mesajlasabilmen neredeyse imkansız 😅 hakkinizda hayirlisi olsun insallah cok mutlu olursun hem sen hem küçük adam 🤍
Aynen canım sürekli oyunlar oynuyoruz hep bişeyler benle yapmak istiyor benim de hoşuma gidiyor açıkcası 🤣 amin çok teşekkür ederim canım benim sizde inşallah ❤️

Sizi demoralize edecek kadar önemli miydim bu kadar? Bilmiyordum, demek ki önemliydim demoralize ederek “gereksiz” oldum su an.
Ya siz gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Siz önemli değilsiniz, sizin zehirli diliniz benim moralimi bozdu lütfen bu konuya yazmayın. Zehrinizi başka bir yere akıtın

Yani soru işaretini koyduğuna göre sanırım eski es. Hayat senin hayatın elbette ama küflenmiş bi pizzayı yiyebilir misin? Kustugunu tekrar yiyebilir misin? Çöpe attığın şeyi tekrar çöpten alıp kullanabilir misin? Her ne kadar nerden baksan asla tat vermez. Sadece alıskanlıkların duygudurumlarımızda yarattıgi gücün kurbanı oluruz.
Bosanılmıs gitmis bitmis, karaya oturmuş bir gemiyi iteklemenin manası yok. Yani sadece hos gelen sey aranızdaki gusul muhabbeti mi? bilmiyorum. Yani bu eskilerin horozlarını bile öttürmemek lazım. İcinizdeki koca karı sanırım eski esle muhatap olmamanız icin söyleniyo.
Neden bosandınız? Senin yanındayken bi baskasına alevli meyve tabagı mı gönderdi?
Horoza hiç girmeyelim.

Babannem 70 yaşında vardı ,bahçede oturuyoruz ,en büyük oğlu yaşında bi abi "merhaba teyze " dedi .Adam gidince nenem şöyle bir süzüldü "güzel kadınım ondan dedi " demez mi 🤣🤣🤣🤣

Yani ne kocakarılar var ahhh ahhh

Bekarsınız mutlu oluyorsanız suçluluk duymanıza gerek yok ,çocuğunuz büyüyüp evlenip gidecek o , o zaman suçluluk duyacak mı aaa anam yalnız evlenmeyim diyecek mi ?

İnsan nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşamalı .

Back
X