• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum

Ya zaten eldiven olayına pek takılmadım sadece muayene ederken gülmesi benim takılmama neden oldu düğme olayı da bi baktım düğmemi açıyor rahat muayene edemiyorum dedi ben açarım dedim buradaki insanlar benim kadın erkek doktor ayrımı yaptığımı düşünüyor böyle bişey değil ve instagram hesabımı bulup akşamında istek atmıştı
Size doktor istek mi attı ?

Acilde seçme gibi bir imkanımız yok pratisyen doktorlar kibarca bir gülümsemeyi anlardım ben de ama doktor durmadan gülümsedi göz teması kurmaya çalıştı üstüne beni 1 saat oyaladı sürekli yanına çağırdı kaldı ki benim için kadın erkek fark etmez ilk defa bu denli göz temasına ve ten temasına maruz kaldım 3 kere muayane etmek anormal geldi
Defalarca muayene edebilir. İlgilenmese, yüzünüze bakmasa baştan savdı dersiniz.
Acınızı unutup onu saymanız da garip…

Ya zaten eldiven olayına pek takılmadım sadece muayene ederken gülmesi benim takılmama neden oldu düğme olayı da bi baktım düğmemi açıyor rahat muayene edemiyorum dedi ben açarım dedim buradaki insanlar benim kadın erkek doktor ayrımı yaptığımı düşünüyor böyle bişey değil ve instagram hesabımı bulup akşamında istek atmıştı
burda sorun gülümse mi yoksa sosyal medya hesabınıza istek atmış olması mı? asıl sorunu neden başlığa yazmadınız

Evet ve isteği sildim kendimi çok kötü hissettim şikayet etsem arkadaşım boşuna etme doktora bişey olmaz uğraşmaya değmez dedi ama haddini bildirmemek için zor duruyorum
Şaka gibi bir olay gerçekten böyle bir şey tabi şikayet edilmeli hasta gizliliği denen bir şey var
Nasıl buldu hesabınızı ?

Eldivene takılmadım tabiki de doktorun bunu yaparken bana imalı şekilde gülmesi normal gelmedi ve üzerine instagram hesabımı bulup eklemesi de normal olmasa gerek
Zaten diğerlerinin normal olmadığını söylemiştim tabiki normal değil sapıkmış doktor belliki

Defalarca muayene edebilir. İlgilenmese, yüzünüze bakmasa baştan savdı dersiniz.
Acınızı unutup onu saymanız da garip…
İlgilenmek imalı gülmek mi ilgilenmek temas anında gözlerinize bakıp gülmesi mi ilgilenmek düğmenizi açması mı ilgilenmek instagram hesabından eklemesi mi iyi misiniz bunlar normal mi ve benim dışımdaki hastaların suratına bakmıyordu dahi

Evet ve isteği sildim kendimi çok kötü hissettim şikayet etsem arkadaşım boşuna etme doktora bişey olmaz uğraşmaya değmez dedi ama haddini bildirmemek için zor duruyorum
Neden ekran görüntüsü almadınız? Bir de konuyu tamamen yanlış açmışsınız. 20 satır gülümsedi gözlerime baktı eldiven takmadı demek yerine 2 cümle sadece sosyal medyadan eklediğini yazsanız daha ciddiye alabilirdim. Şuan garip geldi açıkçası. Yine de üzüldüm kötü bir durum yaşadığınız. Sadece inandırıcı gelmedi

İlgilenmek imalı gülmek mi ilgilenmek temas anında gözlerinize bakıp gülmesi mi ilgilenmek düğmenizi açması mı ilgilenmek instagram hesabından eklemesi mi iyi misiniz bunlar normal mi ve benim dışımdaki hastaların suratına bakmıyordu dahi
Diğer hastaların suratına dahi bakmadığını nereden gördünüz 🤔

Kusura bakmayın da fantezi dünyanız rengarenk öööyle kendi kendinize rolleniyorsunuz gibi geldi. İnandırıcılık sıfır.

Diğer hastaların suratına dahi bakmadığını nereden gördünüz 🤔
Çünki bir kaç hasta beraber aldıkları oluyor doğuda kalıyorum burada hastahane çok kötü ilerliyor birden fazla hasta içeri aldıkları oluyor ben de gittiğimde 3 kere odasına girdim beni sona bıraktı hep

Böyle bir şeye inanmıyorum asla doktorları töhmet altında bırakmayın eğer bir şüpheniz varsa suç duyurusunda bulunun ve cimere şikayet edin
Asla demeyin ya nolur oluyor böyle şeyler. en son meme ultrasonumu çeken kişi yarım saatten fazla sürdü sürekli memeye bakıyor suratıma bakıyor suratında pis bir ifade de vardı midem bulandı yani ve daha önce de başka bir doktor numaramı falan bulup baya uzun bir süre aramıştı beni en son şikayet edicem dedim sustu. Var böyle kişiler malesef ama konu sahibinin konusu bana inandırıcı gelmedi pek o ayrı

Back
X