2 senelik bir ilişkim vardı .Çoğu zaman kavga ederdik evet ama son 10 gündür hersey tuhaf .Sevgilim bayram için Eskişehir e gidecegini söyledi bende tamam dedim normalde aynı şehirdeyiz yazları hariç .Eskişehir e gitti bi tuhaf oldu durduk yere kavga etmeye başladı verdiği sözleri Tutmamaya.Biz onunla ne zaman kavga etsek o haklı çıkarır kendini Haksız da olsa .eski sevgilim den bi anda konu açıp tartıştı sende bunu yapıyordun önceden dedi bende yeter artık bitsin dedim tamam dedi ve gitti 1 saat sonra seni seviyorum diye mesaj atti cevap vermedim çok kirilmistim çünkü bi gelip Özür dileyip bi anda tekrar gidiyordu. Sonra beni takmadin sen değiştin diye kavga etti küfür etti bende ağır laflar söyledim sana kimse katlanamaz diye bi kaç gün yine konuşmadık sonra mesaj atti sana ne oldu bensiz nasıl yapıyorsun çok kırıldım dedi ben çok kırıldım dedim anladım barışmak istemiyorsun dedi ve numaramı engelledi ben Özür beklerken ondan .sonra dün engeli kaldırmış aradım soğuk soğuk konuştu kapattım bir daha ne aradım ne yazdım. VW whatsapta hala engelliyim .acaba bir kız mi var da gormiyim diye engelledi bilmiyorum ne yaparsam yapim ben yine suçlu çıkıyorum
Doğru söylüyorsun ama böylece ben hatalı takmamis oluyorumönce özür diliyor sonra tekrar kavga küfre başlıyor, bu dengesizliğin sebebi ne
çocuk gibi ordan burdan engelleme olayı falan
bence ne ara ne sor, istediği yerden engellesin, engeli kaldırsada bakma bence
Yeni birini bulmuş sanırım
Ama seni de elinin altında tutmak adına arada bir geri adım atıyor
Dengesiz
Çoluk çocukla uğraşma canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen öyle beni çildiriyor sonrada ben hatalı çıkıyorum hala da benden Özür bekliyorHer lafı söyleyip özür bekleyen, nazlı, tripli, bencil ve çocuksu erkek tipi...
Çekilmez
Inşallah öyle değildirBenim ilk aklıma gelen yeni birini bulmuş olduğu düşüncesi oldu :26:
Bırakmama sebebide yedekte tutma düşüncesi.
Inşallah öyle değildir
Bende öyle düşündüm ama konuştuğu bi kız falan arkadaş dahi yoktu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?