G Gizmopoli Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2014 571 60 43 İstanbul 31 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #21 Cekirgee .!.: Eskişehir'de bulmuş olabilir Dengezilik bu kısımdan sonra başlamış çünkü Genişletmek için tıkla... Mesaj atmış bana .seni çok yanlış tanimisim laflarınla sıkıldığını anladım seni istemiyorum o laf larla beni üzdün bir daha üzülemem diye
Cekirgee .!.: Eskişehir'de bulmuş olabilir Dengezilik bu kısımdan sonra başlamış çünkü Genişletmek için tıkla... Mesaj atmış bana .seni çok yanlış tanimisim laflarınla sıkıldığını anladım seni istemiyorum o laf larla beni üzdün bir daha üzülemem diye
Cekirgee Pamuk Kızım tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2013 30.143 19.954 248 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #22 Gizmopoli .!.: Mesaj atmış bana .seni çok yanlış tanimisim laflarınla sıkıldığını anladım seni istemiyorum o laf larla beni üzdün bir daha üzülemem diye Genişletmek için tıkla... Önce kendi seni üzdü Hatta dengesizce davranmaya devam etti 'Ben de hiç üzülemem' de
Gizmopoli .!.: Mesaj atmış bana .seni çok yanlış tanimisim laflarınla sıkıldığını anladım seni istemiyorum o laf larla beni üzdün bir daha üzülemem diye Genişletmek için tıkla... Önce kendi seni üzdü Hatta dengesizce davranmaya devam etti 'Ben de hiç üzülemem' de