Para sizin için önemli değilse dert etmeyin. Epey bir hesap kitap içeriyor yazdıklarınız.
Benim anlamadığım evlatların düşüncesizliğini neden kayınpeder ve kayınvalide üstlenir.
Buradan aldığım ders, birikimlerimi çatır çatır yicem, çocuklarıma asla bir şey bırakmıycam.
Arkamdan konuşacak evlat, gelin, damat istemem.
Demek ki evlada ne yapsan da yaranilmiyor.
Ben bu yazidan bunu cikarttim
Evet yaranılmaz.benim de evladım var.kayınvalidem 8 senedir evlatlarına esit davranmaya calışiyor.karşıdakilere gelince eşitlik de bana gelince ne oldu simdi.kendi paramla aldigim halının bile öbürleriyle esit olmasını istedigini hesaplayan bir kadın bu.gelinliklerin bile aynı model olması gibi saçma düşüncelerini telefonda aktaran biri.eğer böyle ince hesaplar yaparsa gün gelir karşısina cıkar iste bu hesaplar.laf etmekse bu eğer kusura bakmasın evet laf ediyorum.siz de böyle davranmayın sizi de gelininiz laf etmesin.cok ince hesaplar yapar.zamanında kendisine de haksızlık yapılmış.evlatlarını o duruma düşürmemek için uğraşıyor kendine göre.ama biri sinirli küsmesin diye de öbürünün hakkını gasp ediyor.yoksa para isteyen yok zaten kendisinden.istesek 6 senedir oturuyorlar evlerde.isterdik.ama calisan insanların önüne de alın size haksızlık olmasın deyip cebine 100tl sıkıştirmak nedir.eşim almayınca bana getirmeler.ben almayınca masalara atmalar falan.cocuk muyuz biz?orada 2 luks evde oturtuyor ogullarını.aynı mesleklere kazançlara sahip olmamıza ragmen refah içinde oturup kira mira ödemedigı için biriktirdigi parayı anlatıyorlar esime . Ben de burada eşimin içine attiğı dert ile uğraşıyorum.
Siz evladınıza gelininize böyle davranmayın .zira bu şekilde laf olursunuz işte