• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyoruz yoksa

Ha sevişe bilir miyim diyebilirler ama ben haram diyemem oyle mi? Dini icerik yazana degil dini icerik yazana tepki gosterenlere yasak olmali bence.

Site dini bir site değildir, "dini içerik yasaktır" cümlesi de tüm din ve mezhepleri içermektedir. Bir Yahudi Tevrat'tan, bir Hıristiyan İncil'den, bir Budist Budizm öğretilerinden örnek veremez, bir Müslüman'da İslam'dan örnek veremez çünkü sitede tüm din ve öğretilerden üyeler var, ateistte var deistte var.

Rica ediyorum site kurallarına uyulsun zira buraya üye olurken hepimiz kurallara uyacağımızı "kuralları okudum, kabul ediyorum" cümlesinin yanındaki kutucuğu işaretlediğimiz anda kabul etmiş olduk, buna bende dahil.

Pöff ev tutmalar da yeni moda oldu. :işsiz:
Nasıl oturulur o ne haltlar yendiği bilinmez evde. Mikrop yuvasıdır oralar. :kusmuk:

Üstelik kamera falan olur mazallah. Cinsel anlamda bir şey olmasa da oraya gitmiş olması bile kıza zorluk çıkarabilir ileride.
1 buçuk sene içinde bence çiftler her türlü paylaşım için birbirini tanımış, tartmıştır.

sapıklık değil ..
eve götrüp zorla tecavüz ederse işte ozaman sapık olur...
kız hoşlanmıyorsa hayır desin.. zaten amacı sex ise sadece adam ayrılacaktır kızdan ;)

Bunun neresi sapıklık, bir kişinin cinsellik istememeye hakkı olduğu kadar istemeye de hakkı var. Cinsellik yemek içmek kadar temel bir ihtiyaçtır, dürtülerimiz de bunu ister. Kafası uyuşmuyorsa söyler "Ben evlenmeden önce düşünmüyorum" diye adam da ona göre yoluna bakar yani ya saygı duyar ya da ayrılır. Sıkıntı günlük ev tutmak istemesinde. Bana itici geliyor böyle teklifler sanki eve kadın atar gibi hoş değil. Birileri önermiş tatile ya da günübirlik bir yerlere gitsinler. Kız da istiyorsa tabi, istemiyorsa dediğim gibi söylesin istemediğini.

Kızlar öncelikle cinsellik istedi diye bir şey söz konusu değil, cinsellik istiyecek kadar ileri gidemiyecekler ikisininde adımları belli. Yani biz de masumhane düşünüp kabul etmemnin zararı yok dye düşündük. Demek istedğim yani sevgilisi gerçekten öle ayaklarımızı uzatıp, rahat sarılıp rahatca oturalım modundadır demi. Ve zatn cocuk gece kalmasakta olur gider otururz tv izleriz döneriz gibileirnden knşmuş.

İhtiyaç dediğiniz cinsellik, ne zamandan beri helal oldu? Ve normal gibi yansıtıyorsunuz yeni nesillere. En azından, olmamalı bu yanlış ama o yanlışı yapmak istiyorsa birşey diyemeyiz. Deseneniz daha iyi olur bence.

İnsanları kendi değer yargılarıniza göre yargılayacaksaniz 17 bucuk yaşında,kendinden on yaş büyük adamla evlenmek de evlenmeden sevişmeden daha yanlış bir olay bence. Ben de sizi yargılayayim -haddimmiş gibi...

Bazı seyler bir ihtiyaçtır tabii ki, bunu ne kadar bastirirsaniz sırf sevisebilmek için evlenen- mutsuz gencecik insanlar görürüz çevremizde (ki iyi bir gözlemle herkes bu kişileri görebilir,heryerdeler)

Konu geçen ayın konusu ama madem hortlattim yazayım, ben olsam evine de giderim birlikte tatile de giderim, Yanlış birşey olarak görmem
Ama senin kuzenin kesinlikle gitmesin.
Çünkü ataerkil bir kafaya sahip. Belli ki böyle şeyleri ayıp günah olatak görüyor, 'elalem ne der? Sevgilim bana hafif kadın gözüyle bakar mı' gibi düşünüyor.
Eh , sevgilisi de aynı kafada.
O zaman neden kendisini zan altında bıraksın ki?
Adamin da kafa yapısı belli, yarın birgun ayrılırsa ilk yapacağı şey kızı bu olay yüzünden tehdit etmek olacak . Sonuçta aynı eve girmiş mi ? Girmiş.
Olası bir ayrılık durumunda adam aklınızın hayalinizin alamayacağı kadar cirkinlesebilir. Bu riski almasın kesinlikle.

Yıllarca cinsellik olmadan evliliği bekleyen insanlar da var ilişkinin en başından itibaren cinsellik yaşayan da. Bu hayat görüşüyle ilgili birşey. Ona birşey diyemem.

İlk olarak kuzeniniz evlenmeden cinselliğe karşı olan biriyse tavrını koysun ortaya. Ki konu buralarda tartışılıyorsa anladığım kadarıyla net bir tavır yok. Sonuçta sohbet muhabbet her yerde olur. Çocuğun evden kastettiği şey bu doğrultudaki istekleridir.
Ama kuzenin karşı değilse böyle şeylere ona da diyecek birşey yok. Bulsunlar o zaman bı ev

Ev tutmak metres hayati gibi mi gozukuyo acaba? Bencede ileri gidilmis, ama orda burda parklarda olacagina boyle olmasi daha iyi...

Ayrica sevdigin erkegi/kadini istemek niye sapiklik olsun ya? Tersi garip olur.. zorla birseyler yapiyorsa sapiktir. Kaldiki 1,5 sene dahi olsa, bu kizdan o adam oyle bi elektrik almasaydi boyle birseyi teklif dahi edemezdi! Kiz acaba tutsakmi diye dusunuyosa zaten olay bitmistir.

Back
X