- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
Hanimlar merhaba bana dudagin cok sekilsiz diyorlardi surekli ben de bugun 1 cc dolgu yaptirayim dedim ve yaptirdim islem 35 40 dk surdu ama bilemedim bu kadar odem ve morluk olmasi normal mi buzunce bile aciyor ve ust dudak fazla mi olmusodem gidince inecek biraz dedi ama bilemedim yaptirdigima cok pismanim ozellile 3. Foto
Pik de şuanda belli ki üstte daha mı çok yaptı acaba üstûn çok daha fazla şişmiş ama birkac gün zaten bolca şişiyor ödem oluyor dudak benimde oldu ama bu kadar da şiş değilde baya fazla dolgun belli kiBibibella arkadaşa en iyi sen yardımcı olursun
endişelenmiş fazla şiş görünce üst dudağı.resimlerde de öyle.ama iner mi en iyi sen bilirsin.ben yazsam afaki yorum olurPik de şuanda belli ki üstte daha mı çok yaptı acaba üstûn çok daha fazla şişmiş ama birkac gün zaten bolca şişiyor ödem oluyor dudak benimde oldu ama bu kadar da şiş değilde baya fazla dolgun belli ki
İner bence şimdi ilk gün ne desem boş güvenilir biyerse sorun olacağını sanmiyorumendişelenmiş fazla şiş görünce üst dudağı.resimlerde de öyle.ama iner mi en iyi sen bilirsin.ben yazsam afaki yorum olur
üst dudak normalden inceymiş evet.bir kaç gün bekleyin ödemler dağılsın.dudağa masaj yap krem kullan vs dedi mi yapan kişi peki?Orjinal cok kucuktu kizlar ve inceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?