- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi muhtesemgatsby
Fazla ince düşünüyorsunuz bence aileceBilmiyorum belki size saçma gelebilir fakat babam, ablam evli olduğu için ona karşı daha anlayışlı davranıyor çünkü ablam şu an çalışmıyor. Yani çalışmadığı için de kendisini enişteme bağımlı hissetmesin ya da karşısında ezilmesin diye çaba da gösteriyor. Babamın ağzından öyle bir şey duymadım ama belki borcu geri ödeyecek kişinin eniştem olduğunu bildiği için muhatap olmak istememiştir. Benim yüzümden de eniştem ile ablam arasında sorun olur mu diye düşündüm bir yandan.
Ablanız da çok güzel durumunu kullanıyor

Neye elimizi atsak zarar ediyoruz biz. Babamlar benim için ayrılan paranın dışındaki ufak birikimimizi de altına yatırmıştı. Altın düşüp bitcoin yükselince altının yarısını zararla satıp bitcoin aldık. Saçma oldu bence ama bilmiyorum artık, onlara kalmış bir durum.
 Neye elimizi atsak zarar ediyoruz biz. Babamlar benim için ayrılan paranın dışındaki ufak birikimimizi de altına yatırmıştı. Altın düşüp bitcoin yükselince altının yarısını zararla satıp bitcoin aldık. Saçma oldu bence ama bilmiyorum artık, onlara kalmış bir durum. bu arada sakın ezdirmeyin kendinizi ben sizin yerinizde olsam canına okurdum öyle ablanın parayı verirken borç olduğu belirtilmis değil mi madem çalışmıyor durumu yok o zaman ödeyemeyeceği parayı almayacak yok öyle yağma ayrıca burda babanızında suçu var size sordu mu kızım sen veriyor musun ablana parandan borç diye rızanızı aldı mı verirken sonuçta size tahsis edilmiş bir paradan söz ediyoruz birde şöyle düşünelim siz size ayrilan parayi kullansaydiniz da yine paraya ihtiyaciniz olsaydi ablaniza iş yeri açılacak paradan ablaniz size borc verir miydi verdi diyelim sizin lüzumsuz seylere harcadiginizi göre göre kardesimin durumu yok istemeyeyim der miydi. Siz bu şekilde davranmaya devam ederseniz daha çok hakkiniz yenir bilgisayar olayinda da babanızı sokmussunuz araya keske deseydiniz bu bana alınmış birsey ne hakla istersin diye sert ciksaydiniz keske bir kere çizgiyi çekerseniz artik sizin olan bir seyi istemez diye dusunuyorum
 bu arada sakın ezdirmeyin kendinizi ben sizin yerinizde olsam canına okurdum öyle ablanın parayı verirken borç olduğu belirtilmis değil mi madem çalışmıyor durumu yok o zaman ödeyemeyeceği parayı almayacak yok öyle yağma ayrıca burda babanızında suçu var size sordu mu kızım sen veriyor musun ablana parandan borç diye rızanızı aldı mı verirken sonuçta size tahsis edilmiş bir paradan söz ediyoruz birde şöyle düşünelim siz size ayrilan parayi kullansaydiniz da yine paraya ihtiyaciniz olsaydi ablaniza iş yeri açılacak paradan ablaniz size borc verir miydi verdi diyelim sizin lüzumsuz seylere harcadiginizi göre göre kardesimin durumu yok istemeyeyim der miydi. Siz bu şekilde davranmaya devam ederseniz daha çok hakkiniz yenir bilgisayar olayinda da babanızı sokmussunuz araya keske deseydiniz bu bana alınmış birsey ne hakla istersin diye sert ciksaydiniz keske bir kere çizgiyi çekerseniz artik sizin olan bir seyi istemez diye dusunuyorum