Yanlış mı tepki verdim? Emin değilim…

• Konu Sahibi Konu Sahibi mevyy1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oğlan ataniyorsa annesi onu bakması için birine devretme peşinde. Ayriyetten ortada evlilik nişanlılık yokken niye anneyle iletişim kuruyorsunuz bu derece?
Daha önce oğlundan almış numaramı benimle öyle iletişime geçmişti 1 yıldırd vardı ama konuşmuyordun hiç öyle

İsmimi görünce bir gülesim tuttu ayyhh

Galiba kendime fazla yükleniyorum doğrusu aslında bu ama şuan o kadar güzel mutluyken bu kadar uyumlu karakterlerimiz varken sırf bu yüzden benden ayrılmak istemesi çok zoruma gitti.

Daha önce oğlundan almış numaramı benimle öyle iletişime geçmişti 1 yıldırd vardı ama konuşmuyordun hiç öyle
Bu şu subay olacak oğlan mi bu arada? Oğlan şimdilik istiyorum diye diretiyor evlenseniz klasik anasının akliyla hareket eden kamuflajlı olacak gibi duruyor.

Ailesine çok önem veriyor evet belkide evlenince en ufak konuda beni yarı yolda bırakacak. Ama şuan nasıl desem eski eşimi bu kadar sevmemiştim o tamemen çocuk aklıydı ama şuan o kadar güzel 1 yıl geçirdik ki ben ilerde evlensek te çok mutlu olacağımıza kendimi çok inandırmıştım. Annesini böyle bilmiyordum bana sürekli hediyeler gönderirdi doğum günümü kutlardı yani çok samimiydi.

Galiba kendime fazla yükleniyorum doğrusu aslında bu ama şuan o kadar güzel mutluyken bu kadar uyumlu karakterlerimiz varken sırf bu yüzden benden ayrılmak istemesi çok zoruma gitti.
O uyumlu karakter anasının bir lafıyla tuzla buz olur.Başınızdan zor bir evlilik geçmiş ,ama hala hayata çiçek böcek olarak bakıyorsunuz yapmayın.Siz evladı olan bir annesiniz.Kalbi susturup mantığı konuşturmalısınız,işin sonunda üzülen yine yine siz olacaksınız.....

Siz gerçekten bazı şeyleri kavrayamıyosunuz,böyle adamla evlenirsen boşanma garantili evlilik yaparsın. Ayrıca 7 yaşındaki kızını evlendim diye nasıl babasına vereceksin? Kızın ne hissedecek bu konuda?
Ana kuzusu bulmuşsun bi tane onunla ve kızınla nasıl aile olacaksın? Yani kusura bakmayın ama anne olunca çocuğu vereyim bende evleneyim hayatıma bakayım olmuyor, hele bi tane daha çocuk yaparsanız ne olacak. Adamın olmayan çocuğu için babalar gününü kutladığına göre niyetin var.
Başkasıyla evlenip çocuk yapayım kızımıda babası alır kafası ile çıkılan hiçbir yol hayır getirmez.

Konu sahibi yok hayır öyle değil dese de buradan bakılınca aynı sizin yazdığınız gibi görünüyor.Acaba insan kaç kere çamura düşerse akıllanır??Hormonlarla düşünmenin zararını ne zaman fark eder??Evladından ayrılma riskini göze alırda yeni aşka neden yelken açar???

Kendisi yazmış zaten adamın babalar gününü kutlamış hatta terslemiş oda, yeniden evlenecek yeniden anne olacak ee hali hazırda babaya yollanan çocuk ne olacak, ne hissedecek. Bu hormonla düşünmek mi akılsızlık mı bilmiyorum, insan 2.evliliğinide yapar 5ide yapar mutlu olmak herkesin hakkı da bari az mantığın olsun. Bi yola çıkarken kendiside kızıda mutlu olacağı seçenekler olabilcekken sanki bi eşyadan bahseder gibi babası alır diyip kesip atmak bilmiyorum ya.

Ben sizi haklı buldum ayrıca temkinli olmanızı gayet mantıklı ve anlaşılır buldum siz iyi bir annesiniz ve olması gibi davranıyorsunuz adama baştan söylemişsiniz çok seviyorsa bekler

Kendiniz adama sen ne düşünüyorsun diye sormuşsunuz, cevabı aldıktan sonra engellemişsiniz.
Karşınızdaki kişinin sizden beklentilerini veya isteklerini anlayacak yaştasınız da üstelik.. sizinle ilgili planlarını hayallerini vs göz önünde bulundurarak ilişkiyi yürütmeli veya yürütmemeliydiniz.
Ben bu hikayede yanlışın size ait olduğunu düşünüyorum.

Sizinle açık açık evlenmezsen ayrılalım demiş , kendince de haklı. Gelecek yıl eşiniz çocukla evlenmeye izin mi verecek ?

1 yıldır sevgiliyiz çoğu zaman konu açtım ama hiç üstüne düşmedi gelecek hakkında hiç plan yapmadı benimle. Ben sanıyordum hemen istemiyor üzerine gitmedim. Dün ise ne düşünüyorsun deyince öyle söyledim bu ilk değil bu arada daha önce de söylemiştim ama benim için geç deyince o an zaten başka bir konuya gerginken tartışmamak içim engelledim. Sabahta annesi müdahil oldu olaya bu şekilde. Ben evlenmek istiyorum tabiki ama atanır atanmaz hemen olmasının şartı nedir daha ortada hiçbir şey yokken. Bu işler öyle hadi artık olsun demekle olmaz ki. Örneğin bu yıl benim maddi durumumdan dolayı olmadı gelecek yıl sonbahar ayında oldu ne kaybedilir mesela? Ama annesi gelecek yıl olacak yoksa ayrıl önüne bak diyebildi çok rahat bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…