- 16 Temmuz 2023
- 5.398
- 14.643
- 168
Sevgilinize annen ne demek istiyor hakkımda böyle mi düşünüyorsunuz diye SS atıp sormak yerine direkt onun annesine sorsaydınız " biz seni her şeyinle kabullendik ne demek " diye. Evlilik travmam yok, kararsız değilim sadece 2 yıl içinde evlilik düşünüyorum şuan hazır hissetmiyorum falan bunları söylemediniz mi? Annesi çok düşkün oğluna, tam bir kuzusu gibi konuşmuş ama kimse kimseyi oyalamamalı kesinlikle fakat evlilik konusu açtığınızda sevgiliniz hep konuyu kapatmış siz de doğal olarak ne zaman evlenmek istediğini bilmiyorsunuz. Çok tuhaf bir durum. Oğlumun evlenmesi lazım başka şehire gidecek cümlesi de ayrı bir tuhaf. Ayrılın en iyisi.Selam hanımlar bir derdim var. Ben 28 yaşında boşanmış biriyim. Eski eşimle 18 yaşımda evlendim eski eşimin ısrarı üzerine. Ve çok kötü zamanlar geçirdim inanın yaşamam bile mucize diyeyim. Bir kızım var ailemle yaşıyorum. 1 yıldır görüştüğüm biri var. Başta ona evlenip ayrıldığımı hemen söylemedim boşandıktan sonra ilk ilişki güvenemedim 2 ay geçtikten sonra söyledim. Ve kabul etmedi ailem istemez dedi ayrıldı benden. 1 ay geçtikten sonra beni sevdiğini ve devam etmek istediğini söyledi evlilik düşündüğünü de ailesiyle de telefonda tanıştım. İyi güzel 1 yıl geçti. Bana değer veren bir gün bile inciten biri değildi. Ben her evlilik konusu açıldığında pek konuşmazdı konu kapatılırdı. Dün de bana evlilik konusunda ne düşünüyorsun dedi bende 2 kadar düşünmüyorum dedim sen ne düşünüyorsun dedim benim için 2 yıl geç dedi ben o ak ayında atanacağım ve evlenmek istiyorum dedi böyle deyince ben gerildim ve engelledim çünkü sanki ben bekleyemem o kadar yoksa ayrılalım dedi gibi geldi. Annesi ve kız kardeşi sürekli evlenin artık derdi bana da. Sabahta annesi bana bu mesajları yazdı. Halbuki beni severdi sözde. Şok oldum. Ben sevgilimi çok seviyorum ama şuan evlenirsem kızım eski eşime gidecek çünkü eski eşim asla izin vermez başta da eğer evlilik olursa ben alırım yanında kalamaz dedi. Hem bundan dolayı hemde hızlıca olması birşeylerin beni tetikliyor mu ne yapıyor bilmiyorum. Seneye düşünüyorum şuan hazır hissetmiyorum. Sevgilimde ben doğal olarak evlenmek istiyorum ama 1 yıl 2 yıl bekleyemem dedi. Annesi ise beni engellemiş sanırım oğlunu da doldurmuş benden ayrılmak istiyor. Annesinin bir sözün kırıldım ama kızgınlıkla söylemiştir deyip geçiştirdi. Şuan boşluktayım kendimi çok üzgün hissediyorum. Ne tavsiye edersiniz?