• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı yapıyorum acaba?

MelisD1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
12
1
3
Konya
Merhabalar :) 18 yaşındayım 2 yıldır başıma birçok olumsuz durum geldi .Ve ben bunları daha önceden hissediyorum.Hani kötü bir şey olacak gibi de değil durum bir anda gündemde yokken bile aklıma düşüyor.Bunu bazen arkadaşlarımla paylaşıyorum bazen paylaşmıyorum.Çoğu zaman yakın gelecekte bu olaylar başıma geliyor.Böyle şeyleri düşünmemek elimde değil bir anda aklıma geliyor sonrada başıma.Acaba bu tür şeyleri arkadaşlarımla paylaşmamın yada çok düşünmemin etkisi olabilir mi? Kötü rüya anlatılmaz kötü çağrılmaz dua niyetine geçer gibi birçok söz var yani ben yanlış mı yapıyorum acaba?

6. Hissin kuvvetlidir sadece. :)

6. his cnm zamanla kaybedebilirsin,bende de oluyordu yakın geleceği film izler gibi izlemek,bi kaç dakka sonrasını biliyor olmak,bende anlatıyordum ama sonra sonra kayboldu :):)

canım aynı ben i anlatmıssın
ortada hıc bısey yok güllük gülistanlık
içimden kötü bi his geçiyo ve 1 saate kalmadan oluyo ya da ertesı gune
kesın şu olucak diyorum tak oluyo
bu huyumdan dolayı ağladıgımı bilirim ben
kötü bir şey düşünsem oluyor
hatta ilginçtir mesela bi konu hakknda o anda alakasız ama olumsuz bı düşünce geldı aklıma
tekrar o olumsuzlugun olmıycagına daır bı his gelene kadar beklerım gözlerimi kapatıp
nefret edıyorum bu huyumdan.. aynıyız senınle yanı.
arkadaslarına anlatma kımseye bahsetme yıne de. daha cok cagırıyoruz bu olumsuzlukları.
ben kontrol etmeye calısıyorum su an bu hissimi.

canım aynı ben i anlatmıssın
ortada hıc bısey yok güllük gülistanlık
içimden kötü bi his geçiyo ve 1 saate kalmadan oluyo ya da ertesı gune
kesın şu olucak diyorum tak oluyo
bu huyumdan dolayı ağladıgımı bilirim ben
kötü bir şey düşünsem oluyor
hatta ilginçtir mesela bi konu hakknda o anda alakasız ama olumsuz bı düşünce geldı aklıma
tekrar o olumsuzlugun olmıycagına daır bı his gelene kadar beklerım gözlerimi kapatıp
nefret edıyorum bu huyumdan.. aynıyız senınle yanı.
arkadaslarına anlatma kımseye bahsetme yıne de. daha cok cagırıyoruz bu olumsuzlukları.
ben kontrol etmeye calısıyorum su an bu hissimi.

Olmasa bile aklına gelen şey çok korkuyorum artık ilerde olur mu ki diye.Birine bahsetmeyince içimde patlıyacakmış gibi hissediyorum.Peki iyi durumlarda da böyle misin?

Bazen bendede oluyor sanki aynı olayı 2 kere yaşamış gibi oluyorum coğunlukla rüya görüyorum ertesi gün yada 1 kac gün sonra yasıyorum korkacak bişey yok yani

Olmasa bile aklına gelen şey çok korkuyorum artık ilerde olur mu ki diye.Birine bahsetmeyince içimde patlıyacakmış gibi hissediyorum.Peki iyi durumlarda da böyle misin?
hayır sadece kötüler için böyle
iyilerde bir şey hissetmiyorum
ama bu durumdan nefret ettım aklıma gelen başıma gelıyor hem de ıstısnasız

6. his cnm zamanla kaybedebilirsin,bende de oluyordu yakın geleceği film izler gibi izlemek,bi kaç dakka sonrasını biliyor olmak,bende anlatıyordum ama sonra sonra kayboldu :):)
o kadar yoğun değil benimki ama sadece yakın gelecekteki olumsuzluklar.Anlatılmaması gerekiyormuş gibi duruyo :)

Tesadüfi şeylerdir. Cok katılmıyorum görüşünüze. Siz oyle dediniz diye olmaz hicbir sey. Olacağı vardır olur.

Bazen bendede oluyor sanki aynı olayı 2 kere yaşamış gibi oluyorum coğunlukla rüya görüyorum ertesi gün yada 1 kac gün sonra yasıyorum korkacak bişey yok yani
Yok ben geleceği biliyorum korkuyorum gibi bir şey değil haşa zaten kimse geleceği bilemez.Sadece bazı şeyler 6.his gibi içime doğuyor ve sonrasında gerçekleşiyor.Acaba ben bu kadar düşündüğüm için dua yerine falan mı geçiyor demek istemiştim

Tesadüfi şeylerdir. Cok katılmıyorum görüşünüze. Siz oyle dediniz diye olmaz hicbir sey. Olacağı vardır olur.
Ben öyle diyorum oluyor gibi bir şekilde ifade ettiğimi sanmıyorum. Demek istediğim acaba çok düşündüğüm için dua yerine falan mı geçiyor.Yoksa 6.his gibi bir şey mi bu

Yok ben geleceği biliyorum korkuyorum gibi bir şey değil haşa zaten kimse geleceği bilemez.Sadece bazı şeyler 6.his gibi içime doğuyor ve sonrasında gerçekleşiyor.Acaba ben bu kadar düşündüğüm için dua yerine falan mı geçiyor demek istemiştim
Canım tabiki geleceği Allah tan başka kimse bilemez işte bazen bizde de içimize doğuyor günlük yaşamın stresi nebileyim tvde izlediğimiz olylar gecmişte yaşadığımız anılar belki onlardır ama Allah kötü olandan korusun töbe töbe

Ben öyle diyorum oluyor gibi bir şekilde ifade ettiğimi sanmıyorum. Demek istediğim acaba çok düşündüğüm için dua yerine falan mı geçiyor.Yoksa 6.his gibi bir şey mi bu

Benim kafam karışıyor 6. His mis o konulari hic düşünmem sonra geceleri uyuyamiyorum:KK14:. Ama dua yerine gececek kadar "olcak, simdi kotu bisey olcak, aha oldu, olmak üzere, dur geliyo" gibi düşünüyorsaniz biseyi 40 kere soylersen olur misali bisey olabilir :D :D

Back
X