Yanlis mi yapiyorum

Visne27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2.547
3.237
63
34
Selam kizlar.Bu aralar bir dusuncedir almis beni gitmis.Bana yardimci olacaginizi biliyorum.
Kizlar benim çok saf ve ñaif duygusal bir yapim var (vardi) .Bu zamana kadar hep duygularimla hareket ettim duygularimi ortamdaki icimden gecenleri saf gibi soyleyip davranislarimla belli ediyordum çevremdekilere. Haliyle karsi taraftan çok gücsuz ve saf görunuyordum.Bunum acisini çok çektim yaralar aldim unutamicagim aci gunler yaşadim bekarkende evliykende.Herkesi kendim gibi iyi sanip hep iyi ve vicdani yönumle insanlara yaklastim.Ailem bile bu yönumu firsat bilip cok uzduler beni.Evlendim zamaninda bu yönum yüzunden eşimden ve ailesinden çektim. Tabi bu anlattiklarim 2 yil öncesine kadar simdi 4 yillik evliyim.
Şimdi ise çok degistim hemen hemen 2 yildir kimseyle saf yönumle ve duygusal olarak yaklasmiyorum .Hep bir süphecilik durumum var ya iki yuzlu ise ya bu iyi yönumu suistimal ediler diye mantikla hareket ediyorum.Boyle oldugum icin suan cok mutluyum üzulmuyorum ve gücluyum.Hemn ottan sebeplere aglamam mesala önceden direk aglardim mallesef .
Herkese karsi biraz katiyim haliyle bu yönum nedeniyle karsimdaki diyecegini 2 kere ďüsünurde soyler .Lakin bazen diyorum acaba dogru mu yapiyorum ömrüm boyunca hayat acimasiz diye kimse ğüvenemiyecekmiyim.
Şuan durumumu sorsaniz ben bu yönumle cok iyim mutluyum ama insanlarla samimi olmadigim icin arkadaslilklarim uzun sürmuyorum yanlis mi yapiyorum bazen diyorum canlarim sizden guzel yorumlarinizi bekliyorum

En güzelini yapıyorsun fişneciğim :)
Aynen böyle devam et.

Ben de bir iki tecrübeden sonra iyice böyle oldum. Zaten öyle bir insanım, kimseye güvenmem kendim gibi görmem. Ceremesini çektim çünkü.
Dışardan bakanlar donuk, kibirli diyor hep. Desinler umrumda değil. Nasıl olsa sonradan fikirleri değişiyor:)

Arkadaşım çoktur ama dostum azdır, en güzeli bu.

Dogru yapiyorsun ama boylesine dikkatli davranirken gercek iyi insanlari kaybetmemek gercekten yardim edilmesi gereken kisileri farketmrk biraz zor oluyor.

Saf olmak, duygusallık gibi kelimelerle üstü kapalı yaptığınız tasvir eğer bildiğimiz biraz patavatsızlık, boşboğazlık, ne nerede söylenir düşünmeden ağzından çıkanı kontrol edemeyen filansa eğer, hayır yanlış yapmıyorsunuz.

Ben suan cok iyim boyle ve mutluyum gercekten. Bazen vicdan yapiyorum kendi kendime insanlara neden samimi davranmiyorum doye arkadasliklarim hic uzun sürmuyor haliyle hep yanlizim

Dogru yapiyorsun ama boylesine dikkatli davranirken gercek iyi insanlari kaybetmemek gercekten yardim edilmesi gereken kisileri farketmrk biraz zor oluyor.
Evet canim icimdekini döktun bende bunu düsunuyorum acaba iyi insanlarida mi kaybediyorum ve seçemiyorum diye

Disardsn birilerine güvenme ve dostluk ihtiyaci hissetmiyorum ben artik. Yüzeysel arkadaşliklar yetiyor. Bence alış buna.

Hayir arkadasim tam tersi nasil diyim mesala karsimdaki insani kendim gibi iyi zaneder herseyimi anlatir hayatimi dökerdim .Bakrim 2 gun sonra arkamadan herkese yaymis bu sekilde

Disardsn birilerine güvenme ve dostluk ihtiyaci hissetmiyorum ben artik. Yüzeysel arkadaşliklar yetiyor. Bence alış buna.
Çok haklisin bende aynisini yapiyorum yuzeysel davraniyorum böyle daha iyim kimseye guvenim yok kaybettim.

Boşverrrr nerde çokluk orda b.kluk demişler madem mutlusun böyle devam et.darbe yiye yiye insan yalnızlıgı daha çok seviyo

Boşverrrr nerde çokluk orda b.kluk demişler madem mutlusun böyle devam et.darbe yiye yiye insan yalnızlıgı daha çok seviyo
Aynen canim anlatsam sabah olur çok yaralar aldim .Her gelen bir tekme vurur ya o bendim:))trajedi komik cunku cok saf goruniyordum insanlarin gòzundenpeki niye sadece iyo oldugum icin

Yok inanki canim bir kahve icecegim arkadasim bile yok cagiracagim ama cocuklarimla hep yanliz takiliyorum .

Ama bu kadarı fazla bence, bende mesafeliyimde bir kahve icmeye cagirabilecegim insan var. Esimin arkadaslariyla filan gorusuruz arada. Mesafeli olcam diye tamamen insanlardan soyutlanman gerekmiyor. Sadece yumuşak karnini gösterme, özel hayatinla ilgili cok konusma, sana geri donebilecek seyler soyleme, cok verici olma yeter. Kahve icmeye ciktin diye kalbin kirilmaz. Dengeyi bulmalisin.

Sanırım bu anlattiklarin büyümek oluyor. Hepsi bizi biz yapan tecrübeler...

Aynen canim anlatsam sabah olur çok yaralar aldim .Her gelen bir tekme vurur ya o bendim:))trajedi komik cunku cok saf goruniyordum insanlarin gòzundenpeki niye sadece iyo oldugum icin
Canm valla saf görünmesende yapıyorlar onu artık insanlar bi tuhaf olmuş kime iyi niyet göstersen kuyunu kazıyorlar.benm evimde soframda oturan arkadaşım ertesi gün sevgilime beni kötüleyip kendisi yanaşmaya bile çalışmıştı bu sadece örneklerden biri.o yüzden kimseye güven Yok yada bizemi denk geliyor bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…