Yanlis mi yapiyorum

Ömrün boyunca, hayat acımasız diye kimseye güvenmeyeceksin ,evet,
Hazır mutluluğun formülünü bulmuşsun,boşuna huzurunu kaçırma.
Tecrübe ile sabit,
Arkadaşların da çok iyi olsalardı yanında olurlardı,
Üzülecek inan hiçbir şey yok.

Şöyle bir durum var
Yapim geregi sohbet basliyor diyelim karsimdaki insan bir özrlini anlatsa üzulse bende hemen dökulum bak üzulme ben daha beterim diye başlarim bakmisim hayatimi anlatmisim.diger gun pisman oluyorum ama is isten geciyor bakiyirumnanlatilmis heryerde konusulanlar

Aynen aci ceke ceke ğucleniyorsun sanirim tecruneyle ben sanirim olgunlastim gec olsada

Herkese hakettiği kadar deger vereceksin bu hayatta canım. Karakterimiz ve tavrimiz farkli seylerdir. Tavrimiz karsimizdakiyle ilgilidir, karakter ise bizle ilgili...

arkadsa bak sen hain iste.Gorusuyormusn peki o kizla yoksa irtibati kestin mi.Aslinda bize denk gelmiyor insanla kötu ve cikarci olmus.

Aynen canim ya bos yere üzuluyorum vicdan yapiyorum iste bak bu yönumde safliktan geliyorniye takiyorsam suan cok mutluyum gercekten kimse üzemiyor

Herkese hakettiği kadar deger vereceksin bu hayatta canım. Karakterimiz ve tavrimiz farkli seylerdir. Tavrimiz karsimizdakiyle ilgilidir, karakter ise bizle ilgili...
Ben hayat boyunca bir insana ķötide olsa kendisi gibi davranmadim hep iyimser yaklasiyirdum .Boyle olunca haliyle önune gelen istedigi gibi laf soylebiliyordu kardeslerim bile mallesef.Bir keresinde ablamin ve kizkardesimin benim dedikodum yapriklarini gordum kavga ettik suclulardi hala uste cikmaya calisyorlardi.

bende geçen yıllardan sonra işte devamlı bir kalkan , devamlı şüpheci bir yaklaşım oldu. yakın arkadaşım 1-2 tane o da çocukluktan edindiğim. onun dışında çok arkadaşım var elbette ama hepsi mesafeli. ben memnunum ya.. kazık yiye yiye bir hal oldum şu yaşıma kadar. 3-5 senedir böyleyim samimi arkadaşlığım yok ama canımı sıkan da yok. yalnız olmaktan da hiç sıkılmıyorum. evde eşim dahi yokken tek başıma olmaktan bile büyük keyif duyuyorum. ne akraba ne aile ne arkadaş karışan haddini aşan falan yok etrafımda. güzel yani hayat benim için.

arkadsa bak sen hain iste.Gorusuyormusn peki o kizla yoksa irtibati kestin mi.Aslinda bize denk gelmiyor insanla kötu ve cikarci olmus.
Yok be canm görüşmüyorum tabiki öyle insanların yeri Yok hayatımda.dünyanın hali çok kötü nekadar yalnızsan okadar güvendesin :)

en guzeli gercekten sahte dostlar olacaginahic olmasin daha iyi .Benim okul dònmedin arkadasim çok canim ama baska sehre gelin geldigim icin hepsi kaldi orda sadece teĺefondan görusuyoruz.benimde burda bir iki arkadasim var ama samimi degiliz güvenmiyorum sadece yüzeysel konusuyorum.
Bu arada saglikla alin kucaginaza bebisinizi

Yok be canm görüşmüyorum tabiki öyle insanların yeri Yok hayatımda.dünyanın hali çok kötü nekadar yalnızsan okadar güvendesin :)
Haklisin canim iyi yapmisin hayatindan çikartmakla benim de aslindanbir dönem size benzer bir durum yasamisitim.Brkarken bir erkek arkadasim vardi .is yerine geliyordu yanima sürekli calistigim yerde birkiz vrdi sürekli soruyordu erkek arkadasimi iste napiyir seni almaya gelmicekmi cok sanslisin cok yakisikli diyordu megersem sonradan duydum gozu varmia benimkinde ozamanlar ayrilirsam bile kacirmazmis onu düsenebiliyormusun mideye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…