Yanlış mı yapıyorum?

nana123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
64
27
3
26
Merhabalar ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim :) aslında dert değil bence ama son zamanlarda çevremdekilerin çoğunun bana bir şeyler söylemesinden dolayı buraya konu açmak ve başka insanların da fikrini almak istedim.
Çevremde birçok arkadaşımın sevgilisi var. Üniversite ortamında da hepsi genelde sevgilisi ile takılıyor. Genelde yalnız kalan kişi ben oluyorum. Hepsinin sevgili dertlerini dinliyor. Kendimce yorum yapıyorum. Ama benim hiç sevgilim olmadı. Hep aşık olmayı bekledim. Filmlerde olur ya. Onu görürsün birden ve çarpılırsın. Hep böyle bir aşk bekledim.Arkadaşlarım neden kimseyle konuşmadığımı soruyorlar. Bu cevabı veriyorum. Hepsi de aynı şeyi söylüyor. Öyle bir aşk yok. Birine şans ver zamanla tanıdıkça sevip sevmediğini anlarsın diyorlar. Ben de birkaç kez denedim ama her seferinde flörtten ileri gidemedim. Yani sadece konuşmada kaldı. Bu durumda benim ne flörte ne de aşka inancım kalmadı. Ve de bir ilişkiyi yürütebilecek bir insan olmadığımı düşünmeye başladım. İyice kabuğuma çekildim.
Sizce de ilk görüşte aşk yok mudur? Tanıdıkça mı sevilir?

İlk görüşte aşkı bir kere yaşadım ben. Dil kursunda derse başladık ve biri girdi sınıfa. Gözlerim doldu o an, karnimda bir ağrı falan. Neyse ben zaten o kadar aşığım ki yüzüne bile bakamıyorum bırakın tanışmayı. Haftalar sonra ders molasinda arkadaşıyla konuşurken evli olduğunu öğrendim. Duraklarım uçukladı, üzüldüm, kendime kızdım. Karmakarışık duygular yaşadım. İlk goruste ask her zaman iyi olmuyoe bebce :)

İlk görüşte aşkı bir kere yaşadım ben. Dil kursunda derse başladık ve biri girdi sınıfa. Gözlerim doldu o an, karnimda bir ağrı falan. Neyse ben zaten o kadar aşığım ki yüzüne bile bakamıyorum bırakın tanışmayı. Haftalar sonra ders molasinda arkadaşıyla konuşurken evli olduğunu öğrendim. Duraklarım uçukladı, üzüldüm, kendime kızdım. Karmakarışık duygular yaşadım. İlk goruste ask her zaman iyi olmuyoe bebce :)
umarım böyle bir şey yaşamam :)

bence fırsatları değerlendirmek lazım.
içinin ısınmadığı biri ile sevgililik bana da çok ters geliyor
ama tanışıp sohbet etmek ve flörte yönelik bir ilişki için de aşık olmayı şart koşmayın, o zaman gerçekten çok iyi insanları kaçırabilirsiniz :KK43:
haklısınız :)

İlk görüşte aşk var buna Emin olun hemde öyle bişey ki iki tarafta birden hissediyor durumu yıllardır tanıdığın biriymiş gibi hissediyorsun yaşadım ve bir sürü yaşayan var birde 19yaşında aşka inancımı kaybettim ne demek

İlk görüşte aşk var buna Emin olun hemde öyle bişey ki iki tarafta birden hissediyor durumu yıllardır tanıdığın biriymiş gibi hissediyorsun yaşadım ve bir sürü yaşayan var birde 19yaşında aşka inancımı kaybettim ne demek
cevremde herkes bu şekilde ilişki yaşadığı için ben de yok mudur dedim. Inşallah bana da nasip olur :)

19 yaşında aşka sevgiye inancını yitirmek nedir yav? =)
Canın nasıl istiyorsa öyle yaşa, illa bir ilişkim olmalı diye kendini şartlamak saçma. Çok gençsin, zamanla karşına tanımaya değer gördüğün insanlar çıkacaktır, tanışmaktan zarar gelmez. İnsan bazen ilk görüşte çarpılmaz ama tanıdıkça çarpılır. Bunu unutma sadece.

Acele etme. Bekle.
İlk görüşte aşk var. En azından ilk görüşte etkilenmek çok önemli.

Emin ol görünce çarpılacağın biri çıkacak karşına.

19 yaşında aşka sevgiye inancını yitirmek nedir yav? =)
Canın nasıl istiyorsa öyle yaşa, illa bir ilişkim olmalı diye kendini şartlamak saçma. Çok gençsin, zamanla karşına tanımaya değer gördüğün insanlar çıkacaktır, tanışmaktan zarar gelmez. İnsan bazen ilk görüşte çarpılmaz ama tanıdıkça çarpılır. Bunu unutma sadece.
Napayım :) biraz karamsar bir insanım galiba

İlk görüşte aşk deyince herkes böyle çok gözünde büyütüyor da aslında ilk görüşte aşk, ilk görüşte birini fark edip onu unutamayıp kafaya takmak oluyor ehehe. İki kere geldi başıma, ikisiyle de yürümedi. :işsiz: Şu anda ilişkimi yürüttüğüm kişi, eski sevgilimden ayrıldığımda arkadaşlarımın beni kafamı dağıtmam için zorla götürdükleri bir yerde tanıştığım, beni mutlu etmek için gördüğü günden beri komiklik yapan, düzenli olarak ilgilenerek beni zamanla tavlayan, kendine aşık eden birisi. İlk görüşte aşk her zaman en iyisi olmayabiliyor herhalde. :) Çok acele etme derim o yüzden.

Aşkın ömrü 3 yılmış ;)
bilimsel veriler bu yönde ama sevgi
( beslendikçe ) ömür boyu sürer..
O kadar gençsin ki aşkı aramaya gerek yok tatlım vakti gelince o gelir seni bulur zaten :KK60:

İlk görüşte aşk deyince herkes böyle çok gözünde büyütüyor da aslında ilk görüşte aşk, ilk görüşte birini fark edip onu unutamayıp kafaya takmak oluyor ehehe. İki kere geldi başıma, ikisiyle de yürümedi. :işsiz: Şu anda ilişkimi yürüttüğüm kişi, eski sevgilimden ayrıldığımda arkadaşlarımın beni kafamı dağıtmam için zorla götürdükleri bir yerde tanıştığım, beni mutlu etmek için gördüğü günden beri komiklik yapan, düzenli olarak ilgilenerek beni zamanla tavlayan, kendine aşık eden birisi. İlk görüşte aşk her zaman en iyisi olmayabiliyor herhalde. :) Çok acele etme derim o yüzden.
Anlıyorum. Haklısınız acele etmemeliyim. Teşekkür ederim :)

Back
X