- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.645
- 798
Merhabalar ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim :) aslında dert değil bence ama son zamanlarda çevremdekilerin çoğunun bana bir şeyler söylemesinden dolayı buraya konu açmak ve başka insanların da fikrini almak istedim.
Çevremde birçok arkadaşımın sevgilisi var. Üniversite ortamında da hepsi genelde sevgilisi ile takılıyor. Genelde yalnız kalan kişi ben oluyorum. Hepsinin sevgili dertlerini dinliyor. Kendimce yorum yapıyorum. Ama benim hiç sevgilim olmadı. Hep aşık olmayı bekledim. Filmlerde olur ya. Onu görürsün birden ve çarpılırsın. Hep böyle bir aşk bekledim.Arkadaşlarım neden kimseyle konuşmadığımı soruyorlar. Bu cevabı veriyorum. Hepsi de aynı şeyi söylüyor. Öyle bir aşk yok. Birine şans ver zamanla tanıdıkça sevip sevmediğini anlarsın diyorlar. Ben de birkaç kez denedim ama her seferinde flörtten ileri gidemedim. Yani sadece konuşmada kaldı. Bu durumda benim ne flörte ne de aşka inancım kalmadı. Ve de bir ilişkiyi yürütebilecek bir insan olmadığımı düşünmeye başladım. İyice kabuğuma çekildim.
Sizce de ilk görüşte aşk yok mudur? Tanıdıkça mı sevilir?
bence yoktur.
ilk görüşte hoşlanıp beğenirsin.
tanımadığın huyunu suyunu bilmediğin karakteri hakkında en ufak bir fikrin olmayan insana nasıl aşık olacaksın?