- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Merhaba kk. Dün eşimle yaşadıgımız tartısmadan bağsetmek istiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var.dün deşimin tatil günüydü. Evde geçirecektik dışarı çıkmayalım bu hafta dedik. Amma velakin buzdolabımız bozuldu. Neyse eşim kan ter içinde tamir etti buzdolabını. Açtı nette falan baltı halletti. Ama mutfak leş gibi oldu. Dolaptan çıkan seyler akan sular falan derken berbat oldu heryer. Bir bucuk yasında kızımız da var tabi onla da ilgilenmemiz lazım. Ben akşam üstü bunları parka gönderdim rahat rahat çalısayım diye. Parktan döndüler benim herifte bir afra bir tafra. Balkona kızın bornozunu asmıstım balkondaki kaktüse değmiş heralde kolu aldı ordan yürüdü bana biraz tartışyık. Sonra ıslak mendil almış parabensiz olanlardan çocugun agzını siliyorum acayip acayip bakıyo. Neymiş ağzına normal ıslak mendili kullansaymısım. Gelirken dondurma almış. Hemen koy diyo. Çocuga kiraz yediriyordum. Kirazın kabugunu soyup verdiğim için ellerim hep kiraz suyuydu bekle biraz dedim. Koymazsan koyma dedi kendine koydu yedi. Yine afra tafra. Desim parka götürdün diye bu ne trip böyle. İzin günümde dinlemedim yine ondan sinirliyim tabi dedi. Ben mi bozdum buzdolabının sanki dedim ben de. Neyse sabah işe gitti sabah arıyor pişkin pişkin arıyon bir de dedim. Napim çok seviyorum ararım tabi dedi. Çiçeklerim benim napıyo vs diyo. İşte kızlar sorunum dün çok kızgındım. Tartısmalarımız oluyo böyle arada hep ama iki lafına kanıp affediyorum. Yanlış mı yapıyorum. Dün çok kararlıydım. Bu sefer uzatcam hemen affetmicem diyodum. Yine suları koyverdim. Yanlış mı yapıyorum sizce?
Son düzenleme: