Yanlış mı yapıyorum

sedeflidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
905
927
23
Merhaba kk. Dün eşimle yaşadıgımız tartısmadan bağsetmek istiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var.dün deşimin tatil günüydü. Evde geçirecektik dışarı çıkmayalım bu hafta dedik. Amma velakin buzdolabımız bozuldu. Neyse eşim kan ter içinde tamir etti buzdolabını. Açtı nette falan baltı halletti. Ama mutfak leş gibi oldu. Dolaptan çıkan seyler akan sular falan derken berbat oldu heryer. Bir bucuk yasında kızımız da var tabi onla da ilgilenmemiz lazım. Ben akşam üstü bunları parka gönderdim rahat rahat çalısayım diye. Parktan döndüler benim herifte bir afra bir tafra. Balkona kızın bornozunu asmıstım balkondaki kaktüse değmiş heralde kolu aldı ordan yürüdü bana biraz tartışyık. Sonra ıslak mendil almış parabensiz olanlardan çocugun agzını siliyorum acayip acayip bakıyo. Neymiş ağzına normal ıslak mendili kullansaymısım. Gelirken dondurma almış. Hemen koy diyo. Çocuga kiraz yediriyordum. Kirazın kabugunu soyup verdiğim için ellerim hep kiraz suyuydu bekle biraz dedim. Koymazsan koyma dedi kendine koydu yedi. Yine afra tafra. Desim parka götürdün diye bu ne trip böyle. İzin günümde dinlemedim yine ondan sinirliyim tabi dedi. Ben mi bozdum buzdolabının sanki dedim ben de. Neyse sabah işe gitti sabah arıyor pişkin pişkin arıyon bir de dedim. Napim çok seviyorum ararım tabi dedi. Çiçeklerim benim napıyo vs diyo. İşte kızlar sorunum dün çok kızgındım. Tartısmalarımız oluyo böyle arada hep ama iki lafına kanıp affediyorum. Yanlış mı yapıyorum. Dün çok kararlıydım. Bu sefer uzatcam hemen affetmicem diyodum. Yine suları koyverdim. Yanlış mı yapıyorum sizce?

Son düzenleme:
Merhaba kk. Dün eşimle yaşadıgımız tartısmadan bağsetmek istiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var.dün deşimin tatil günüydü. Evde geçirecektik dışarı çıkmayalım bu hafta dedik. Amma velakin buzdolabımız bozuldu. Neyse eşim kan ter içinde tamir etti buzdolabını. Açtı nette falan baltı halletti. Ama mutfak leş gibi oldu. Dolaptan çıkan seyler akan sular falan derken berbat oldu heryer. Bir bucuk yasında kızımız da var tabi onla da ilgilenmemiz lazım. Ben akşam üstü bunları parka gönderdim rahat rahat çalısayım diye. Parktan döndüler benim herifte bir afra bir tafra. Balkona kızın bornozunu asmıstım balkondaki kaktüse değmiş heralde kolu aldı ordan yürüdü bana biraz tartışyık. Sonra ıslak mendil almış parabensiz olanlardan çocugun agzını siliyorum acayip acayip bakıyo. Neymiş ağzına normal ıslak mendili kullansaymısım. Gelirken dondurma almış. Hemen koy diyo. Çocuga kiraz yediriyordum. Kirazın kabugunu soyup verdiğim için ellerim hep kiraz suyuydu bekle biraz dedim. Koymazsan koyma dedi kendine koydu yedi. Yine afra tafra. Desim parka götürdün diye bu ne trip böyle. İzin günümde dinlemedim yine ondan sinirliyim tabi dedi. Ben mi bozdum buzdolabının sanki dedim ben de. Neyse sabah işe gitti sabah arıyor pişkin ğişkin arıyon bir de desim. Napim çok seviyorum ararım tabi dedi. Çiçeklerim benim napıyo vs diyo. İşte kızlar sorunum dün çok kızgındım. Tartısmalarımız oluyo böyle arada hep ama iki lafına kanıp affediyorum. Yanlış mı yapıyorum. Dün çok kararlıydım. Bu sefer uzatcam hemen affetmicem diyodum. Yine suları koyverdim. Yanlış mı yapıyorum sizce?
Aman sacmlama yorgunlukdan olur boyle seyler bn uzatacak bsy goremedm hem uzatsan eline ne gececk sanki sadece kendini ve esini yiprtirsin belki sna nazlanmak istedi sende yorgunsundur ikinizin hareketi birbirinize batmis bosver iyi yapiyn adam gene hatasini anlams arams uzatma eften puften seylere evliligini yiprtma her aile de olur bnlar

Uzatılacak bir şey yok bence. Sabah da aramış zaten sizi. Ben böyle ufak meselelerin uzatılması taratarı değilim. Eşinizin huyu buysa değiştiremezsiniz de zaten. Eşiniz sabah aramış işte sizi unutup siz de unutsanız ya. size karşı herhengi bir saygısızlık yok bu anlattığınız olayda haliyle uzatmayin derim. Eşinizin bu huyunu sevmeye bakain :)

Aman sacmlama yorgunlukdan olur boyle seyler bn uzatacak bsy goremedm hem uzatsan eline ne gececk sanki sadece kendini ve esini yiprtirsin belki sna nazlanmak istedi sende yorgunsundur ikinizin hareketi birbirinize batmis bosver iyi yapiyn adam gene hatasini anlams arams uzatma eften puften seylere evliligini yiprtma her aile de olur bnlar
ededevet ama benden çıkardı yorgunluğunu acısını. Sanki ben mahvettim tatil gününü :KK43:

Ne bilim acaba dedim kk hatunları bu tarz durumları uzatıyor mu yoksa anlayışlı mı karsılıyor. Ben yanlış mı yapıyorum acaba diye merak ettim.

Canları sıkılıyor beyefendilerin, bağırıp çağırıp sinirlerini bize kusuyorlar. Sonra sinirleri geçince canım cicim oluyor. Uzatmayayım diyorum genelde ama benimkisi alıştı bu duruma, benim psikoloji bitti yani. Yine aynı şeyi yapti, bu sefer bayağı uzattım. Paşazade diyor ki" dediysem dedim geçti gitti, üstüne sünger çekmesini öğren, hicbir şeyi unutmuyorsun "
Ben de cevap olarak " ağzına geleni söyleyen sen unutmadığım için suçlu olan ben. Ne güzel dünya."
:(

Maşallah eşin çok sempatik geldi , ne güzel gönlünü almış öyle Allah bozmasın .
Bunlarda evliliğin tuzu biberi , dinlenememekle kalmamış bir de tamirle uğraşıp ekstra yorulmuş ve gerilmiş. İçini size dökmüş , olur böyle şeyler . Hiç uzatmayın bence de .

Canları sıkılıyor beyefendilerin, bağırıp çağırıp sinirlerini bize kusuyorlar. Sonra sinirleri geçince canım cicim oluyor. Uzatmayayım diyorum genelde ama benimkisi alıştı bu duruma, benim psikoloji bitti yani. Yine aynı şeyi yapti, bu sefer bayağı uzattım. Paşazade diyor ki" dediysem dedim geçti gitti, üstüne sünger çekmesini öğren, hicbir şeyi unutmuyorsun "
Ben de cevap olarak " ağzına geleni söyleyen sen unutmadığım için suçlu olan ben. Ne güzel dünya."
:KK43:
Sen de haklısın. Saçma sapan triplerini çektim. Sanki benmişim gibi bana tavır yaptı. İnsan kırılıyor. Ama uzatmamak da erdem bence. Karsı tarafa anlayış gösterebilmek. Ama onlar da kendilerine biraz hakim olmayı öğrenmeli.

Maşallah eşin çok sempatik geldi , ne güzel gönlünü almış öyle Allah bozmasın .
Bunlarda evliliğin tuzu biberi , dinlenememekle kalmamış bir de tamirle uğraşıp ekstra yorulmuş ve gerilmiş. İçini size dökmüş , olur böyle şeyler . Hiç uzatmayın bence de .
Evet çok ama çok sempatiktir kendisi. Bu huyunu çok severim zaten. Ama sinirlenince içinden bambaşka bir adam çıkabiliyor. Yok yere kalbimi kırıyor.

Haklısın. Tesekkürler ben çok alınganım normalde ama bu evlilik biraz alınganlığımı gururumu törpüledi.
Sana hakaret küfür etmediği surece cok takilma derim...
Bende boyle sinirlendigimde sesimden konusmamadan belli ederim halbuki adamin bir suçu yok,bu bir dışa vurumdur yani

Sen de haklısın. Saçma sapan triplerini çektim. Sanki benmişim gibi bana tavır yaptı. İnsan kırılıyor. Ama uzatmamak da erdem bence. Karsı tarafa anlayış gösterebilmek. Ama onlar da kendilerine biraz hakim olmayı öğrenmeli.
Canı istediği zaman beni stres topu olarak görmesi canı istediği zaman da canım cicimli konuşup şakalaşması gurur kırıcı oluyor. Artık kaldıramıyorum.

Esini kendime benzettim ben de ilk ona patliyorum ama en cok da onu seviyorum. Oluyo oyle arada uzatma derim ben. En azından gonul almasini biliyo ne guzel:)

Aynen bağsetmek istediğim tam da buydu. Hislerime tercuman oldun. Gururum kırılıyor.
Yine bahsetmeyi yanlış yazmışım içimden de kontrol ediyorum bağsetmekti dimi diye. Ne olacak benim bu halim. Utanarak söyleyeyim bir de edebiyat okudum

Back
X