yanlış mı yapıyorum

Çat kapı gelseler haklısınız, ama siz davet etmişsiniz zaten. O da abisini arayıp geleceğim demiş. Bence burada " bu evinin hanımı benim" diye büyütüp eş ile kavgaya taşıyacak bir durum yok
bunu genel olarak yapıyor tek bunda buyuttgm bir şey değil. haklı olabilirsinz eş ile kargasa yaratmamam konusunda. bn sadece genele yayıp bu durumu anlatmak istiyorum yda göstermek..

Eşinizin kız kardeşiyle görüşmesini istemiyor musunuz
yoo ne alakası var bana bağlı olan bişiy olamaz bu. ben sadece yok sayılmak istemıyorum sen kimsin modunda olmak istemıyorum hepsi bu. 2 kardes arasına girmem ister görussunler ister görusmesinlerki ararlr birbirlerini bu kısım onların sorunu..

yoo ne alakası var bana bağlı olan bişiy olamaz bu. ben sadece yok sayılmak istemıyorum sen kimsin modunda olmak istemıyorum hepsi bu. 2 kardes arasına girmem ister görussunler ister görusmesinlerki ararlr birbirlerini bu kısım onların sorunu..

Neden onu anlatıyorsunuz ki eşinize keyfinize bakın, kimse yok saymıyor sizi en azından eşiniz yok saymıyor dinliyormuş önemli olan da bu
1 ay çok yeni onlar size, siz onlara alışırsınız sabırlı olmalısınız

E niye hep onu anlatıyorsunuz eşinize peki keyfinize bakın kimse yok saymıyor sizi en azından eşiniz yok saymıyor dinliyormuş önemli olan da bu
1 ay daha çok yeni onlar size siz onlara alışırsınız zamanla sabırlı olmalısınız
hep onu anlatmıyorum genel olarak anlatıyorum olan biteni bir şey oldugunda.. konu ondan açıldıgı için uzadı.. ben çok anlatırım her şeyi sürekli söylerim her şeyi o öle bu böle fln.. evet eşim sağolsun dinler bende onu dinlerim . kv aram iyi mesela evine perde diktirecek bana söyler kadın severim dobra bi de çatçat söyler her şeyi. bende rahatım onun yannda mesela severim .

hep onu anlatmıyorum genel olarak anlatıyorum olan biteni bir şey oldugunda.. konu ondan açıldıgı için uzadı.. ben çok anlatırım her şeyi sürekli söylerim her şeyi o öle bu böle fln.. evet eşim sağolsun dinler bende onu dinlerim . kv aram iyi mesela evine perde diktirecek bana söyler kadın severim dobra bi de çatçat söyler her şeyi. bende rahatım onun yannda mesela severim .

Ne güzel işte hep mutlu olun, cicim ayları :KK36:

genel olarak örnek verdim. genelde böyle hbr vermesi gereken bensem o hep abisini arıyor. her şeyde..
canım bende aynı tarz sorunlar yaşadım inan sonradan boşverdım hiçbirşey değişmiyor :D sadece şikayet eden ailesini istemeyen eş durumunda kalıyorsun o kadar sana tavsiyem ben öyle yaptım abisini mi aradı geldiğinde bişey hazırlama koy önune evden hazır bişeyler abını aramışssın haberım olsaydı bişeyler yapardım dedm :)

canım bende aynı tarz sorunlar yaşadım inan sonradan boşverdım hiçbirşey değişmiyor :KK70: sadece şikayet eden ailesini istemeyen eş durumunda kalıyorsun o kadar sana tavsiyem ben öyle yaptım abisini mi aradı geldiğinde bişey hazırlama koy önune evden hazır bişeyler abını aramışssın haberım olsaydı bişeyler yapardım dedm :)
ama sonrasında abisine anlatrsa durumu tuhaf olur. cunku tek basına değil kvler fln hep beraber gelıyor o durum mumkun değil yani.. çunku eşimle birlikte hazırlık yaptık.. bir de böyle olmak çok saçma geliyor bana . bi dahakine sorarım açıkça neden beni aramıyorsun abinn işleri çok yogun bazı seyleri söylemeyi unutuyor derim ..

Başkalarının davranışlarına eşiniz ne yapabilir?en ufak olayı bile bu kadar büyütürseniz eşinizi soğutursunuz.takılmayın başkaları için de ilişkiyi yıpratmayın

ama sonrasında abisine anlatrsa durumu tuhaf olur. cunku tek basına değil kvler fln hep beraber gelıyor o durum mumkun değil yani.. çunku eşimle birlikte hazırlık yaptık.. bir de böyle olmak çok saçma geliyor bana . bi dahakine sorarım açıkça neden beni aramıyorsun abinn işleri çok yogun bazı seyleri söylemeyi unutuyor derim ..
valla aynısını yaşadım bırak hiç polemiğe girme ..
normalde ailem uzak yerde kardeşine gel benim de kardeşim gelecek die eşime çağırtmıştım bi zaman abi senın demenle gelmem gizemliask demesi lazım evın hanımı o gibisinden söyllemiş eşime :D çocuk ergence şeylerle uğraştım sonra saldım ipini kafam rahatladı

valla aynısını yaşadım bırak hiç polemiğe girme ..
normalde ailem uzak yerde kardeşine gel benim de kardeşim gelecek die eşime çağırtmıştım bi zaman abi senın demenle gelmem gizemliask demesi lazım evın hanımı o gibisinden söyllemiş eşime :KK70: çocuk ergence şeylerle uğraştım sonra saldım ipini kafam rahatladı
hiç uzatma bak bence eşinle hep bu küçük ve önemsiz mesele uzar gider...
kendılerıne gelınce pohpohlanmak beklerler biz isteyince sidik yarıştırıyor derler ..

Esinizin bu durumda bir sucu oldugunu dusunmuyorum. Niye o kadar soylenip de kafasini agritiyorsunuz ki :olamaz: siz hakli dahi olsaniz bir sure sonra esiniz yaptiginiz bikbiklerden bikip da ablasini vs hakli gormeye baslayacak ister istemez. Yapmayin etmeyin... Ben de ilk baslarda ailesinin yaptgi her seyi anlatrdm gucendgmi paylasirdm, ilk baslarda hak verrdi o hak verdikce gaza gelip dha cok soylendim:KK45: bi gun baktim "ee sen de bunu bunu yapmadin onlar niye bisi demio senin gbi soylenmiyor"falan diye cikisinca aklim basima geldi o gundur hic ses cikarmam,kendim bakarm icaplarina. Esim de sana boole boole demisler niye bna anlatmadin dediginde de senin sucn yok,uzmek istemedm seni bisver diyorm. (Tabi ki catlardm anlatana kdr ama napaym):işsiz:
Her seyi anlatma, her seye bidibidi yapma, onun bir sucu yoksa sadece ailesinin halt etmeleriyse onu karistirma bir sinira kadar. Kendi agznla uzaklastirirsn benden demesi
ay helal olsun nasıl tutuyosun kendini

Daha bir aylik evlilikte o onu aradi beni aramadi,ben bu evde esek basi miyim mouna girdiyseniz sizin icin uzgunum,cok zor bir evlilik ikinizi bekliyor. Esinize acidim gercekten. Ne farki var ha onu aramis ha sizi? Birbirinizden haberiniz mi yok,ayni evde mi yasamiyorsunuz esinizle bu trip neden?

hiç uzatma bak bence eşinle hep bu küçük ve önemsiz mesele uzar gider...
kendılerıne gelınce pohpohlanmak beklerler biz isteyince sidik yarıştırıyor derler ..
ben söylemeyınce de eşim anlamıyor ama illa söylemem lazım. bana yapılanla kalan kalıyo ohh miss..

Daha bir aylik evlilikte o onu aradi beni aramadi,ben bu evde esek basi miyim mouna girdiyseniz sizin icin uzgunum,cok zor bir evlilik ikinizi bekliyor. Esinize acidim gercekten. Ne farki var ha onu aramis ha sizi? Birbirinizden haberiniz mi yok,ayni evde mi yasamiyorsunuz esinizle bu trip neden?
trip değil ego da değil. ben hbr beklerken aramaması çok saçma hbr beklediğimi bile bile yapılması saçma bunu anlatmak istiyorum. benim hbr beklediğimi bile bile yok sayıp abisini araması.. yoksa trip attıgım yok.

egom yok sadece yok sayılmak istemıyorum hepsi bu.. benımsenmek diye bi tabir vardr bilirsinz . ego fln hikaye umurumda olmaz egolu bi insan da değilim. bi insanı sevmeye mecbur değil insanlar o ayrı benmde yengem var bayılmıyorum kendisine ama evine gideceksem yengemi ararım evde yemeği buzdolabnda eksikliği bilen o . saygı ve saymak.
Haklısın bence usülünce yenge ya da abla artık size nasıl hitap ediyorsa ben gelicem bişey lazım mı ya da şu saatte mi geleyim dese daha iyi olur ama çok da düşünme ,belki çekiniyo olabilir ,sen bi adım at şakasına bidahakine beni ara bak evin durumu benden sorulur gibisinden de ya da senden haber bekliyorum mutlaka ara beni msj at ya da falan desen bence karşıdaki de anlar

ben söylemeyınce de eşim anlamıyor ama illa söylemem lazım. bana yapılanla kalan kalıyo ohh miss..
valla cnm biz çok yaşadk bu tarz şeyleri hem kv ile hem görümce ile sen ne kadarda söylesen eş denen şahsiyetler kök ailelerine laf söyletmez ve şikayet gibi algılarlar.. eşine senden başka birinin demesi lazım ki o zaman anlayabılsın (örneğin ; aile terapisti gibi..)

Back
X