- 12 Şubat 2022
- 351
- 243
- 18
- 33
- Konu Sahibi incircekirdegi12
-
Bende öyle düşünüyorum. İnsanlar ne dermiş gelini kapısını çalmıyormuş hasta kadının bilmem ne konuşup konuşup duruyorMesafeyi korumak için bahanen varken hiç bozma bu durumu.
Evet evet diyordu zaten ben seni kendi kızım gibi sevemem bende sizi kendi annem gibi göremem dedim o öyle diyince.Aramayın hiç gerek yok ne kadar uzak o kadar iyi saçma spaan bir aile maalesef ,eli ayağı tutuyor çarşı pazar gezdigine göre size de ihtiyacı yok kizina olması gerekirken ? eee kızı tatillere gittiğine göre pardon ama "gelin,oğlumun eşi "vs deyince hemen el kızı demeyi biliyorlar.
İşin garip tarafı eşim cok düşkündür bu durumda oda çok sessizKızının düşünmediğini boşanma aşamasındaki gelin mi düşünsün..
Mesafe candırherkese merhaba,
Daha önceki ‘eşim dengeyi kuramıyor’ başlıklı konuda bahsetmiştim eşim ve ailesi ile ilgili yaşadığım problemleri. Sadece kv ile değil eşim ile aram açık ve ayrılmanın eşiğindeyiz diyebilirim.
Güncel konumuza gelecek olursak rahatsızlığı sebebi ile ameliyata girdi kv. Eşim ile Ben yine gittim hastanede bulundum. Hastane çıkışına gidip taburcu olma adımında destek oldum. Evine götürdüm yatağına yatırdım ve yapılacak bi kaç şeyi yapıp dinlenmek üzere salona geçtiğimde günlerdir 0 uykuyla ayakta kaldığım için uyuya kalmışım oda toplasanız 20 dk. Neyse kv ve görümce geldi işte uyumuşsun falan gibisinden işte burda yapılacak başka bir şey yok gidebilirsiniz artık vs diyince bizde çıktık eve geldik. Zaten eşimle doğru düzgün muhabbetimiz yok bide kv nin kargo işleri falan sebebi ile kücük bi kaza yaptık araba ile derken iyice sinirlerimiz gerilmişti. Ertesi gün kardeşi eşimi arayıp hesap sormaya başladı sen anneni niye aramıyorsun geldiniz sanki bi işe mi yaradınız geçip uyudunuz orada vs sesimi çıkarmadım artık bakalım eşim ne tepki verecek diye allahtan ağzını açabildi hakkını savundu en azından. Neyse ben aramıyorum ama içimden gelmiyo bir kere daha görmeye gittik yüzü beş karış gelmiyosunuzda gitmiyorsunuzda bilmem ne. Ertesi gün oğlunu arayıp ne biçim insanlarsınız gelmiyorsunuz gibi konuşmuş oysaki Kızı tatile gitti arkadaşlarıyla oğlu desen ben ara sor annen nasılmış demesem arayıp sormak aklına gelmiyor ki kv nin ablası yanında. Ve ayrıca şans eseri yolda gördük gayet giyinip süslenip dısarı cıkacak kadarda sağlık durumu iyi kendisinin kişisel ihtiyaçlarını vs kendisi normal yaşantısında olduğu gibi halledebiliyor. Şimdi sorarım size vicdan yaptım acaba diyorum aramalı mıyım gitmeli miyim sürekli diye ama o kadar çok canım yandı ki hiç ama hiç içimden gelmiyo yani şuan arasam beni azarlayıp telefonu yüzüme dahi kapatabilir yapıda bi insan siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum ? Tşkler
İçim rahat etmedi yinede gitmek istedim ama gerçekten yaptığım şey yine hoşlarına gitmedi uyumam zorlarına gitti baksanıza şaka gibi gerçektenOgluyla bile bosanmayi dusunecek kadar aram açıkken kayinvalidenin ameliystina bile gitmezdim ben olsaydim sahsen. Zaten onunla da aran kotuymus. Telefonla gecmis olsun der gecerdim. Cunku ben onun hicbişeyi degilim sonucta
Doğru söylüyorsunuz..Mesafe candır
O insanlar kızı ameliyatlı anasını bırakıp tatile gidince laf etmiyor muymuşBende öyle düşünüyorum. İnsanlar ne dermiş gelini kapısını çalmıyormuş hasta kadının bilmem ne konuşup konuşup duruyor
Eveett bende öyle yapıyorum eşime arkamdan söylüyor işte aramıyor bilmem ne diye mecbur değilim ki yaptım ne oldu sanki baygınlık geçirmişim uykusuzluktan onu bile sorun etmiş görümcem direk söyledi uyumaya gelmişsin zaten diyeKızı tatilerde size sarıyor ne güzel ne arayın ne de sorun keşke kusse de yakanizdan düşse eski konularinizi da hatırlıyorum. Bu nasıl bi aile ya
Evet bende mesafemi koruyorum nasıl olduysa eşimde bu sefer cok üstünde durmadıkesinlikle mesafe için bahaneniz var mis gibii
Yok kızı 1 sene öncesinden aldığı için iptal edemezmiş hastanede yanında kaldığı için cok yorulmuş ve tatile ihtiyacı varmış ben insan değilim çünkü hafta içi nefessiz çalışıyorum evimin işini zor bela yapıyorum bide hanımefendinin gönlünü hoş edeceğim.. hayır vefalı olsa yaparım bi şekilde ama kıymet hiç bi zaman bilmediO insanlar kızı ameliyatlı anasını bırakıp tatile gidince laf etmiyor muymuşsinir oldum kaynananıza
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen gerçekten işin içinden çıkamıyorumCanınızı sıkan, huzurunuzu kaçıran, ortamı germeyi kendine görev bellemiş birine vicdan yapıp değerli vaktinizi harcamayın. Teşekkür edeceği yerde hâlâ bık bık lıyorsa ne yaparsanız yapın kv niz değişmez, çünkü vefasız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?