Yanlis mi yapiyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konu çok dağılmış ama bende kendi fikrimi söylemek istiyorum bu yapılanın kendine göre haklı sebepğleri olabilir ama ben tavsiye etmem nedeni ise
düşünsene cinselliği msnde yada telde yaşıyorsunuz allah korusun olmadı diyelim ayrıldınız bi şekilde huzurlu olabilecekmisin bunları yaşadığın için bilmiyorum ahkali ve toplumsal kurallara ne kadar bağlısın ama bence çok uygun değil ama karar tabiki senin hayatda senin ve özgürsün ama şunu unutma ilk başta senin kendine karşı bir sorumluluğun var bunu çokı önemsemiyorsan sorun yoktur zaten
birde evlendikten sonra cinsel hayatınızın biraz monoton olma ihtimali var ben öle düşünüyorum cinsellik msnde yada telde çok sağlıksız olur cinselliği eşinle dokunarak hisseederk yaşaman gerektiğini düşünüyorum
sanada saygı duyuyorum bu bir secenektir.

ayrıca başlık yanlışmı yapıyorum !!!
yani burda kendi kendine biraz pişmanlık var gibi ne dersin ?
vicdanının sesini dinle derim ben o en doğru kararı veriri
saygılar...

helal valla
ben sadece konuma cvp verılmesını ıstıorum
amacı tartısma fln olanlar yazmasın ltf

canım benim sevgilimde uzakta 3 senedir çıkıyoruz gerçekden ona çok aşığım gözüm ondan başkasını görmüo kimseyi düşünmüyorum bakmıyorum onun adıyla uyuyup onun adıyla kalkıyorum 3 senedir bi gram azalmadı sevgim deliler gibi aşığım uzakta olduğu için insanın aklına kıskançlıktan birşeyler geliyo açıkcası evet acaba başkasına bakmışmıdır öpmüşmüdür daha önce felan beniim arkadaş çevreminin en yakın arkadaşımın sevgilisi yanında olduğu halde böyle kkonuşmalar yapıolar tabiki bizde yapıyoruz ama abartmadan şimdi yanında olsam uyurken seni izlesem şimdi yanında sana sarılıp uyusam dudağından bitane öpüp uyandırmak isterdim felan gibi çokda abarttığımızı düşünmüyorum ona çok güveniyorum o olmazsa pişman olurmuyum diye soruyorum bunu bilmiyorum ama o benim onu ne derece sevdiğimi biliyo ve ona güvendiğimide eyer böle bişey yaparsa ayrıldıkdan sonra ozaman beni hiç sevmemiş demektir çünkü benim tüm hayallerimde o var kameraya gelince sen tabiki görmediğin için ona kamera açıcaksın bazı arkadaşlar abartmışlar bunu bizde kamera açıp dokunamasakta birbirimize bakıyoruz uzaktan seven anlayamaz bunu bazen kendime diyorum neden o? neden yanımda biri değil? bunun cevabı yok arkadaşlar inanın bana yok 3 senedir kimseyle çıkmadım hayatımda hep o vardı!!!! kamerada sadece kapatırken bi elimin içine kondurduğum buseyi yolluyorum ona yalnışmı yapıyorum bende ot gibide 3 senedir 3 ayda bi gördüğüm sevgilime hergün seni seviyorum desem oda sıkılır herhalde aşıksan ve güveniosan ilerleme masumcaa konuş canım.... ......

Herkese merhaba.
Ben siteyi yeni keşfettim bu konu hakkında sizinle paylaşmak istediğim şeyler var
Ben de konunun sahibi arkadaş gibi eski erkek arkadaşımla telefonda bu tür konuşmalar yapardım.Beraber olduğumuzda da çok şey yaşadık bekaretimi bozmadan.
İçimden nasıl geliyorsa ilşkimi öyle yaşadım.O bana her zaman ben seni evlilik hayalleriyle öpüyorum başka türlü ben de rahat hissedemezdim derdi.5yıl sürdü ilşkimiz.Güya evlenicektik.O beni her zaman seveceğini Hiç bir zaman bırakmıcagını söylerdi.Ailesiyle de tanıştırdı.Çok şey yaşadık.Çok zorluğun üstesinden geldik.
5 yıl sonra bir gün bana dediki "Ben değiştim,seni görünce eskisi gibi hissetmiyorum kendi yolunu çiz!"
Benim için güven kelimesinin karşılığı oydu.Seninle yaşadıklarımızı yok sayıcam çünkü yaşayamam yok saymazsam deyip çekip gitti hayatımdan.10 ay geçti hiç bir şekilde haber alamadım.
Bu öyle berbat birşeyki.Bütün bunların olmasına izin verdiğim için kendimden iğreniyorum.Aileme karşı çok mahçubum.Onların hiçbir fikri yok bu yaşadıklarımdan.Pişmanım.Çok üzgünüm.
Arkadaşım bugün aşkından ölüyorum diyen yarın seni tanımaz oluyor.Ben yanlış yapmışım...

Son düzenleme:

canım ya keşke böyle bi acı yaşamaysaydın ama sana imtahan olmuş birdaha temkinli olursun
ve böyle hatalara düşenlerede örnek olmuş oldun cesaretinden ve dürüslüğünden dolayı tebrik ediyorum seni
işte boşuna demiyoruz evlilik öncesi böyle işlere kalkışmayın 1 saat sonra nolucamız bebli diil ama ne yazıkki yanlış anlasılıyoruz
insallah cabuk atlatırsın canım

Evet çok acı bir tecrübe oldu benim için.Kimse bilmez içimde yaşadıklarımı pişmanlıklarımı.Atlatılmıyor geçmiyor bir türlü.Teşekkür ederim arkadaşım.
Ben siteye bu konu için üye oldum .Belki yardımım olur birilerine diye.

bazı arkadaşlar neden bu kadar aşırı sert tepki verdiniz? ilk defa yaptığı bişeyden korkuyla karışık belki tuhaf bi his yaşadı ve sormak istedi... masum bi sorudan birçoğunuz farklı anlamlar çıkarıyorsunuz.. üzülerek okudum... sadece okuyup genelde çok az yorum yazıyorum...

hem bu kadar namus bekçisi kesilen evli ya da bekar arkadaşlara üzülerek sormak istediğim bir soru var.. neden bu kadar özel olan birçok şeyinizi sitede paylaşıyorsunuz? varsayalım ki sizden nefret eden birileri oldu ve nickinizi biliyor, ve sizin burdaki kayıtlarınızı buldu.. o zaman ne yapacaksınız? herkese açık olan kayıtlarla birşeyleri kanıtlamak çok daha kolay.. birde pc ve msn üzerine uzun süreli bir deneyimim ve bilgilerim olduğu için çok kolay bi biçimde msn logları yani msn kayıtları oluşturmak mümkün... hemde o kadar basitki... herhangi biri size iftira atmaya görsün... o dediğiniz kayıtlardan uzman birileri yapabilir...

neyse gece gece çok konuştuk... başlığı açan arkadaşıma şunu söylemek istiyorum, eğer başladığın ilişkinden pişmanlık duyuyorsan bitir bence.. hayır ben pişman değilim ve bu adama değer veriyorum ve bişeyler yaşamak istiyorum diyorsan tabikide yaşayabilirsin... evet insanlara güvenmek çok zor... özellikle de netten tanıştığın insanlara güvenmek çok zor.. ama buna rağmen netten tanıştığım ve yüzeyüz görüştüğüm ve değer verdiğim en az 10 tane arkadaşı olan biri olark söylüyorum... her zaman çok iyi tanıdığın biri olsa bile önce güven duymalısın sonrasında aranızdaki ilişkiye göre herşey yoluna girer... bu arada bu konuyu kafana bu kadar takıpda üzülmeni istemem... sana psikolojik baskısı yoğun olabilir.. çünkü ben çocukluğumdan 11 yaşımdan kalan benim için üzücü olan bi anıyı bile unutamadığım için silmek zor oldu... inş ruhunda huzur bulursun bu konu için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…