E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Herkese merhaba.
Ben siteyi yeni keşfettim bu konu hakkında sizinle paylaşmak istediğim şeyler var
Ben de konunun sahibi arkadaş gibi eski erkek arkadaşımla telefonda bu tür konuşmalar yapardım.Beraber olduğumuzda da çok şey yaşadık bakireliğimi bozmadan.
İçimden nasıl geliyorsa ilşkimi öyle yaşadım.O bana her zaman ben seni evlilik hayalleriyle öpüyorum başka türlü ben de rahat hissedemezdim derdi.5yıl sürdü ilşkimiz.Güya evlenicektik.O beni her zaman seveceğini Hiç bir zaman bırakmıcagını söylerdi.Ailesiyle de tanıştırdı.Çok şey yaşadık.Çok zorluğun üstesinden geldik.
5 yıl sonra bir gün bana dediki "Ben değiştim,seni görünce eskisi gibi hissetmiyorum kendi yolunu çiz!"
Benim için güven kelimesinin karşılığı oydu.Seninle yaşadıklarımızı yok sayıcam çünkü yaşayamam yok saymazsam deyip çekip gitti hayatımdan.10 ay geçti hiç bir şekilde haber alamadım.
Bu öyle berbat birşeyki.Bütün bunların olmasına izin verdiğim için kendimden iğreniyorum.Aileme karşı çok mahçubum.Onların hiçbir fikri yok bu yaşadıklarımdan.Pişmanım.Çok üzgünüm.
Arkadaşım bugün aşkından ölüyorum diyen yarın seni tanımaz oluyor.Ben yanlış yapmışım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?