Yanlis mi yapiyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çok güvenmem.
kaydediyorsa; yarın bir gün sana karşı kullanılabilir ya da bir arkadaşı görebilir.
biraz riskli bence.
yaptığının doğrusu yanlışı sadece sizi ilgilendirir. yanlış ya da doğru diyemem o yüzden.
ben olsam yapmazdım.

canım acıkcası actınğın konulara baktımda yani ilşkin biraz çelişkili ve karmaşalı
kendinden bu kadar ödün verme
2 ay önce seni aldattığını düşünmüş parnayokmıyım demişsin bişiler varki şüphelerin oluyo
erkek arkadasının asabiliğinden vurma kırma huyundan bahsetmişsin
onun ilgisizliğinden söz etmişssin
cok sinirli ve agresif bi insan ,cok kavgaci, calismayi sevmio demişsin ondan ayrılamyı düşünüyorum demişsin
heycanım kalmadı soğuyorum ondan vs demişsin

yani sorunlar yaşadığın bi ilşki
ve sen böyle bi insanın bunu hak ettiğini düşünüyosun
bence sen bu eylemi sevgilin seni hoş tutsun kırmasın diye yapıyosun benim analadığım bu

bence cok dikkatli mantıklı ol pc karsında olmak cok farklı bibişi evlilikte yüzyüze herşeyi yaşamk cok farklı bişi hersey değişiyo farkl bi boyuta geciyo

Son düzenleme:
konu sahıbesııı yatmaya gettii herhalll ??????? e tabeee yorulmusturr webcam karsısındaaa neyse yaa bende kacıyomm herkese ıı gecelrrrr muckk optum butun kkklarııı

Son düzenleme:
ikiniz için de sorun oluşturmuyorsa olabilir..tabi ayrılırsanız daha sonra bundan pişmanlık duyar mısın, ya da o eğer kaydediyorsa bunları kötü birşey yapar mı bilemem...
ama şunu anlamıyorum tamam riskleri var mutlaka uzaktan bu tarz şeyler yapmanın ama "kesinlikle yapmam, yok sevse böyle şeyler istemez, bekler" fln demek de yanlış bence, sonra da başka konularda yok "erkekler 1 hafta yanına yaklaşmazsan başkasına gider, benim kocam 2 gün yapmadan duramaz" deniyor. evlenince 2 gün yapmadan duramayan erkekler sevgiliyken de bu tarz şeylere ihtiyaç duyuyorlar, o yüzden kesinlikle olmamalı demek, bu kadar sert yorumlar yapmak bence doğru değil.
uzaktan ilişkim hiç olmadığı için nasıl yürüyor bilmiyorum, çok zor olsa gerek hele ki farklı yerlerde yaşarken başlayan ilişkileri hiç anlayamıyorum (yanlış anlama bunu senin için söylemiyorum,senin ilişkinin nasıl başladığını ya da koşullarınızı bilemem)..ama bu tür şeyler olabilir çünkü zaten görüşmüyorsunuz, hergün okula gittim,işten geldim muhabbeti yaparak da ömür geçmez yani, bu tarz şeyler sizi birbirinize yaklaştırabilir belki...ama riskleri de var tabi..

bence de iyi yapmamissin ben cok gereksiz buluyorum boyle seyleri, yasicaksan sonra yasa ne msn cam falan filan zevk alcaksam bekle anam evlenceksiniz degil mi ?

etcek. Bende yaninda olamadiim icin yazarak tatmin etmeye calisiorum sevgilimi,
:sm_confused:

sevgilisisin diye bunları yapmak zorunda mısın? son derece saçma ve gereksiz bence. evlendiğin kişi o olmazsa eşinin yüzüne nasıl bakacaksın, ben bakamamda yani o yüzden söylüyorumşakkıdı

bak güzel arkadaşım acdığın konuyu okudum

sevgiliyken bende eşimle telefonda bu tarz konuşmalar yapıyorum ama herdefasında kendimi çok basit bir kızmış gibi hissediyordum ama ne varki ben eşimle evlendim ve öyle birisi olmamasına rağmen yinede bağzen yüzüme vurmasından korkuyorum hani sen zaten basit bir insandın evlenmeden sevgilinle bu tarz konuşmalar yaptın gibi !!

yani güzelim demek istediğim bende yaptım ama inan ki o kişiyle evlenmeme rağmen yinede yaptığımdan pişmanım bence sende yapma aynı hatayı çünki o kişiyle evlensende evlenmesende yarın birgün bu zayıflık karşına çıkabilir ve üzülebilirsin

umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir sana canım sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

ne bir erkeğe ne de bir bayana yakışmaz.ama eşim olsa belki yapardım.eş başka çünkü.

Bencemsn sohbetleriyle oyle yazısarak degilde

görüşüp karşılıklı konuşarak bişeyler paylasın.

görüştügünüz zamanlarda o yazdıgın şeyleri senden ister bak bu yüzden söylüyorum sana bunu...

hem ben öyle erotik şeyleri anca kocama yazarım

bekarken flört ettiklerrimiz hiçbirine söylemedim öyle şeyler..

konu sahıbesııı yatmaya gettii herhalll ??????? e tabeee yorulmusturr webcam karsısındaaa neyse yaa bende kacıyomm herkese ıı gecelrrrr muckk optum butun kkklarııı

hiç yakıştıramadım arkadaşım böyle bir cümleyi:1shok:
nedemek webcam karşısında yorulmuştur tabi,
demekki size cevap vermek istememiş ve gitmiş en güzelinide yapmış,
yazık sadece sormuş bence olabilir evya olamaz deyin geçin,
bukadar ağır kelime edlirmi hiç,
yorulmuştur tabi diyee
orası hiçbirimiz ilgilendirmez açıkcası...

Bence iyi olmuyor canım o kadarına gerek yok bence hepimiz ilişki yaşadık gördük geçirdik ama şu varki eşim benimle ne öpüşmek istedi ne bişi o kadarına zaten izin vermezdim ama bu kadar kolay olmamalı bu işlerde canım ya!
Ha bide işin şu tarafı var sen adamı kıvama getir sonra noluyordur dersin seni aklında tutması mı içinde yaşadığı fırtınaya yakınında olan biryere sığınıp dinlendirmesi mi diye ben çok düşünürdüm açıkçası....
Neyse canım akıl vermek gibi olmasın ama ben öyle mutasıp öyle örümcek kafalı biri değilim ama evlenmeden asla olmaz ve evlilikte aşk daha bir güzel diyenlerdenim... Umarım taşlanmam bunları yazdığım için ama burası özgür birplatform ise benimde düşüncem böyle napayım...

Hepiniz yorumlariniz icin saolun arkadalsar
ama sukadarini soylimki bazi yorumlar benni gercekten kirdi
yani webcam karsisinda bilmem ne yaptigimi yazanlar olmus ksra bakmayin ama okdrda dusmedim
demek istedigim sadece bi kac cumle konusmamdi , ama olay ta webcam karsisinda sexe dondu gercekten cok uzdu beni... yinede saolun ha buarada haklisiniz bundan sonra oyle konularida konusmama karari aldim sayenizde.

hayatım sen resmen o skeıdle anlattınnnn bende netten tatmın edıyorum anlamındaa soyleyen sendın kımse snana kulp takmadıı konuyu acandaa konuyu anlatanda bzıım bu skeılde yorum yapmammızı saglkayan sensınnnn ve bızden yorum bekledın bızde yorumumzuu yaoptık ve halada cesaretıne hayran kaldıgımı belırtmek ısterım hoscakal

arkadaş o şekilde anlatmamıştı ama siz öyle anlamışsınız,
ayrıca öyle bile anlatsa,
ona webcam karşısında yorulmulştur tabi demek hakkınız değil diye düşünüyorum,
yaptığımız yorumlar bize göre olanlarıdır,
başkalarının hayatını bu şekildee ağır ithamlarla eleştirmek bize düşmez açıkcası

neyse cnm bsvr ben kendimi biliorum ve haklisiniz bunuda ekliorum dogru bsy degildi yaptigim
ve ztn yapmama karari aldim. ama bukdr kaba ve kirici olunmamasi gerekiodu neyse ii gunler

neyse cnm bsvr ben kendimi biliorum ve haklisiniz bunuda ekliorum dogru bsy degildi yaptigim
ve ztn yapmama karari aldim. ama bukdr kaba ve kirici olunmamasi gerekiodu neyse ii gunler

canım bak ben kimsenn özeline oek karışmak istemem,
ama bence yaptığın anormal değil gayet normal,
bu da benim fikrim saten normal diyenlere teşekkürlerimi ederek,
ne düşündüğümü belli etmiştimyerimseniben

sen memnunsan sorun yok
şuan için iyi güzel
eğer evlenemezsen ve ya işler sarpa sararsa ozman
problem olabilir..

sunuda eklim kimsenin yaptigim bu yanlis harakete katilmasini beklemiorum ztn yanlissa yanlisdri bende sizler sayesinde bukdr farkina vardim. buarada extreme sanada tsk ediorum beni anladigin icin

Valla tam yazıcaktım arkadaş web camde soyunduğunu falan yazmamış ki nereden vardınız web cam muhabetine die ama arkadaş yazmış nerden çıkardınız öyle bişey yok die..aynen ben de web cam de yapıorz gibi bişi anlamadım yazdıklarndan.sadece sex le ilgili sohbet ediyorlar anladıım kadarıyla msnde ve yrn öbürgün yazıyı kullanmaya kalksa ben değildim demek çok kolay kaldıki 2 senelik bi ilişkide msnde bu tarz muhabetler yapmak pek de garip deil..burada okumuştum ayrı şehirde olan nişanlılar telefonda falan birbirini tatmin ediyordu ve burada şuan çoğu karşı çıkan kişide karşı gelmemişti o zaman..

canım gerçekten de eğer ilişki yürümezse bunu sana karşı kullanabilir, sevgiline güveniyorsun anladığım kadarıyla ama yine de ne olacağı belli olmaz, burdaki uyarıların senin zarar görmemen için olduğunu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…