canım sen de hem doğru mu yapıyorum diye soruyorsun hem de olumsuz karşılayanları eleştiriyorsun?
Bilmiorum cnm en basinda yazilanlari fln okudunmu
Benim herkesin yorumuna saygim var
ama bazi kisiler olayi anlamadan cok sert ve onyargili davrandilar
Bu durumda kendimi korumak zorundaydim
ama Kimseyide kirdigimi dusunmuorum yani.a.s.
arkadaslar ben yanlis anladiginizi dusunuorum sevgilim benden boyle bisy istemioki hatta eger istemiosan konusmayalim fln dio. Ama ben iliskiyi canli tuttugunu inaniorum acikcasi ilk adimlarida cogunlukla ben atiorum. yani iki senedir kendini bana sakliosa hic elimi tutamadan sarilamadan opemeden bence bukdrinida hakkedio diye dusunmustm.
ama sizlerinde dusuncelerinze saygi duyuorum
Ya herkesin ici okdr kararmiski
hicbi olaya ii gozle bakilmio hmn yok guvenme denilio
ama neden biri cikipta sevmek gzl sev guven demio.
Tmm dogru bu devirde cok zor bulunuo ama hala gercek sevgilerde var yani.
bak canım mad3em yoprumlarımızı beyenmedınn yanlıs mı yapıyorum dıye baslık acmıycaktınn onun yerıne ben sevgılımlee msnde cınsel anlamda chatlasıyorum varmı arnıuzdaaa bu skeılde ebnım gıbııı konsusan vss gıbı baslık acabılrıdın sen bızım yorumlaırmzıı sorudunnn vee yazındaaa bı nevııı yazıyle sevgılımıııı tatmın edıyorum dedınnnn halala bızdenn AFERİNNNNN SANAAA COK GUSELLL YAPMKMISSIN HATTA AZ BILEEE dememıszmı beklıyosın anlamadımmmm?????? HERKESIN YORUMUUU KENDINEE SAYGI DUYMANI BEKLIYORUMMM EGER YORUMLARA ACIK DEILSENEN KONU ACARKEN BNI KEZZZ DAHA DUSUNCEKSIN CANIMMM
bennn kendı yasam farkımdan konusaraktan soyluyorumm bu olayı yasamak bana terss ve eseplee kınarım yasıyanlarıdaa rabbım yasatmasındaa derımmm buyuk konusmuyorummm rabbıme duaa edıyorummm
konu açarken her söze açık olmak zorunda değildir insan,
misal sizin ettiğiniz hakaret gibi...
evet sormuş belki içi rahat olmadığından tecrübelerden yararlanmak istemiş,
yorumlara saygı duyulmasını bekliyorsunuz,
ama saygı çerçevesi içinde yorumlar yapmıyorsunuz
kimsenin özelini bu şekilde eleştiremezsiniz diye düşünüyorum
hayatım sen onu n avukatımsısın bırakta kendı cevaplasınnnn herseye muhalefet olmaaa
burda kimse kimsenin avukatı değil,
ama görülen yorumlara kendi doğrularımla cevap veririm..
bana doğru geleni açıkca belirtirim,
kim olursa ne olursa olsun
ayrıca muhalefet olmanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz herhaldee...
bak tatlım senın yuzunden banlanmaya hıc nıyetıum yok lutfen kendı ısıne bakk muhaalefetın ne oludugnu cok ıı bılıyorumm anlamnı bılmedıgım kelımeyıı uydurarak yazmıyorum heraldee ne kdar konu cvplamıssam her konumaa ter cevap vermıssın lutfen kendı ısnıze bakınızz eger yorumumu beganmıyrosanzı -rep ıle belırtınızz kısmenın konusnu batırmaya hakkınız yokkk lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?