Yanlis mi yapiyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaşını bilmiyorum ama kendinden emin bir edan var.. bu güzel birşey..
sen yorumlardan faydalı olanları kendine al.. herkesi ciddiye alırsan, kendisi namuslu görünmek için milleti namussuz ilan etmeye meraklı çok insan var..
boşver,doğru bildiğini yap..
ki zaten mantıklı yoldasın düşüncelerinle..​

canım saten hep böyle olur arada muhalefetler çıkar ama ağır ithamlar çok yanlış,
biz yorumlarımız bu şekilde yaparsak yarın bizede denk gelebilir oyorumlar
unutmayalımmyerimseniben
aynı şeklde bende öyle düşünüyorum,
norm bişey bu okadar yadırgancak bişey değilki
kaldıki arkadaşlar yanyana gelin öyle yaşa demişler,
peki tel de kayıt eden insan(içinde öyle bir kötülük varsa)
yanyanaykende kamerya alır tehdit eder,
ozamanda böylemi düşünelim

Cok saol cnm gercekten brz boyle olumlu seyler duymaya ihtiyacim vardi
oyle bi anlattilar ki sanki kendimi kotu kadinlar gibi hissettim ama saol beni anlayan kisilerin olmasi gzl
a.s.

ya bide arkadaslar soyle bsy iki senedir hergun 2 saat kdr msnde konusuoruz herzmn naptin nettin okula ise eve diye muhabbetler olmuuo illa degisiklikler olmasi lazim diye dusunuorum

sizleri seviorum saolun

ileride en azından bunu yapmamıştık demez
sakıncası yok bence

bana kalırsa ha nişanlı ha sevgili hiçbi farkı yok gözümde...yani ailelerin bilio olması yaşayacağın şeylerin sınırlarını genişletmez..herkesin sınırı kendine..msnde bi yazı yazdın die bişi gelmez başına cnm korkma ama webcamde sevgilin açısından tehlike olmasından önce başka tehlikeler var mesela hacklenirsen görüntülerin o şekilde de bulunabilir bilgisayarında...ben de şu erkeklerin potansiyel tehlike olarak görülmesine sinir oluorm..kadınlar da en az erkekler kadar tehlikeli..erkeğe tecavüz eden kadın bile var:))) eğer sevgisinden eminsen kendine ve ona güveniyorsan bazı yaşadıklarını fazla yoruma açma cnm..

canım erkek milletine ne kadar yüz versen daha bi o kadarını ister:mymeka:
en iyisi sen evlenmeden böyle şeylerden uzak tut kendini erkek milletine güvenme fazlaşakkıdı

tmm yorumlariniz goz onunde bulunduracagim
ztn oyle webcam fln asla gecmez aklimdan kesinlikle
hem karsimdaki kiisye guvenim olmasa ztn bgne kdr yurumezdi iliski
hicte baska biriyle konusmadimda ztn oyle basit bi iinsan degilim allah izin verirse evlenmeyi dusundugum insan

ben de sevgilimle mesajlasıyorum bazen acık sacık erotık sözler falan sositososito

ama asla onu tatmın etme amacı gütmüyorum sadece hayal ediyoruz bırbırımızı ve bunları yazıyoruz :1closedeyes:

ayrı şehirlerde okudugumuz ıcın hergun webcamde görüşüyorz ama herhangı bıse yapmıyoruz amacımız sadece bırbırımızı gormek arada sırada öpücük yollamak :asigim::1hug:

hayatim bizde surekli olarak boyle acik sacik konusmuoruz ki,
elbette askimiz herseyden dha agir basio bizimde amacimiz birbirimizi gormek ve ozlem gidermek yani kesinlikle birbirimizi cinsel objeler olarak gormuoruz yeri geldiginde olayi kapatmasinida bilioruz

a.s.

Msn sohbetiyle tatmın olan bir erkek ilkkez duyuyorum.......

bence gayet normal yaptigin..biz nisanli iken konusurduk boyle seyleri..sonucta evlenecegin kisi..ister oyle yaparim ister boyle yaparim..iikiniz memnunsaniz sorun yok diye dusunuyorum.

yazarak tatmin nolyor yav! hele de ilişki canlı kalsın diye!
ohoo öyle ilşki canlı alacaksa durum vahim... msn de konuşmalaar kaydediliyor biliyorsun değil mi ayrılma ihtimalinin de her çiftte olduğunu da biliyorsun yaptığın şeyin ayrılma durumunda önüne sunulma ihtimali de var e ozaman napacaksın bunu da senin düşünme ihtimalin var bence şimdiden düşün

canım bunu problem etmene gerek yok eger ewlenecek kadar güveniyorsan hiç problem degil. bende sewgilimle msn de açık konustugum bir çok zaman oluyor , çünkü ona güveniyorum gerisi önemli degil.

Cok saol cnm gercekten brz boyle olumlu seyler duymaya ihtiyacim vardi
oyle bi anlattilar ki sanki kendimi kotu kadinlar gibi hissettim ama saol beni anlayan kisilerin olmasi gzl
a.s.

burası böle canım ya...
boşşer sen takıl bakma onlara.
sonuçta herkes kendi yaptığından sorumlu.
sana böyle hissettirerek doğruyu göstereceklerini falan sanıyolar sanırım.
senin bakışınla doğru olan neyse doğru odur kaydirigubbakcemile

ya sunu farkettim ben kimsenin kimseye guveni kalmamis, tmm bu devirde kolay kolay guvenmiceksinde ama ille biyerde birilerine guvenmek zorundasin.
Herkesin ici cok kararmis yaa

canım sen de hem doğru mu yapıyorum diye soruyorsun hem de olumsuz karşılayanları eleştiriyorsun?

Aslında bunun ne kadar doğru olup olmadığı size bağlı.
Çünkü bu gibi komularda herkes farklı yorumlar yapıp, tepki verebiliyor.
Ama siz ve karşınızdaki insan halinizden memnunsanız ortada sorun
yapacak birşey yok bence. Elbette aranızdaki sohbet bir yerden sonra
bu konularada gelebilir, nişanlı olmakta bence çok öenmsenmemeli
hani bir arkadaş demiş ya nişanlısyla konuşan çok tepki almamıştı diye
aklıma o geldi şimdi. Sonuçta nişanlılık bana göre evliliğin garantisi
değil. Dediğim gibi siz mutluysanız ve içiniz rahatsa bir problem yok zaten.
Günümüzde öyle çığırından çıkmış şeyler duyuyoruz ki sizin yaşadığınız
bunların yanında çok ama çok daha masum geldi bana.
.
a.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…