Valla tam yazıcaktım arkadaş web camde soyunduğunu falan yazmamış ki nereden vardınız web cam muhabetine die ama arkadaş yazmış nerden çıkardınız öyle bişey yok die..aynen ben de web cam de yapıorz gibi bişi anlamadım yazdıklarndan.sadece sex le ilgili sohbet ediyorlar anladıım kadarıyla msnde ve yrn öbürgün yazıyı kullanmaya kalksa ben değildim demek çok kolay kaldıki 2 senelik bi ilişkide msnde bu tarz muhabetler yapmak pek de garip deil..burada okumuştum ayrı şehirde olan nişanlılar telefonda falan birbirini tatmin ediyordu ve burada şuan çoğu karşı çıkan kişide karşı gelmemişti o zaman..
yaşını bilmiyorum ama kendinden emin bir edan var.. bu güzel birşey..
sen yorumlardan faydalı olanları kendine al.. herkesi ciddiye alırsan, kendisi namuslu görünmek için milleti namussuz ilan etmeye meraklı çok insan var..
boşver,doğru bildiğini yap..
ki zaten mantıklı yoldasın düşüncelerinle..
ben de sevgilimle mesajlasıyorum bazen acık sacık erotık sözler falan sositososito
ama asla onu tatmın etme amacı gütmüyorum sadece hayal ediyoruz bırbırımızı ve bunları yazıyoruz :1closedeyes:
ayrı şehirlerde okudugumuz ıcın hergun webcamde görüşüyorz ama herhangı bıse yapmıyoruz amacımız sadece bırbırımızı gormek arada sırada öpücük yollamak :asigim::1hug:
Cok saol cnm gercekten brz boyle olumlu seyler duymaya ihtiyacim vardi
oyle bi anlattilar ki sanki kendimi kotu kadinlar gibi hissettim ama saol beni anlayan kisilerin olmasi gzla.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?