- 7 Ağustos 2015
- 71
- 27
- 88
- 31
- Konu Sahibi Mihrimah irem
-
Yani sözden önce evlilik teklif edilir genelde amaSlm kızlar.
Sizlere bişey danışmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Gayet güzel giden bi iliskim var 2 yıl a yakın... Önümüzdeki ay sözlenicez o benım ailemle ben onun ailesiyle tanıstım. Artık ciddilesti iliskimiz. Ama erkek arkadasım henüz evlilik teklifi etmedi. Hayır sözlenicez diyoruz aileler devreye giricek artık teklif etmesi gerekmez mi? Baska arkadaslarıma onun cevresinde ki arkadaslara bakıyorum hepsi bu tatlı hoş güzel anıyı yasadılar peki biz???
Artık yavas yavas sinirlenmeye basladım saydım sövdüm bugun. Bu saatten sonra ben söledikten sonra bi önemi kalmadı diye hissediyorumyanlıs mı yaptım kızlar artık sabrım tastıı olucak olucak diye gecistirip duruyor ama ne zaman? Bende özeniyorum heves ediyorum cok büyük bi sey istemiyorum ki basit ufak seylerle bi mutlu olabilen bi insanım. Yüzüne vurmakla hata mı ettim ?
Canım cevabın için tskler. Maddi durumu kötü değil ki birikimi var. Saçma geliyo belkide böyle seyler ama bide benim açımdan bakmadı gerekmez mi? Özenir heves eder demesi gerekir. Herkes yapıyo bunu sende yap ölürmüsünYani sözden önce evlilik teklif edilir genelde ama
Gecistirmek istemesinin bir sebebi mi var acaba maddiyat gibi
Keske kalbini kırmasaydın belki sürpriz falan hazırlıyordur aklında bir sey vardır.
Belki sürpriz hazırlıyordur benim sözlüm de öyle yapmıstıCanım cevabın için tskler. Maddi durumu kötü değil ki birikimi var. Saçma geliyo belkide böyle seyler ama bide benim açımdan bakmadı gerekmez mi? Özenir heves eder demesi gerekir. Herkes yapıyo bunu sende yap ölürmüsün
İsyan ettirdi beni artık bi önemi kaldı mı ? Bişeyi beni sinir etmeden yapsa ölürBelki sürpriz hazırlıyordur benim sözlüm de öyle yapmıstı
Bir kere evlilikten bahsetmisti sonra sürprizle cıkmıstı karsıma
Biraz daha bekle aileler tanısmadan evlilik teklif eder belki
İyi bir sey olsun diye bekliyordur hemen kötüye yorma
Sonucta seni sevmese istemese aileleri tanıstıralım demez
Bindim artık çok geçBunlar kalp kırmaya değecek meseleler değil bence. Yaparsa güzel tabii ki ama yapmadı diye adamın tepesine binmek neden?
Genel olarak her seyde sen söylemeden yapmıyorsaİsyan ettirdi beni artık bi önemi kaldı mı ? Bişeyi beni sinir etmeden yapsa ölür
Bindim artık çok geç
Slm kızlar.
Sizlere bişey danışmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Gayet güzel giden bi iliskim var 2 yıl a yakın... Önümüzdeki ay sözlenicez o benım ailemle ben onun ailesiyle tanıstım. Artık ciddilesti iliskimiz. Ama erkek arkadasım henüz evlilik teklifi etmedi. Hayır sözlenicez diyoruz aileler devreye giricek artık teklif etmesi gerekmez mi? Baska arkadaslarıma onun cevresinde ki arkadaslara bakıyorum hepsi bu tatlı hoş güzel anıyı yasadılar peki biz???
Artık yavas yavas sinirlenmeye basladım saydım sövdüm bugun. Bu saatten sonra ben söledikten sonra bi önemi kalmadı diye hissediyorumyanlıs mı yaptım kızlar artık sabrım tastıı olucak olucak diye gecistirip duruyor ama ne zaman? Bende özeniyorum heves ediyorum cok büyük bi sey istemiyorum ki basit ufak seylerle bi mutlu olabilen bi insanım. Yüzüne vurmakla hata mı ettim ?
Esinin ki gibi yapsa bile razıyımYa hu evlenme niyetin yoksa neden sözlenesin? Erkekler düz mantık düşünür cevabı belli olan soruyu niye sorayım demiştir
Bu kadar büyütülecek bir mesele değil yani başkaları yaşıyor da başları göğe mi eriyor? Eskiden evlilik teklifi mi varmış? Sev sevil evlen mutlu ol iste böyle ozentilige girersen sunun kocası bunu yapmış bunun nişanlısı bunu yapmışlara girersen elindekinin kıymetini bilemezsin devamlı birşeylerden mutsuz olursun.
Benim esim de öyle filmlerdeki gibi teklif filan etmedi. Telefon konuşuyorduk benimle evlenir misin dedi ben de evet dedim oldu bitti çok da mutluyuz bir şeyimiz eksilmedi
sen teklif almadan evet demissin sözlenmişsin. hayıflanman sacma olmus
Canım sözlenmedik ki dahasen teklif almadan evet demissin sözlenmişsin. hayıflanman sacma olmus
Esinin ki gibi yapsa bile razıyımahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?