Yanlış mı yapıyorum?

Mihrimah irem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
71
27
88
31
Slm kızlar.
Sizlere bişey danışmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Gayet güzel giden bi iliskim var 2 yıl a yakın... Önümüzdeki ay sözlenicez o benım ailemle ben onun ailesiyle tanıstım. Artık ciddilesti iliskimiz. Ama erkek arkadasım henüz evlilik teklifi etmedi. Hayır sözlenicez diyoruz aileler devreye giricek artık teklif etmesi gerekmez mi? Baska arkadaslarıma onun cevresinde ki arkadaslara bakıyorum hepsi bu tatlı hoş güzel anıyı yasadılar peki biz???

Artık yavas yavas sinirlenmeye basladım saydım sövdüm bugun. Bu saatten sonra ben söledikten sonra bi önemi kalmadı diye hissediyorum yanlıs mı yaptım kızlar artık sabrım tastıı olucak olucak diye gecistirip duruyor ama ne zaman? Bende özeniyorum heves ediyorum cok büyük bi sey istemiyorum ki basit ufak seylerle bi mutlu olabilen bi insanım. Yüzüne vurmakla hata mı ettim ?

Yani sözden önce evlilik teklif edilir genelde ama
Gecistirmek istemesinin bir sebebi mi var acaba maddiyat gibi
Keske kalbini kırmasaydın belki sürpriz falan hazırlıyordur aklında bir sey vardır.

Yani sözden önce evlilik teklif edilir genelde ama
Gecistirmek istemesinin bir sebebi mi var acaba maddiyat gibi
Keske kalbini kırmasaydın belki sürpriz falan hazırlıyordur aklında bir sey vardır.
Canım cevabın için tskler. Maddi durumu kötü değil ki birikimi var. Saçma geliyo belkide böyle seyler ama bide benim açımdan bakmadı gerekmez mi? Özenir heves eder demesi gerekir. Herkes yapıyo bunu sende yap ölürmüsün

Belki sürpriz hazırlıyordur benim sözlüm de öyle yapmıstı
Bir kere evlilikten bahsetmisti sonra sürprizle cıkmıstı karsıma
Biraz daha bekle aileler tanısmadan evlilik teklif eder belki
İyi bir sey olsun diye bekliyordur hemen kötüye yorma
Sonucta seni sevmese istemese aileleri tanıstıralım demez

Bunlar kalp kırmaya değecek meseleler değil bence. Yaparsa güzel tabii ki ama yapmadı diye adamın tepesine binmek neden?

Eğer sevgilinle mutluysan ve herhangi bir sıkıntınız yoksa bırak tek sıkıntın bu olsun tabi ki etmesi gerekir ama etmesiyse de bunu sorun yapma önemli olan seni sevmesi değil mi şaka yollu deseydin keşke belki o zaman sorun yaşanmazdı Neyse böyle şeyleri dert etme önemli olan sevmek sevilmek

İsyan ettirdi beni artık bi önemi kaldı mı ? Bişeyi beni sinir etmeden yapsa ölür

Sozlenme evresinde oldugunuz icin belki o asamayi es gecmis olabilir cunku ciddilesme olmus zaten. Ama yapar diye dusunuyorum surprizdir falan hic dillendirme onu bekle.

Ben evlenme teklifi almadım işin doğrusu aklıma bile gelmedi.Ben zaten ailesiyle tanışmıştım sonra aileler tanıştı ve sözlendik.
Dert edinilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.Kırmayın kalbini.

Bindim artık çok geç
Onu fark ettim zaten yazık olmuş adama. Sakin kalın bunlar çok da önemli şeyler değil. Kız kardeşimin söz işi de birden olunca evlilik teklifi kaynamıştı arada. Şimdi 4 aylık evliler bazen duygu sömürüsü yaptığı oluyor evlilik teklifi bile yapmadın bana bari bunu yap diye Krizi fırsata çevirebilirsin hala

Cok kucuk meseleler bunlar bende teklif almadım, bi kac kere de soyledim sakasina teklif gelmedi daha evlenemem falan diye. Sonuc malum yapacak bir sey yok bazi erkekler fazla odundur.

Benim eşim sözümüzden sonra etti :)

Ve evet. Hata bence. Yapmazsa da sorun olmazdı benim için. .

Ya hu evlenme niyetin yoksa neden sözlenesin? Erkekler düz mantık düşünür cevabı belli olan soruyu niye sorayım demiştir

Bu kadar büyütülecek bir mesele değil yani başkaları yaşıyor da başları göğe mi eriyor? Eskiden evlilik teklifi mi varmış? Sev sevil evlen mutlu ol iste böyle ozentilige girersen sunun kocası bunu yapmış bunun nişanlısı bunu yapmışlara girersen elindekinin kıymetini bilemezsin devamlı birşeylerden mutsuz olursun.

Benim esim de öyle filmlerdeki gibi teklif filan etmedi. Telefon konuşuyorduk benimle evlenir misin dedi ben de evet dedim oldu bitti çok da mutluyuz bir şeyimiz eksilmedi

Esinin ki gibi yapsa bile razıyım ahahaha

ben de böyle bi durumla karşılaşmamak için ilişkimiz evlilik niyetine döndüğü günden beri hep, evlilik teklifi olmadan asla istemeye gelemezsiniz diye diye beynine kazımıştım

sorunuza gelecek olursak, evet güzel romantik bir anı olarak kalıyor geride, ama bu kadar büyük tepki verilmesi de yanlış bence... yani evlenme teklifi aldım diye başım göğe ermedi ya da almasaydım herhangi birşey eksilmeyecekti

Esinin ki gibi yapsa bile razıyım ahahaha

Bizim ilişkinin başlangıcı da enteresan olmuştu. Biz bir kaç kere buluştuk sonra buluşmaların birinde esim çıkma teklif etti yani önce çıktık sonra teklif olmuş oldu. Ben hep o yüzden dalga geçiyordum heralde evlilik teklifini de evlendikten sonra yaparsın diye

Neyse canım Allah gönlüne gore versin. Olmazsa da takma kafana inan bunlar mesele değil eşini de üzmeye değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…