Yanlış mı yapıyorum?

Tabikide gitmeyin.
Oyunmu oynuyorlar ya senle.
10 senedir gormedigin ailenin yanina 8 gunde neymis dedim. Sonra bi baktim oldumu o 8 sana 4 gun. Yol yorgunlugundan bir gun daha cikar etti 3 gun.
Saka gibi.
Ben gidersem en az 2 hafta kalirdim.
Onlarinki canda seninki patlicanmi.
Bu kdar odun verme kendinden.
Odun vere vere cokersin bitmislikten birgun yerlere.

Col sinirlendim okurken. Hersene goruyorsunuz 1 gun bile kalmaniz normal degil. 10 yil gitmemissi mn 8 gün nekadar az. 8 gun cokmus gibi birde 4 gunu hersene gordugunuz kisilrrdemi gecireceksiniz. Suc sizde 10 yildir abinlere gittik bizim koye yakindi ayip olmasin diye ozaman orayada gitseydik hersene deseydiniz.
Gicil bu erkek milleti ya. Bazen nefret ediyorum. Sanki kendikerininki aile bizkmki dis kapinin dis mandali.
10 yildir bu duruma katlanmaniz hata zaten. Her sene abine gidecegimize 1 sene oraya bir sene benim.aileme demeliydin.

Bizde is icin istanbula gitmistik isimizi halledemedik esimin annesi kardeslerini gezdirdi bizi. Sinir oldum. Dedim esime teyzenleri gezmeyemi geldik islerimizi halletmeyemi. Bidahaki geldigimizde gitmeyec3gim hic birine. Oda bende gitmicem dedi.

Ooof ne dusuncesız ınsanlar ya ara eltını ben on yıldır memleketıme gtmedım kusurabakmayın de bır ay sızınle olcaz zaten de guzellıkle dahada olmazsa bırak kcan abısınde kalsın den kyune gt ya

Back
X