- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bir hafta kadr önce bir yere iş gorusmesine gittim haber bekliyorum. Bugün De aradım bir karara vardiniz mi acaba olumsuz da.olsa dönüş yapacağınız denmişti ama aranmadim dedim sekreter bayan da daha karara varılmadı biz sizi arayacagiz dedi. Acaba aramakla yanlış mi yaptım. Olmasını istediğim bir iş olduğu için ustune dustum. Kısa dönemli bir iş 5-6 aylık ama deneyim kazanabilecgim güzel bir yer
İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzüAramayacaktın da ne yapacaktın ?
Aynı konu açılmıştı bi ara ?? Sizde karar vermişlerse ararlar zaten.Aramanız gereksiz olmuş.
Size bekleyin dedilerse aramayın lütfen. O sırada sizin sabrınızıda ölçüyoruz. Yani bu şekilde, istekli değil, sabır gösteremeyen kişiler sınıfına giriyorsunuz. Bazen işe alacaksam bile bu tarz bir girişim şüphe oluşturuyor bende.. Sonrasında o kişiyi genellikle eliyorum.. Başvuru mu yaptınız, bekleyin mi dediler, bekleyin. iki hafta dönüş için makul süremizdir..
Bir karikatür vardi. Adam telasla odaya giriyo iş görüşmesi için başvurmuştum biz sizi arariz arariz dediniz siz aramayinca korktum basiniza bi sey geldi sandim diyo,o geldi aklima siz dayanamayip aradim deyince:)
Bir daha aramayın, çok isterlerse onlar arar malesef bu böyle. .. Ama sizi de anliyorum önunuze bakmak istiyorsunuz. OlumsuzGeri donus yapan sirket sayisi cok cok az... Bol şans.
Bana da öyle oldu bir kaç kere. Ama iki olayı unutamam böyle, birinde, yarın gelin başlayın diye çağırıp, iki saat sonra, bir problem oldu, biz sizi arayacağız deyip aynı gün içinde hem işe alınıp hem de çıkartılmam bir olmuştu. Diğerinde de, çok umut verip, büyük ihtimalle şu gün işe çağıracağız eğer biz aramazsak siz mutlaka arayın bizi deyip, o gün onlar aramayıp benim aramamla yine başka bir güne sallamışlardı ve o işi çok istemiştim gerçekten de. Madem işe almayacaksınız açıkça söyleyin, aradığımız elemanı bulduk deyin ya da ne biliyim ben yani, oyalıyorlar boşuna. İki hafta içinde dönerler yüksek ihtimalle eğer işe alınacaksanız.
teşekkür edrim en azndan deseler başkasıyla anlaştık diye tamam derim önüme bakarım.
ne acayio insanlar varmış ya. heyy allahım dalga geçer gibi davranmışlar resmen.
Demezler arkadaşım defalarca cağırırlar, umut verirler alacakmış gibi yapıp almazlar. Çok iyi anlıyorum seni, bu işin sırrı yılmadan çabalamaya devam etmek sanırım
Bende bi markette calismak icin bas vuru yaptim ve 2 gun sonra konusmaya cagirdilar.
Biz sizi arariz dedi kadin, en gec persembe gunu aramis olurum dedi.
Yok aramadi.
Gittim markete taa, dedim ariycaktiniz?
Ksura bakma unuttum, ama ariycam seni ben haber bekle benden dedi.
Hala bekliyorum haberini.
3 sene gecti uzerinden
bayağı uzak biryerdi gittiğim düşün bayağı da yol parası verdim giderken en azındn bir olumsuz da olsa aranmayı hakediyorum
Kesinlikle hak ediyorsun ona şüphe yok ama ne yazık ki hakla hukukla dönmüyor bu işler. Özellikle bazı şirketlerin IK 'sı işe alım süreçlerini yönetmesi sebebiyle hadsiz bir egoyla depolanıyor. Bir zamanlar kendinin de iş baktığını ya da işsiz kalıp aynı süreçlerden geçebileceğini düşünemiyor. Kimi zaman kendini patron bile sanabiliyor.
Meslek neydi canım ?
Onlarin aramasini beklemek daha uygun olacaktir.
Yurdum IK'cilari ve olumsuz da olsa donus yapmalari... Pef!
arandım bir heyecanla açtım telefonu ama olumsuz görüşe varmışlar
öyle yapcm cnm ne yapalm artıkAman baska is bakarsin sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?