Başkası mutlu olsun diye mutsuz olmak seninkiMerhabalar. Benim bir sorum olacak sizlere. Çok sevdiğiniz ve onun da sizi çok sevdiğini, değer verdiğini bildiğiniz insan için hem şehrinizi hem de giyim şeklinizi değiştirmeyi(daha kapalı giyinmek anlamında) kabul edermiydiniz. Ben yapamadım ve ayrıldık 2 ay kadar önce ama şimdi çok kötü hissediyorum. Özlüyorum, mutlu anlarımız geliyor aklıma. Bir yandan ailem de farklı şehir olmasını problem ediyordu. Çok arada kalmış hissetmiştim kendimi. Ve giyim konusunda da zorlandığımı gördüm. Ama hala kafam karışık.. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Evet mantığım tam olarak dediğiniz gibi olacağını söylüyor bana da. Zaten bu yüzden bitti. Ama duygularım da bi yandan belki mutlu olurduk seni çok seviyordu, sen de onu diyor. Ben de ikisinin arasında çırpınıyorum malesef.37 numara ayakkabı kullanırken, ömür boyu 35 numara ayakkabı giymek gibi birşey olurdu devam etseydiniz. Hergün ayağınıza vuran bir ayakkabı gibi o sorunlar da size aynı hissi verirdi böyle düşünün..
Evet bunu görüyorum aslında. Bu konular dışında çok iyi olmamızın da etkisi var tabi bu kadar üzülmemde. Ama temel konularda anlaşamayınca gerisi hikaye oluyormuş galiba..Başkası mutlu olsun diye mutsuz olmak seninki
Senin mutluluğun önemli asıl olan zamanla düzelir merak etme şuanda karışık duygular içindesin bu yüzden sanıyor olabilirsin düşünememeye bak herşey düzelir umarımEvet bunu görüyorum aslında. Bu konular dışında çok iyi olmamızın da etkisi var tabi bu kadar üzülmemde. Ama temel konularda anlaşamayınca gerisi hikaye oluyormuş galiba..
benim olduğum gibi sevmeyip kabullenmeyip kendi istediği kalıba sokacak yani.Valla erkeklerin köküne kıran girmedi çok şükür giyinmeyi de bilirim o yüzden yallah kapı orda derim.kafan karışmasın , hayatını mahvedersinMerhabalar. Benim bir sorum olacak sizlere. Çok sevdiğiniz ve onun da sizi çok sevdiğini, değer verdiğini bildiğiniz insan için hem şehrinizi hem de giyim şeklinizi değiştirmeyi(daha kapalı giyinmek anlamında) kabul edermiydiniz. Ben yapamadım ve ayrıldık 2 ay kadar önce ama şimdi çok kötü hissediyorum. Özlüyorum, mutlu anlarımız geliyor aklıma. Bir yandan ailem de farklı şehir olmasını problem ediyordu. Çok arada kalmış hissetmiştim kendimi. Ve giyim konusunda da zorlandığımı gördüm. Ama hala kafam karışık.. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kendinle ilgili kararları başkasının seçimiyle yapmak saçmalık biliyorum ve yapamadım da . Kalıba girecek biri de değilim zaten ama duygular kafa karıştırıyor bazen işte. Umarım geçer zamanla.benim olduğum gibi sevmeyip kabullenmeyip kendi istediği kalıba sokacak yani.Valla erkeklerin köküne kıran girmedi çok şükür giyinmeyi de bilirim o yüzden yallah kapı orda derim.kafan karışmasın , hayatını mahvedersin
Teşekkür ederim. Iyi hissetmek istiyorum ama bi yandan aklım hep onda. Umarım geçer zamanla.Yeni ayrıldığın için mutsuz hissediyorsun.Biraz daha zaman geçince ve daha kafana göre birini bulunca kısıtlanmanın ne kadar mantıksız olduğunu anlayacaksın bence
Ailenizin onaylamadığı biri ve hayata bakış açılarınız da bir değil..Merhabalar. Benim bir sorum olacak sizlere. Çok sevdiğiniz ve onun da sizi çok sevdiğini, değer verdiğini bildiğiniz insan için hem şehrinizi hem de giyim şeklinizi değiştirmeyi(daha kapalı giyinmek anlamında) kabul edermiydiniz. Ben yapamadım ve ayrıldık 2 ay kadar önce ama şimdi çok kötü hissediyorum. Özlüyorum, mutlu anlarımız geliyor aklıma. Bir yandan ailem de farklı şehir olmasını problem ediyordu. Çok arada kalmış hissetmiştim kendimi. Ve giyim konusunda da zorlandığımı gördüm. Ama hala kafam karışık.. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İnşallah geçer en kısa süredeTeşekkür ederim. Iyi hissetmek istiyorum ama bi yandan aklım hep onda. Umarım geçer zamanla.
29 yaşındayım. Bu zamana kadar ailem ya da bi başkası benden böyle bişey istemedi. Kabul de etmedim zaten. Normal bulmadım isteğini. Hatta ilk söylediğinde başkasının isteğiyle böyle bişeyi yapamam dedim o da haklı buldu. Sonra zaman geçtikçe tekrar en azından çabalasan diye ısrar etmeye başladı. Ben de yapamayacağımı gördüm bu süreçte. Ama bi yandan da sevmiş ve alışmış oldum bu arada.Kaç yaşındasınız?
Bu yaşınıza kadar giydiginiz kıyafetlerin zararını gördünüz mü ki sevgiliniz talep ediyor diye giyim tarzınızı değiştirmeyi kabul edebiliyorsunuz?
İşin daha da fenası bu davranışlar o kadar normal ki gözünüzde hatayı kendinizde arıyorsunuz.
Yazınıza tepkimbudur.
Neden yanlış mı yaptım diye sorguluyorsunuz o zaman?29 yaşındayım. Bu zamana kadar ailem ya da bi başkası benden böyle bişey istemedi. Kabul de etmedim zaten. Normal bulmadım isteğini. Hatta ilk söylediğinde başkasının isteğiyle böyle bişeyi yapamam dedim o da haklı buldu. Sonra zaman geçtikçe tekrar en azından çabalasan diye ısrar etmeye başladı. Ben de yapamayacağımı gördüm bu süreçte. Ama bi yandan da sevmiş ve alışmış oldum bu arada.
Belki beni haklı bulanları görmek istemem sorgulamamın sebebi belki de benim yapmadığım şeyi yapan var mı diye merak ettim. Fikir almak yani. Bu forumun amacı da bu değil mi.Neden yanlış mı yaptım diye sorguluyorsunuz o zaman?
Buradan biri çıkıp evet yanlış yapmışsın kabul etsen ne olurdu dese ne yapacaksınız?
Geri dönüp her istediğini kabul mü edeceksiniz eski sevgilinizin?
Şu durumda ben sizi haklı görenlerdenim.Girdiginiz bu yolda verdiğiniz karardan şüphe duymayın derim.Belki beni haklı bulanları görmek istemem sorgulamamın sebebi belki de benim yapmadığım şeyi yapan var mı diye merak ettim. Fikir almak yani. Bu forumun amacı da bu değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?