Yanlış mi yaptim ? :-(

abla kardeş gibiyseniz bunda alınacak bir şey yok ki.
şaka yapmıyorum ama eltiniz adetli miydi yoksa adeti mi yaklaşıyor?
öyle zamanlarda ben de saçma sapan hareketler yapabiliyorum :)
bence üzülecek bir durumunuz yok kafaya takmayın, zaten kardeş gibisiniz geçti gitti :)

Ya oda mahcup oldum diye oyle davranmistir. Sana zahmet masraf oldugu icin kötü olmustur. Yoksa bunda bir art niyet yok.

Evet sıkışiklar kuzum bu aralar ,ama ben ona anlattim kalmaz diye aldigimi.
Neymis ona aciyarak bakmişim.
Kendisi istese napar eder alirmiş.
Anlattigimida anlamadi ki ..
Normalde aranızdaki bağ iyiyse istemeden öyle bir tepki vermiş olabilir ama acıyarak baktın falan biraz abartı olmuş inşallah farkına varır yaptığını kafana takıp sıkma canını sende hata yok ♡

Yuhh bunda alinacak ne var abartms eltiniz

İnce düşünmüşsünüz, normalde alınmaması gerekirdi ama eşim para bırakmamış demesi üzerine - maddi sıkıntıları da varsa -aldığınızı düşünüp üzülmüş olabilir.

Valla bana bir arkadaşım yada akrabam bu şekilde birşey alsa beni dusundugu için sevinirim.ama verirken maddi sıkışıklığindan bahsederek verdiyseniz alınmış olabilir ."şu an sıkışıksiniz sonra versen de olur" tarzında birşey dediniz mi?

Hediye aldigimi söyledim ..

Kuzum benim ince düşünceni eltin anlayamamis.Bunda yanlis bi durum yok bence.

Ne güzel bı davranış mutlu olmak yerine trip mi attı o nasıl bişey ben olsam sevinirim yani bence trip atmaya bahane aramış gayet güzel bı davranış sergilemişsiniz

Valla gayet herkesin yapacağı birşey yapmışsınız. Eltinizin böyle triplere girmesi saçma bence. Bir kompleksi var gibi. Benim eltim yapsa çok sevinirdim.

Eltinin pms’si hortlamis.
Uzerinde durmayin,kalmaz diye aldim demissiniz tamam daha ne. İnsanlar alinganlikta evereste ulastilar artik ota cope aliniyorlar

Kendine acınacağını düşünüyorsa eşinin eve para bırakmadığınıda söylemesin bir zahmet.

Acınacak nesi var ki

Sizin yaptiginizi insan olan herkes yapardi , birakin akrabaya bana komsum dese bunu goder alirdim
Eltiniz sacmalamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…