Yanlış mı yaptım ??

11 aylık bi ilişkim var hatırlayanlar vardır giyimini özensiz bulduğumu söylemiştim. Haftaya ailesiyle birlikte tanışmaya gelecekler. Ama ben bu gece bi patlama yaşadım.
Dış görünüşe takıntılı bi insanım elimden geldiğincede bakımlıyım ve ben çalışmıyorum bi gelirim yok. Buna rağmen her buluşmada ki ayda bir buluşuruz özenli ucuz da olsa yeni bi şeyler alır güzel görünmek için uğraşırım. Erkek arkadaşım ise parfüm sıkmaz ben alıp arabasına koyarım. Ve gerçekten o kadar kötü özensiz giyiniyor ki yakışmayan kalitesiz eski rengi atmış kotlar vs giyip geliyor. Kendisi memur güzel de maaşı var ailesiyle yaşıyor yahu bunun parayla asla ilgisi yok öğrenciler bile özenle gidiyor okula. Neyse ben bu duruma çok takılıyorum her seferinde kırmadan belli ediyorum fikrimi hediye alıyorum, insternetten fotoğraflar atıyorum böyle giysen çok yakışır diyorum yahu Allah aşkına 1 yıldır dilimde tüy bitti adam gram adım atmadı.
En son ailemle tanışmaya gelecek yaa evdeki 2 3 yıllık kazağı giydi geldi. Üstelik defalarca ne giyeceksin güzel şeyler mi alsan vs dememe rağmen 😔😔
Neyse yine bi şey demedim bu gece de aileler tanışacak onu konuşuyoruz ki yine günlerdir ne giyeceksin konusu yapıyorum bana evden yine bi şey gösterip bunu giyerim demesin mi 😒😒

Artık çok sinirlendim hemde çok fazla sen bana değer vermiyorsun özen göstermiyorsun kaç kez bunları konuştuk tartıştık benim için önemli dedim hiç bir çaban olmadı dedim. Alındı küstü konuşmuyor. Ya valla sırf bu yüzden vazgeçmek istiyorum gerçekten hiç iyi değilim ben lütfen bana bi şeyler söyleyin sinirlerim çok bozuk
Temizligine dikkat ediyorsa sorun yok, siz de rahat birakin adami bu konuda artik, konu inada binmesin

Ağlıyorum gerçekten ya ben evlilik kararı veriyorum aylardır uğraşıyorum gözüme daha güzel gelsin sevgimiz artsın onun karekteri kalbi güzel diye diye ama artık doldum sanırım
Madem karakteri güzel diye evlenme yoluna girdin, bırak darlama adamı. Onu öyle kabul et. Ömür boyu her yerde kıyafetlerini sen mi seçeceksin

Çok fazla hemde. Böyle içten cevaplar veriyorsunuz ciddiye alıyorsunuz ne güzel hissettim teşekkür ederim bu arada
Estağfurullah. Bence iliskiyi gözden geçirme vakti gelmiş. Bu senin için asilamayacak bir engelse vakit varken dönmek lazım

11 aylık bi ilişkim var hatırlayanlar vardır giyimini özensiz bulduğumu söylemiştim. Haftaya ailesiyle birlikte tanışmaya gelecekler. Ama ben bu gece bi patlama yaşadım.
Dış görünüşe takıntılı bi insanım elimden geldiğincede bakımlıyım ve ben çalışmıyorum bi gelirim yok. Buna rağmen her buluşmada ki ayda bir buluşuruz özenli ucuz da olsa yeni bi şeyler alır güzel görünmek için uğraşırım. Erkek arkadaşım ise parfüm sıkmaz ben alıp arabasına koyarım. Ve gerçekten o kadar kötü özensiz giyiniyor ki yakışmayan kalitesiz eski rengi atmış kotlar vs giyip geliyor. Kendisi memur güzel de maaşı var ailesiyle yaşıyor yahu bunun parayla asla ilgisi yok öğrenciler bile özenle gidiyor okula. Neyse ben bu duruma çok takılıyorum her seferinde kırmadan belli ediyorum fikrimi hediye alıyorum, insternetten fotoğraflar atıyorum böyle giysen çok yakışır diyorum yahu Allah aşkına 1 yıldır dilimde tüy bitti adam gram adım atmadı.
En son ailemle tanışmaya gelecek yaa evdeki 2 3 yıllık kazağı giydi geldi. Üstelik defalarca ne giyeceksin güzel şeyler mi alsan vs dememe rağmen 😔😔
Neyse yine bi şey demedim bu gece de aileler tanışacak onu konuşuyoruz ki yine günlerdir ne giyeceksin konusu yapıyorum bana evden yine bi şey gösterip bunu giyerim demesin mi 😒😒

Artık çok sinirlendim hemde çok fazla sen bana değer vermiyorsun özen göstermiyorsun kaç kez bunları konuştuk tartıştık benim için önemli dedim hiç bir çaban olmadı dedim. Alındı küstü konuşmuyor. Ya valla sırf bu yüzden vazgeçmek istiyorum gerçekten hiç iyi değilim ben lütfen bana bi şeyler söyleyin sinirlerim çok bozuk
Merhaba, size şekilci diyenlere bakmayın. Ben sizi anladım.

Etrafımda böyle örnekler de var. Hatta 2 gün önce arkadaşlarım bize geldi, bulunduğumuz şehirde iş görüşmeleri oldu ani bir şekilde. Erkeğin yanında gömlek yok, kız zor bela gömlek aldırdı, hepimiz baskı yaptık görüşmeye böyle kazakla mı gidilir diye. Ama görseniz ne afra tafra. Ki kendisi kurumsal yerlerde de çalışmış, öyle giyinmiş biridir.

Bunun üzerine kız arkadaşım bana epey dert yandı, hep böyle oluyor, çok zorlanıyorum bu konuda diye. Çok da uyumlu tatlı bir çiftlerdir. Hani uyumlu olsaydınız buna takmazdınız diyenlere bakmayın.

Benim eşim de öğrenciyken çok dikkat etmezdi, zaten o zamanlar öğrenci adamın çok giysisi olmazdı. Sonra sonra birlikte alış veriş yapa yapa onun da bir zevki oluştu ama hep de bana sorar bunu mu giysem şunu mu diye. Hatta mezuniyetimde ailemle tanışacağı vakit gidip ona yeni giysiler almıştık daha resmi, çünkü yoktu :)

Siz ona hediyeler aldınız mı? Hiç birlikte alış veriş yaptınız mı? Çünkü bunu direkt kendisinden beklemeniz olmaz, biraz siz teşvik edin ama sadece konuşarak değil. Erkek sonuçta, ki bence çoğunluğu bu konuda yönlendirilmeye ihtiyaç duyuyor.

benim için de önemli kriterler bunlar.

Temiz ,düzenli giyinmeli.
Zaten sizde marka veya başka bir şeyden bahsetmemişsiniz. Eski giyinmesi hiç hoş değil.
Ben bu durumlarda soğuyorum birde. Siz iyi aile tanışmasına kadar getirmişsiniz konuyu :)

Ben size değer vermiyor olarak görmedim bunu. O bence erkek arkadaşınızın kılık kıyafete önem vermemesi.
Bazı insanlar gerçekten önemsemiyor.
Kurumsal bir firmada çalışıyorum. Mesela bir yöneticimiz var. Para pul her şey onda ama adam bizim belki çöpe atacağımız soluklukta kazaklar giyip geliyor.

Bu bambaşka bir olay bence . Size alınmış çünkü tahminimce kendisi önemsemiyor. Sizin onu bu şekilde uyarmanıza da alınmış. Çünkü onun için bu bir sorun değil.

Açıkça konuşmalısınız bence. Değişemeyecek gibiyse ben olsam devam edemezdim sanırım.
Yanımda yürüdüğüm insanı beğenmek isterim.

Sen seç ozaman çıkın alışveriş niye ağlıyorsun allah aşkına. Erkekler bizim gibi değil genelde giyim konusunda ne bekliyorsun 1 hafta önceden ne giyeceğini hiç biri plânlamaz bence

Merhaba, size şekilci diyenlere bakmayın. Ben sizi anladım.

Etrafımda böyle örnekler de var. Hatta 2 gün önce arkadaşlarım bize geldi, bulunduğumuz şehirde iş görüşmeleri oldu ani bir şekilde. Erkeğin yanında gömlek yok, kız zor bela gömlek aldırdı, hepimiz baskı yaptık görüşmeye böyle kazakla mı gidilir diye. Ama görseniz ne afra tafra. Ki kendisi kurumsal yerlerde de çalışmış, öyle giyinmiş biridir.

Bunun üzerine kız arkadaşım bana epey dert yandı, hep böyle oluyor, çok zorlanıyorum bu konuda diye. Çok da uyumlu tatlı bir çiftlerdir. Hani uyumlu olsaydınız buna takmazdınız diyenlere bakmayın.

Benim eşim de öğrenciyken çok dikkat etmezdi, zaten o zamanlar öğrenci adamın çok giysisi olmazdı. Sonra sonra birlikte alış veriş yapa yapa onun da bir zevki oluştu ama hep de bana sorar bunu mu giysem şunu mu diye. Hatta mezuniyetimde ailemle tanışacağı vakit gidip ona yeni giysiler almıştık daha resmi, çünkü yoktu :)

Siz ona hediyeler aldınız mı? Hiç birlikte alış veriş yaptınız mı? Çünkü bunu direkt kendisinden beklemeniz olmaz, biraz siz teşvik edin ama sadece konuşarak değil. Erkek sonuçta, ki bence çoğunluğu bu konuda yönlendirilmeye ihtiyaç duyuyor.

Merhaba, teşekkür ederim uzun uzun cevap verip beni anladığınız için. Gerçekten çok zorlanıyor insan bi taraftan aman kırmayım üzülmesin rencide olmasın diye çaba sarf ediyorum bi taraftan onu da öyle görünce ben üzülüyorum.

Ama bu kadar sinirlenmemin sebebi 11 aydır birlikteyiz her buluşmaya gelmeden ne giyeceksin onu giyme bunu giy vs yapıyorum hatta bi keresinde daha böyle sert tepki verdim çünkü başlarda sadece giyim değil ter kokusu geliyordu burnuma üstelik daha 2.buluşmada zamanla koku geçti bu sefer artı olarak bi parfüm kullanmak yok. Artık kendime alırken ona da aldım hediye ettim onu da sıkmıyordu hatta arabasında taşıyordu ben sıkıyodum ona.

Sonuç olarak sevgilin belliki bi şeylerden rahatsız beğenmiyor. Onun yerinde ben olsam tutardım sevgilimin elini girerdim bi avm ye alışveriş yapalım derdim. Ben hediye aldım colinse girdik birlikte tsort gömlek seçtik ben ödedim.

Bilmiyorum ki koparırsa bu durum koparır bizi ya beni anlayacak değişim gösterecek ya da ben artık katlanamıyorum

benim için de önemli kriterler bunlar.

Temiz ,düzenli giyinmeli.
Zaten sizde marka veya başka bir şeyden bahsetmemişsiniz. Eski giyinmesi hiç hoş değil.
Ben bu durumlarda soğuyorum birde. Siz iyi aile tanışmasına kadar getirmişsiniz konuyu :)

Ben size değer vermiyor olarak görmedim bunu. O bence erkek arkadaşınızın kılık kıyafete önem vermemesi.
Bazı insanlar gerçekten önemsemiyor.
Kurumsal bir firmada çalışıyorum. Mesela bir yöneticimiz var. Para pul her şey onda ama adam bizim belki çöpe atacağımız soluklukta kazaklar giyip geliyor.

Bu bambaşka bir olay bence . Size alınmış çünkü tahminimce kendisi önemsemiyor. Sizin onu bu şekilde uyarmanıza da alınmış. Çünkü onun için bu bir sorun değil.

Açıkça konuşmalısınız bence. Değişemeyecek gibiyse ben olsam devam edemezdim sanırım.
Yanımda yürüdüğüm insanı beğenmek isterim.

Bende soğuyorum zaten.. Daha önce hiç böyle bi erkek arkadaşım olmamıştı üstelik onlar öğrencilik zamanımızdaydı giderler part time çalışır yine de düzgün giyinirlerdi ilk defa böyle biriyle karşılaştım normalde bende böyle birini sevemem ama diğer her kriter uyumlu huyu suyu karekteri iyi. Çirkin değil. Sadık güvenilir vs. Öyle olunca bırakamadım bi türlü ama sona yaklaştık yaktım gemileri çünkü bu kadar uyarılmaya rağmen benim onu beğenip beğenmediğimi önemsemiyor..

Avm ye götür ne giymesini istiyorsan aldır, bize gelirken bunları giy dersin...ama bu tembellikse baska alanlarda da tembel biriyse sıkıntı

Siz dış görünüşe aşırı özen gösteriyorsunuz, onun umurunda değil.. Yürümez bu iş..
Bir tık dikkat eder bir yerden sonra salar. Para meselesi falan değil bu.

Ben dış görünüşe çok takılmam. Ama sevgilimin ailesiyle tanışmaya gidiyorsam yeni güzel kıyafetim yoksa alırım. Keza eşim de dikkat etti. Saygı demektir bu..

Avm ye götür ne giymesini istiyorsan aldır, bize gelirken bunları giy dersin...ama bu tembellikse baska alanlarda da tembel biriyse sıkıntı

Valla kibarlık yapıyordum ama böyle yürümüyor istediğimi yapıyorsa yapsın yapmıyorsa ben yokum zaten

Çoğu erkek beceremiyor bunları. İstediğiniz kadar şunu giy bunu giy diyin olmaz. Çünkü adamların üşendikleri şey giyinmek değil alışverişe gidip birşeyler denemek ve almak.
Eşime sevgililik döneminde giymesini istediğim şeyleri alır hediye ederdim. Oda giyerdi. Şimdide ben giydiriyorum çünkü modadan ve renk uyumundan anlamıyor. Demem o ki siz yapın alışverişi madem o giysin. Görselliğim iyi olduğu için önceleri değişim kartıyla ortalama bişeyler alırdım. Tuttururdum zaten. Şimdi her ölçüsünü bilirim ona göre alırım.
Madem çok takılıyorsunuz alın size çözüm.

Her buluşma için yeni bir şeyler almak abartılı

Tanışma vs inçi özenmemek de olmaz

Ama ne giyeceksin demek yerine

Bu tarz günlerde şu şu giyilir istersen birlikte alışveriş yapalım demeliydiniz

Zira hep ne giyeceksin diye sorana bulur bir şey giyerim derim galiba

Bir de bazı kıyafetler, tarzlar var insan alışıyor yeniler garip geliyor evde yenisi varken de eskiyi giyiyor

Birlikte alışverişe çıkın, ailelerin tanışacağı gün bunları giyersen mutlu olurum de

Cimri midir nedir ? Olması gerekende kendine özen göstermesi bakmasıdır. Haa evlendikten sonra siz yola getirebilirsiniz dolabını baştan aşağı değiştirebilirsiniz ama dediğim gibi cimrilikten yapıyorsa bunu kendinizi paralasanız değişmez yani :(

Back
X