- 24 Haziran 2015
- 40.173
- 155.288
- 798
İyi akşamlar. Ne çok samimi ne de uzak olduğum bir arkadaşım var.
Yakın zamanda tercih yaparak karar vermek zorunda olduğu bir olay yaşadı.
Bu tercihi yaparken bana ne yapayım diye sormadi.Bende hiç etkileyeci şekilde konusmadim.Fakat kendi tercihini söylediğinde umarım doğrusu odur falan dedim.Tercihini yaparken ailesi çevresi hep onun ile ayni fikirde oldular.
Ben ise tam tersi görüşte idim.
Ama kesinlikle etkilemek istemedim o yüzden bunu dile getirmedim.
Tercihinden sonra yaşadıklarına destek oldum.
Fakat şimdi onu kendime çok uzak hissediyorum. Ailesı ve çevresi nin o dönemde yapmış olduğu konuşmalar arkadaşımın da onlari desteklemesi aynı fikirde olmasi beni çok şaşırttı ve inanılmaz sogudum. Benim inandığım doğrulara uymayan benim hayat felsefeme ters düşen düşüncelere sahip birine karşı boyle hissetmem onun ile görüşmek istememem sizce normal mi?
Yoksa ben yanlış miyim.
Yakın zamanda tercih yaparak karar vermek zorunda olduğu bir olay yaşadı.
Bu tercihi yaparken bana ne yapayım diye sormadi.Bende hiç etkileyeci şekilde konusmadim.Fakat kendi tercihini söylediğinde umarım doğrusu odur falan dedim.Tercihini yaparken ailesi çevresi hep onun ile ayni fikirde oldular.
Ben ise tam tersi görüşte idim.
Ama kesinlikle etkilemek istemedim o yüzden bunu dile getirmedim.
Tercihinden sonra yaşadıklarına destek oldum.
Fakat şimdi onu kendime çok uzak hissediyorum. Ailesı ve çevresi nin o dönemde yapmış olduğu konuşmalar arkadaşımın da onlari desteklemesi aynı fikirde olmasi beni çok şaşırttı ve inanılmaz sogudum. Benim inandığım doğrulara uymayan benim hayat felsefeme ters düşen düşüncelere sahip birine karşı boyle hissetmem onun ile görüşmek istememem sizce normal mi?
Yoksa ben yanlış miyim.