Yanlış mıyım?

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Kızlar eşimin ailesi ile aleni tartışmalar yok ama beni onları tanıdığımdan beri rahatsız eden davranışları oldu. Çoğu kez eşim için sustum fakat ilk kızımı kucağıma aldığımda patavatsız, düşünmeden yaptıkları konuşmalar sonucunda onlarla arama mesafe koydum. Aslında bu herkese yaptığım bir şey. Beni üzen insanlardan uzak kalıyorum birkaç yıldır. Sahte ilişkiler kurmamak için. Neyse eşimin ailesine kızlarımı gezmeye, sevsinler diye falan götürmüyorum. Birkaç güçlü sebep bence şunlar:
1. Kv dem ilk kızım doğduğunda emmeyecek bu bebek beslenemez böyle. İlerleyen zamanlarda agu demedi yok bakmadı vs diye irdeledi. Bunun dışında evime geldiğinde hep diğer odaları geziyor temizlik için bakıyor evime hep vs vs ya çok takıldığım şey var.
2. Görümcemin kızımın küçükken başını büyük bulup beyninde tümör var. Bence doktora gidin diyerek beni korkutması ki 2 doktor 2 ayrı hemşiremiz varken kimse bişi dememişken böyle tedirgin etti. Bizi küçümsedi. Alamaz yapamazsınız mutlu olamazsınız. Benim aile düzenine ilgili eşime aaaa benimki böyle yapsam kapının önüne koyar yine sen yavaşsın vs diye fitne sokması derken ya çok şey var. Mesela bana yıllar önce 6 yıllık evliyim bana siz 20 30 binlik mobilyada oturacak insan mısınız? Demişti. Yani her şey var. Neyse ben artık sıkıldım ve gitmiyorum bayramlar dışında. Neyse geçen denk geldik bana dedi ki" torun çok başkaymış insan gençliğinde anlamıyor ama ben anladım insan özlüyor. Dedi. Görümcemin kızı da geçen gün geldi ve bana " ananem üzülüyor az görüyorum özlüyorum, diyor." dedi. Kendimi vicdani olarak kötü hissettim. Eşim büyük kızımı gezmeye çıkarıyor araba ile onlara uğruyorlar görüyor ama ben özellikle gitmiyorum. Onlardan rahatsızım ama böyle olunca da kötü hissettim. Yani torun göstermeyen gelin gibi ama eşime götür diyorum götürüyor ama ben diyalog kurmak istemiyorum ama kötü oldum işte nebilim. Sizler napıyorsunuz? Götürmek mi lazım. Şey gibi hissediyorum ben böyleyim ya ileride bana da torun göstermezler gibi saçma ama ben yaşadıklarımdan sıkıldım ondna böyle. Ay bilemedim. Yorumları okuyacağım mutlka kızım uyumadı geliyorum inşallah ☺️

Çocuğumu doğurduğumdan beri neler duydum neler yuttum.. Yine de göstermemezlik yapmadım. Altlı üstlü oturuyoruz çıkardım yanına verdim indm aşağıya işim varsa işimi yaptım. Hoş ben araya mesafe koymadım eşimin annesi sonuçta severim kendisini de ama yuttuğum şeyler çok benim de.. En son bir konuda tartıştk kötü kalplisin dedi. Eşime söylemedim üzülmesin diye yuttum... Yine götürdüm torununu ... Bende gittim.. Bilmiyorim hata mı yapıyorum. Eşimi çook seviyorum.. Onun için herşeyi yutarım heralde.. Belki de annemden öyle gördüğüm için bende öyle yapıyorum.. 🤷‍♀️

Benim çocuğum yok ama olsa ve sizin yaşadıklarınızı bana yaşatsalar (ben biraz kin güderim böyle konularda) ben eşimle bile sık sık göndermem. “Özlesin, bana ne? Ben de bir ananın evladıyım, reva mı bana bu?” Kafasında olurdum herhalde. Tabii çocuğum olmadığı için, kaynanamla da bu tarz problemler yaşamadığım için atıp tutmak kolay gelebilir benim için ☺️ Size sabırlar diliyorum 🙏🏻

Çocuğumu doğurduğumdan beri neler duydum neler yuttum.. Yine de göstermemezlik yapmadım. Altlı üstlü oturuyoruz çıkardım yanına verdim indm aşağıya işim varsa işimi yaptım. Hoş ben araya mesafe koymadım eşimin annesi sonuçta severim kendisini de ama yuttuğum şeyler çok benim de.. En son bir konuda tartıştk kötü kalplisin dedi. Eşime söylemedim üzülmesin diye yuttum... Yine götürdüm torununu ... Bende gittim.. Bilmiyorim hata mı yapıyorum. Eşimi çook seviyorum.. Onun için herşeyi yutarım heralde.. Belki de annemden öyle gördüğüm için bende öyle yapıyorum.. 🤷‍♀️
Neden kötü kalpliymişsiniz? Koskoca kadın diline sahip çıkmalı bence söyleyin

Kızlar eşimin ailesi ile aleni tartışmalar yok ama beni onları tanıdığımdan beri rahatsız eden davranışları oldu. Çoğu kez eşim için sustum fakat ilk kızımı kucağıma aldığımda patavatsız, düşünmeden yaptıkları konuşmalar sonucunda onlarla arama mesafe koydum. Aslında bu herkese yaptığım bir şey. Beni üzen insanlardan uzak kalıyorum birkaç yıldır. Sahte ilişkiler kurmamak için. Neyse eşimin ailesine kızlarımı gezmeye, sevsinler diye falan götürmüyorum. Birkaç güçlü sebep bence şunlar:
1. Kv dem ilk kızım doğduğunda emmeyecek bu bebek beslenemez böyle. İlerleyen zamanlarda agu demedi yok bakmadı vs diye irdeledi. Bunun dışında evime geldiğinde hep diğer odaları geziyor temizlik için bakıyor evime hep vs vs ya çok takıldığım şey var.
2. Görümcemin kızımın küçükken başını büyük bulup beyninde tümör var. Bence doktora gidin diyerek beni korkutması ki 2 doktor 2 ayrı hemşiremiz varken kimse bişi dememişken böyle tedirgin etti. Bizi küçümsedi. Alamaz yapamazsınız mutlu olamazsınız. Benim aile düzenine ilgili eşime aaaa benimki böyle yapsam kapının önüne koyar yine sen yavaşsın vs diye fitne sokması derken ya çok şey var. Mesela bana yıllar önce 6 yıllık evliyim bana siz 20 30 binlik mobilyada oturacak insan mısınız? Demişti. Yani her şey var. Neyse ben artık sıkıldım ve gitmiyorum bayramlar dışında. Neyse geçen denk geldik bana dedi ki" torun çok başkaymış insan gençliğinde anlamıyor ama ben anladım insan özlüyor. Dedi. Görümcemin kızı da geçen gün geldi ve bana " ananem üzülüyor az görüyorum özlüyorum, diyor." dedi. Kendimi vicdani olarak kötü hissettim. Eşim büyük kızımı gezmeye çıkarıyor araba ile onlara uğruyorlar görüyor ama ben özellikle gitmiyorum. Onlardan rahatsızım ama böyle olunca da kötü hissettim. Yani torun göstermeyen gelin gibi ama eşime götür diyorum götürüyor ama ben diyalog kurmak istemiyorum ama kötü oldum işte nebilim. Sizler napıyorsunuz? Götürmek mi lazım. Şey gibi hissediyorum ben böyleyim ya ileride bana da torun göstermezler gibi saçma ama ben yaşadıklarımdan sıkıldım ondna böyle. Ay bilemedim. Yorumları okuyacağım mutlka kızım uyumadı geliyorum inşallah ☺
Gönderin en iyisi.Siz lüzumsuz konuşmayıp,ağırlığınızı koruyup kimsenin canını sıkmazsanız muhtemelen sizin hakkınızda böyle düşünmezler ilerde.

2. Görümcemin kızımın küçükken başını büyük bulup beyninde tümör var. Bence doktora gidin diyerek beni korkutması ki 2 doktor 2 ayrı hemşiremiz varken kimse bişi dememişken böyle tedirgin etti. Bizi küçümsedi. Alamaz yapamazsınız mutlu olamazsınız. Benim aile düzenine ilgili eşime aaaa benimki böyle yapsam kapının önüne koyar yine sen yavaşsın vs diye fitne sokması derken ya çok şey var. Mesela bana yıllar önce 6 yıllık evliyim bana siz 20 30 binlik mobilyada oturacak insan mısınız? Demişti. Yani her şey var. Neyse ben artık sıkıldım ve gitmiyorum bayramlar dışında. Neyse geçen denk geldik bana dedi ki" torun çok başkaymış insan gençliğinde anlamıyor ama ben anladım insan özlüyor. Dedi. Görümcemin kızı da geçen gün geldi ve bana " ananem üzülüyor az görüyorum özlüyorum, diyor." dedi. Kendimi vicdani olarak kötü hissettim. Eşim büyük kızımı gezmeye çıkarıyor araba ile onlara uğruyorlar görüyor ama ben özellikle gitmiyorum. Onlardan rahatsızım ama böyle olunca da kötü hissettim. Yani torun göstermeyen gelin gibi ama eşime götür diyorum götürüyor ama ben diyalog kurmak istemiyorum ama kötü oldum işte nebilim. Sizler napıyorsunuz? Götürmek mi lazım. Şey gibi hissediyorum ben böyleyim ya ileride bana da torun göstermezler gibi saçma ama ben yaşadıklarımdan sıkıldım ondna böyle. Ay bilemedim. Yorumları okuyacağım mutlka kızım uyumadı geliyorum inşallah ☺
Hiç de kötü hissetme.Çok yerinde davranıyorsun

Eşime mi ? Gerek yok bilmesine.. Genelde her anlamda iyidir.. sadece dilinin kemiği yoktur. Onu da tolere ediyorum işte. 🤗
pollyanna' nın vücut bulmuş hali olabilir misiniz?🙄

Hak etmeyene gösterilmez. Size saygı duymayan insan doğurduğunuza ne kadar sevgi verecek. Eksin kalsın böylelerine torun sevgisi. Madem toruna özlem var. Önce onu dünyaya getiren kadına saygı duyacaksın. Ne hikmetse oğluna gelinine saygısı olmayan yaşlı kurtlar bir anda torun sevdalısı oluyor. Çok saçma

pollyanna' nın vücut bulmuş hali olabilir misiniz?🙄
Yok kz. Kaynvalidemle tartıştığım oldu. Veya küsüp mesafe koyduğum. Ama ikimizde aramzda hallettik. Ne ben eşime ne o kaynpederime yanstmayz.. arazda olur ne olursa. Ama bunlar için çocuğu koparmam 😂

Kayınvalideniz klasik kayınvalide işte ama maşallah kızı görümcelikten sınıf atlamış. Yaa evet ben de 2 oģlum var yani geleceğin kayınvalidesiyim ve gelinlerim bana gelmezse çok üzülürdüm sanırım. Ailece gelsinler yiyip içelim falan. Bir de torun gerçekten başka galiba. Annem de torunlarını hep " doğan doğandan tatlı" diyip seviyor:) Ona yani kayınvalidenize sabrınız hala varsa bence torunuyla bağ kurmasını engellemeyin hatta vesile olun. Hatta mümkünse görümceniz çatlasın😋😋

Yok kz. Kaynvalidemle tartıştığım oldu. Veya küsüp mesafe koyduğum. Ama ikimizde aramzda hallettik. Ne ben eşime ne o kaynpederime yanstmayz.. arazda olur ne olursa. Ama bunlar için çocuğu koparmam 😂
Ohooo bizim meseleye komşuları bile dahil olur iyi yine akıllı kadın

Bir kat üstte zaten ne kadar koparabilirsiniz ki.
Gitmesem gitmem.. o gelmez zaten. Çok nadir kapımı tıklatır pazara markete giderken falan.. Kopsam koparım ama tek kusurumuz bazen kırıcı konuşması.. Onun içinde ben şaka yapıyorum sen alınyorsun deyip çıkıyor işin içinden. 😂

Gitmesem gitmem.. o gelmez zaten. Çok nadir kapımı tıklatır pazara markete giderken falan.. Kopsam koparım ama tek kusurumuz bazen kırıcı konuşması.. Onun içinde ben şaka yapıyorum sen alınyorsun deyip çıkıyor işin içinden. 😂
Boşver o zaman sen böyle hoş gördüysen sistemini bozma kafanı agritma ne diyeyim 😄 hem çok tehlikeli de değil gibi anlattığına göre

Back
X