• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış nerde ??

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
iyi akşamlar kızlar ben yeni doğum yaptım 20 gün oldu .. Herkesin her konuda fikri var daha önce böyle Bi konu açmıştım ... Bunu sallamamayı öğrendim ... şimdi ben yapı olarak araştırmayı okumayı öğrenmeyi çok seven Bi insanım her konuda .. Körü körüne duyduğum bişeyi uygulamak yerine araştırırım mantığıma yatarsa yapayım ya da yapmam .. Annelik de de böyleyim şu an ben bu durumdan memnunum ama çevremdekiler özellikle eşimin tarafı nedense bundan rahatsız kendilerinden daha çok bilene tahammülleri yok .. Mesela emzlrmek görümcem bana biraz Bi göğüsünü emzir biraz birini Dedi bende yok hayır ben önce birini enzlrlyorum sonra diğer saatte öbürünü Neden Dedi çünkü göğüsümüzün ucundan ilk gelen süt su ihtiyacını ortasındaki yemek ihtşyacı dibindeki en yağlı kısım kilo ihtiyacını karşılıyor vs gibi açıklama yaptım onun üç çocuğu var benim ilk bunu bilmiyo söyleyince bilmiş oluyorum.. Kaynanam limon yeme salata da sütün ekşir Dedi daha neler dedim aksine limon sütü temizler emziren annelere limonlu su öneriliyor dedim bunun gibi Bi sürü şey şimdi benim smacım gerçekten bilmişlik yapmak değil .. Ama söyledikleri saçmalıları uygulamamı bekliyorlar kendilerinin daha tecrübeli benim tecrübesiz söz dinlemez oldığumu düşünüyorlar .. Şimdi siz olsanız naparsınız ben mi Tecrübesizim gerçekten BU şekilde olunca çok bilmiş mi oluyorum .. İnsanlara tahammülüm kalmadı artık her kafadan Bi ses ya

Tamam de gec gene kendi bildigini yaparsi canim heo senin yaninda olacak degiller:KK1:

Yahu takmayın kimseyi, onlar ne derse desin siz emin olduğunuzu yapın. He he deyin geçin.

Yanlışlık şurada; takmıyorum diyorsunuz ama besbelli takıyorsunuz. Duymayın gitsin

Tamam de ve bildiğini yapmaya devam et. Onları takmadığıno uygulamalı gördükleri için bi süre sonra susuyorlar . Banada sen yelek giy bebek hasta olur diyen bile oldu. Yeleği ben giyince bebek hasta olmuyormuş :-) bende tamam giyerim diyip giymiyorum :)

Denilenleri dinleyin sonuçta onlarda çocuk büyütmüş illaki yorum yapacaklar . Siz bildiğinizi yapın. Söylenenlere de ben bu şekilde emzirmek istiyorum vs .diyin kulaklarınızı kapayın . Çok sorun edip canınızı sıkmayın bence

Hee de geç herkese açıklama yapıp doğrusunu açıklamak zorunda değilsin

Tamam de ve bildiğini yapmaya devam et. Onları takmadığıno uygulamalı gördükleri için bi süre sonra susuyorlar . Banada sen yelek giy bebek hasta olur diyen bile oldu. Yeleği ben giyince bebek hasta olmuyormuş :-) bende tamam giyerim diyip giymiyorum :)
O da var.. Banyodan sonra çocuk emzşrilmezmiş çocuğun ağZı kokar mış ... Vıdı vıdı vıdı boş Konuşmalar

Üsubunuzu yumuşatıp bidiğinizi okuyun bence. Ama hayır canım o ne saçma şey, ne alaka yaa modunda değil, şöyle şöyle birşey okmuşutum etkisini görmezsem öyle yaparım gibi..

He deyip geçerseniz söylemeye devam edecekler.
Ben bildiğimi söyleyip,dediklerini yapmayacağımı da söylüyorum ki bir süre sonra beynimi yemekten vazgeçsinler diye.
Ben de o aman çok bilmiş bu'nlardan biriyim.
Benim sağlığım ,benim vücudum,benim kararım,ötede dırdır etsinler.

Back
X