iyi akşamlar kızlar ben yeni doğum yaptım 20 gün oldu .. Herkesin her konuda fikri var daha önce böyle Bi konu açmıştım ... Bunu sallamamayı öğrendim ... şimdi ben yapı olarak araştırmayı okumayı öğrenmeyi çok seven Bi insanım her konuda .. Körü körüne duyduğum bişeyi uygulamak yerine araştırırım mantığıma yatarsa yapayım ya da yapmam .. Annelik de de böyleyim şu an ben bu durumdan memnunum ama çevremdekiler özellikle eşimin tarafı nedense bundan rahatsız kendilerinden daha çok bilene tahammülleri yok .. Mesela emzlrmek görümcem bana biraz Bi göğüsünü emzir biraz birini Dedi bende yok hayır ben önce birini enzlrlyorum sonra diğer saatte öbürünü Neden Dedi çünkü göğüsümüzün ucundan ilk gelen süt su ihtiyacını ortasındaki yemek ihtşyacı dibindeki en yağlı kısım kilo ihtiyacını karşılıyor vs gibi açıklama yaptım onun üç çocuğu var benim ilk bunu bilmiyo söyleyince bilmiş oluyorum.. Kaynanam limon yeme salata da sütün ekşir Dedi daha neler dedim aksine limon sütü temizler emziren annelere limonlu su öneriliyor dedim bunun gibi Bi sürü şey şimdi benim smacım gerçekten bilmişlik yapmak değil .. Ama söyledikleri saçmalıları uygulamamı bekliyorlar kendilerinin daha tecrübeli benim tecrübesiz söz dinlemez oldığumu düşünüyorlar .. Şimdi siz olsanız naparsınız ben mi Tecrübesizim gerçekten BU şekilde olunca çok bilmiş mi oluyorum .. İnsanlara tahammülüm kalmadı artık her kafadan Bi ses ya