- Konu Sahibi asyaavrupa
bankadan kredi çekip yerine koysan banakaya ödesen parayı azar azar olmaz mı?
hem bu stresten de kurtulmuş olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bankadan kredi çekip yerine koysan banakaya ödesen parayı azar azar olmaz mı?
arkadaşım banka bu arkadaşı dahada batırabilir..günümüzde çok bankaya falan ödeyemeyen yada krediden batan insanlarımız var..bankaya gününde yetiştiremezsen anlayış gösterirlermi hiç canın saolsun şu gün getirirsin die?banka güzel hoşta bi içeri gir elini veren kolunu alamayabiliyor..zaten arkadaşına ödeyememiş bide bankayla kafasını ağrıtır ondan dedim..yoksa fikrinize lafım yok saygı duyarım o sizin düşünceniz sonuçta..
.gecenlerde annemle alisveriste idik, marketten ciktik. arabayla bikac km yol katlettik ve eve geldik nihayet. alisverislerin icine bakti, ve alisveris fisine. ben bisey farkettim. kasadaki kadin $ekeri yazmayi unutmus. kac lirada olsa geri gidelim ben bunu yedigim ictigimde kullanamam haram dedi ve onca yolu tekrar gidip $ekerin unutuldugunu söleyip o kac kurusu ödedi. kasaci kadin da tuhaf oldu..baska biri olsaydi aman nolcak derdi ama siz geri döndünüz dedi...
bu örnegi yasadiktan sonra hirsizlardan bi kez daha nefret ediyorum.
ayrica hem buraaya yazmissiniz hemde o büyük sorununuzu hala sakliyorsunuz. hem akil isteyip hemde gizli sakli seyler var hala anlamis degilim. gerci ben zaten tamin ediyorum ama olsun.