• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış olduğunu bile bile..

Kesinlikle katılıyorum tam da bunu yazacaktım.Kendi içinizde okey olmadığınız için kendi sorunlarınız olduğu için ben hariç herkesin hayatı mükemmel ya hissi oluyor insanda bu normal kendinize yüklenmeyin ve kendi kendinizle okey olun.Bu durumda bu hisleriniz minimumda olacaktır.
Bir kaç kendini bilmez kişi hariç böyle yol gösterici mesajlar almak ne kadar güzel. Teşekkür ederim problemin bizzat bende ve beynimde olduğunu biliyorum

Insan bazi duygularini kontrol edemez. Bunun yanlis birsey oldugunun bilincinde olmaniz güzel birşey. Modunuz düşükken iyi haberler aldiginizde o insan adina sevinmeyi ogrenmekle baslayin. Empati kurun. Kendinizin başına gelmis gibi düşünüp sevinin. Böylece hayat sizin içinde kolaylasacak daha cok mutlu olacaksiniz

Teşekkür ederim anlayışlı yaklaşımınız için.uygulayacağım

Selam herkese
Mesela bi yakınım arkadasım es dost her neyse benim modum düşükken onların maddi manevi mutlu haberi geldiğinde bozuluyorum uzuluyorum ama elimde değil yanlış oldugunu biliyorum ama içimdeki üzüntüyü bastıramıyorum nası basa cıkabilirim

Hiç de kötü değilsiniz. Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de mutsuz olduğumda mutlu dostlarımın yanında belli etmesem de üzülüyorum. Bunun sebebi onlara uyum sağlayamadığınız için, modunuzun düşük olmasından yanlarında eksik hissediyorsunuz. Kimsenin mutluluğuna hasetlendiğiniz yok yani.

Bence bu durum cok bariz sekilde sizin kotu kalpli oldugunuzu gosteriyor. Hayatimin hicbir asamasinda sevmedigim insanlarin bile mutsuzluguna uzulmedim cok sukur. Ustelik onyargili bir insan da degilim (bu yaftayi yapistirmayin diye soyluyorum)

maalesef bunlar gercekler, terapi alabilirsiniz

Kesinlikle katılıyorum tam da bunu yazacaktım.Kendi içinizde okey olmadığınız için kendi sorunlarınız olduğu için ben hariç herkesin hayatı mükemmel ya hissi oluyor insanda bu normal kendinize yüklenmeyin ve kendi kendinizle okey olun.Bu durumda bu hisleriniz minimumda olacaktır.

Zaten insanlarda su hisler bence sosyal medya sayesinde artti. Herkesin hayati cok mükemmel perfect kalp kalp kalp gibi gözüküyor, halbuki herkesin kendine göre derdi var.

Hiç de kötü değilsiniz. Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de mutsuz olduğumda mutlu dostlarımın yanında belli etmesem de üzülüyorum. Bunun sebebi onlara uyum sağlayamadığınız için, modunuzun düşük olmasından yanlarında eksik hissediyorsunuz. Kimsenin mutluluğuna hasetlendiğiniz yok yani.

Teşekkür ederim
Düşüncelerimi ve hislerimi anlayabilen birilerinin olduğunu görmek beni mutlu etti.
Mutsuzlukla besleniyor olsam mutsuz etmek için elimden geleni yaparım günahla beslenirim. Hasetlenirim.
Sadece içten içe içim burkuluyor kendimi kıyaslıyo buluyorum anlık olarak sonra kendime çok kızıyorum.

☺️olabilir böyle şeyler .kişisel gelişim kitapları okuyun♥️kendinize özgüven asilayin mesela.yeni hobiler turetin kendinize...başkalarının hayatına vaktiniz kalmasin

:cry::cry::KK42::KK42: bütün pozitif enerjimi emerdiniz zaten iyi olmuş :27:

Enerjisi düşük konumda hala ne işiniz var
Onuda geçtim BDV da ne işiniz var modunuzu yükseltecek forumlara ve başlıklara geçmenizi öneririm :)
Burada herkesin bi derdi var küçük büyük fark etmeksizin . Ya dertlerimizle fark etmeden sizin enerjinizi emersek Allah korusun 😘

Zaten insanlarda su hisler bence sosyal medya sayesinde artti. Herkesin hayati cok mükemmel perfect kalp kalp kalp gibi gözüküyor, halbuki herkesin kendine göre derdi var.
Aynen kesinlikle mesela ben sınavlara çalışıyorum saç baş dağılmış ayrı cadı gibiyim zaten üstüne uykusuzluktan zaten normal hali dahi hafif kahve olan göz çevrem sana olmuş mu panda yemek desen saçma sapan zaman kaybı olmasın diye atıştırma hoop sosyal medyaya baktım herkes aşırı güzel,aşırı bakımlı,geziyorlar her yeri ve ben çöpüm ama çalışmasam o anda ben de gezsem bu sefer kütüphane hikayeleri kitap hikayeleri görüp gene kötü hissedeceğim.Sosyal medyada olanlar gerçek değil.Kendi yakınımdan biliyorum ya birlikte tiyatroya gittik aaa hemen biletleri çekti story attı hemen birlikte çekinelim sen beni çek falan sürekli paylaşım,çok beğendim bilmem ne falan diyor ama tiyatro boyunca ay uykum geldi,ay hiçbir şey anlamadım,ay sıkıldım.Ama bilmesem ben aa arkadaşıyla ne güzel oyun izlemişler ne hoş falan derdim.Ya da heep birlikte oturuyoruz aynı kişi durun kahveleri çekelim diyor muhabbet koyu vs yazıyor ama ohooo muhabete katılmadı bile telefonula uğraştı.

Bence bu durum cok bariz sekilde sizin kotu kalpli oldugunuzu gosteriyor. Hayatimin hicbir asamasinda sevmedigim insanlarin bile mutsuzluguna uzulmedim cok sukur. Ustelik onyargili bir insan da degilim (bu yaftayi yapistirmayin diye soyluyorum)

maalesef bunlar gercekler, terapi alabilirsiniz

Vaooov tescilli kötü kalpliyim yani :)
Komiksiniz
Ama yinede zaman ayırdınız teşekkür ederim🥳

Aynen kesinlikle mesela ben sınavlara çalışıyorum saç baş dağılmış ayrı cadı gibiyim zaten üstüne uykusuzluktan zaten normal hali dahi hafif kahve olan göz çevrem sana olmuş mu panda yemek desen saçma sapan zaman kaybı olmasın diye atıştırma hoop sosyal medyaya baktım herkes aşırı güzel,aşırı bakımlı,geziyorlar her yeri ve ben çöpüm ama çalışmasam o anda ben de gezsem bu sefer kütüphane hikayeleri kitap hikayeleri görüp gene kötü hissedeceğim.Sosyal medyada olanlar gerçek değil.Kendi yakınımdan biliyorum ya birlikte tiyatroya gittik aaa hemen biletleri çekti story attı hemen birlikte çekinelim sen beni çek falan sürekli paylaşım,çok beğendim bilmem ne falan diyor ama tiyatro boyunca ay uykum geldi,ay hiçbir şey anlamadım,ay sıkıldım.Ama bilmesem ben aa arkadaşıyla ne güzel oyun izlemişler ne hoş falan derdim.Ya da heep birlikte oturuyoruz aynı kişi durun kahveleri çekelim diyor muhabbet koyu vs yazıyor ama ohooo muhabete katılmadı bile telefonula uğraştı.

Aynen öyle
Hepimiz sosyal medya zedesiyiz🙁

Vaooov tescilli kötü kalpliyim yani :)
Komiksiniz
Ama yinede zaman ayırdınız teşekkür ederim🥳
Bu benim gorusum, benim fikrim. Boyle bir konuda her fikre acik olmalisiniz.

Sizin size cevap verenlerle ilgili tespitte bulunmaniza gerek yok aslinda, komik ya da onyargili diye. Siz soru soran tarafsiniz neden boyleyim seklinde, ben de terapi onerdim yukardaki mesajimda.
Nasil bir cevap sizi tatmin ederdi bilmiyorum, egolarinizdan arinmaniz dilegiyle

Back
X