- 26 Nisan 2016
- 187
- 213
- 103
- Konu Sahibi simurg211603
mrb. bana ben hatalıyım gibi davranılıyor. dışardan bakan bir göze ihtiyacim var ben 1 yillik evliyim aynı zamanda 15 haftalık ikizlerime hamileyim. eşimle öğretmeniz urfada sömestir ve yaz tatilimi eşimin ailesinde geçirdik. muğla dayız burası çok güzel ama ailemi özledim ve okul açılmadan son haftamı ailemle geçirmek istiyorum ama üzerime geliyorlar kayınvalidem çok iyi biri bulantili zamanlarimi onun sayesinde atlattim ve ona vefa borcum var onu kirmak istemiyorum ama babam kötü durumda anjiyo olmuş bana söylemediler bile tesadüfen öğrendim ama gitmemizi istemiyorlar görüntülü konuşun diyorlar eşim ise gezegen gibi işi gücü gezmek bundan kaynakli borçtan çıkamıyoruz. arkadaslarimi ailemi yılda bir kez görüyorum diyor ama ben evleneli bir ay olmadan babası geldi 4 ay beraber yaşadık, annesi geldi bir hafta kaldı, kardeşi geldi bir ay kaldı ama benim annem de babam da izin alamadiklarindan evime bile gelemiyorlar aramızda iki buçuk saat var iki ayda bazen üç ayda bir cumadan gidip pazar günü dönüyorum. okul kurslardan kaynakli 5 te falan kapandığı için oraya varisim gece 11-12 yi buluyor ailem çalıştığı için sadece cumartesi akşamı bir kaç saat onları görme şansım oluyor. bu eylül 1 de eşimin kuzeninin düğünü var afyonda ailesi oraya katılıp öyle urfaya gitmemizi istiyor ama eylül 3 te ise okul açılıyor seminerde olmamiz lazım hamile halimle 1 günde 16 saat yolu yetistirmem gözümü korkutuyor ve babamın yanında olmak istiyorum ama neden kimse anlamak istemiyor ben mi hatalıyım bilmiyordum. siz böyle bir durumda ne yapardınız?