Yanlış yapmaktan korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrcl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
115
2
26
İstanbul
Yahu arkadaşlar.. Ben kendimi sorunlu bir insan olarak görüyorum lütfen bana yardım edin.. Neden ben kimseyi sevemiyorum..yine aynı duygular hep aynı duygular..bir hafta önce biriyle görüşmeye başladım.. Ikimizde öğretmeniz..seminerde tanıştık..neyse teklif etti ciddi düşündüğünü felan söyledi..çocuk hakikaten samimi gözlerinden anlayabiliyorumm..şimdi bunları anlatmayayım siz anlayın ondan yana sorun yok ama benden yana var.. Bir dediğimi iki etmeyecek biri..ama ısınamıyorum... Ben ne istiyorum bilmiyorum.. Ilerde pişman olmaktan korkuyorum.. 3,5 sene önce birini çok sevdim .. çok ağladım ayrıldıktan sonra çok dua ettim tekrar düzelsin diye olmadı..neyse bir süre acısını çektim artık önüme bakmak istiyorum ama yapamıyorum.. Onu unuttum diye düşünüyorum ama ondan sonra beni kimse etkileyemedi.. Kimseyi sevemiyorum.. Dediğim gibi ilerde çok pişman olmaktan korkuyorum.. çünkü hayat tek başına çok zor.. Severek evlenen arkadaşım var birtane çok mutsuz.. Onlarla kıyaslama yapmak doğru mu bilmiyorum.. Yanlış birşeyler yapmmaktan koru-kuyorum.. O kadar kibar o kadar düşünceli ki.. Evlenmek istiyorum keni yuvamı kurmak istiyorum ama iş ciddiye binince yutkunamıyorum..boğazıma birşeyler düğümleniyor.. Nolur birşeyler söyleyin..

evlilik ciddi bir karardır.. ısınamadığın bi insanla bir ömür geçermi.. iyice düşün tart sana tavsiyem geçmişte yaşadığın büyük aşkı unut eğer bi ihtimal bile yoksa.. kendini alışrmalısın. yuvanı kurmak istiyosan eskiyi unutmalısın şebnem ferah ne der sil baştan başlamak gerek bazen

bencede asık olmadıgın adamla butun bı ömur gecmez aynı yatakta bıle yatmaya ınsan alısamaz yani..
sevmedıgın ınsandan bebegın olması felaket bişi bana gore.. aama sevdıgın ınsandan bı parcan olması paha bıcılemez :)
ondan asık olmayı beklemelısın.

bende senin gibiydim ilk aşkımdan ayrıldım 3 yıl kimselere alışamadım herkesde onu aradım şimdi 1,5 yıllık sevgilim var çook seviyorum hemde asla bu ilişki olmaz derken kendini sevdirdi yani o kişi gelecektir inş. bende diyodum kimse ye ısınamıyorm olmuyor..yazını okurken kendimi hatırladım Allah o insanı karşına çıkaracaktır inşşş

Zaten karşına doğru kişi çıkınca eskinin adını bile hatırlamayacaksın. Tabii eskiyi unutmaya hazırsan bir umudun varsa olmaz.

canım daha bi hafta olmus ne evliliği ne yuvası hele biraz gez dolas eglen bişeyler yap ondan sonra var bu kararlara tabi hemen sevemezsin:)

kaldı ki herkesin evliliği kötu sonuclanabilir herkes ummadıgını bulabilir yani tek senin için gecerli değil görmeden bilemezsin kendi kendine felaket senaryoları uydurma hayatını yasa:)

Okurken kendimi hatırladım bir an...4 yılımı verdiğim evlilik hayalleri kurduğum insanla bıçak gibi ayrılıverdik ve o benden hemen 1 ay sonra başka biriyle çıktı.Ben ağladım, dualar ettim dönsün diye neler neler yaptım..Ama sonra bir an geldi kendime dedim ki bu gerçek bir sevgi olsaydı o bunu yapar mıydı dedim.Senin nasıl ayrıldığını bilmem ama ben hayatta bir tek şunu bilirim gerçekten seven, seni geleceğinde gören ASLA VE ASLA bırakmaz.Bazıları diyor ki erkekler yapar.Erkekler yapar ne demek?!Yüreğin cinsiyeti değil şahsiyeti var inan bana.o yüzden kendini toparla üzülmekten harap olmaktan yorulmuşsundur bilirim.İnsana tek kalan şey kendi huzuru ve mutluluğu canım benim.Yaşını bilmiyorum ama bu olay benim 23-25 yaş aramda geçti ve şu an bakıyorum da ne kadar salakmışım beni bırakıp giden bir adam için ağlamışım diyorum.Şu an şükürler ediyorum aksine Allah'a beni öyle karaktersiz bir adamdan kurtardı diye.Hayat seviyorum diye geçinenle değil sevmeyi ve sevginin kıymetini bilenle güzel.Bence kendini toparla ve bir şans ver.Bak göreceksin o seni mutlu ettikçe ferahlayacaksın, kendini değerli hissettikçe sen de ona aşık olacaksın.Her insanın hayattaki tek isteği mutlu olmaktır, bunu da sana mutsuzluk vermiş birinden bekleyemezsin.

öncelikle kendini başkalarıyla kıyaslama belki arkadaşının mutsuzluğu kendi yanlışlarındandır neyse düzelir inşallah

sen bence hala eski sevgiline öfkelisin önce bu öfkeyi yenmelisin

kendinden emin bir şekilde kafadan sil sonra yoluna bak

madem adam sana ilgi duyuyor bir deneyin başkalrına bakıp mutluluğu erteleme

sonuçta bir yanlış yaşadın diye hepsi yanlış olacak değil

uzun ve köklü bir ilişkiden sonra yeni bir ilişki her zaman sancılı olur ama aynı hataları tekrar yapmamak lazım.
sözlerden ziyade icraatlere bakmak lazım bu yüzden.erkekler de anladı artık en baştan ciddiyim imajı çiziyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…