Yanlış yüzük

cilekanonim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
179
235
18
Eşim bana normal bi baget yüzük almıştı fiyatı max 7k civarı küçük bişe, parmağıma büyüktü küçültmek için verdik eşim almaya gitti eve bi geldi hayvan gibi büyük bi yüzük koymuşlar içine, arasında en az 20-30k vardır bence fiyat farkı. Ben ilk başta sandım eşim değiştirmiş yüzüğü taktım sevindim büyük diye. Sonra konuşurken anladık ki yanlış göndermişler o da dükkanda içine bakmamış alırken, içime bir dert düştü gecenin bu vakti çalışandan çıkarırlar acısını kızarlar filan diye AVM kapanmadan mağazaya ulaşmaya çalıştım anlattım adamlar takmadı bile siz bilirsiniz filan deyip kapattılar direk telefonu neyse bu derdim bu kadardı. Yarın göndericem pahalı yüzüğü, çok şaşırdım sadece var mı böyle şeyler başına gelen

Ayyy ben hiçbir zaman böyle iyi niyetli olamam sanırım kesin sahte tektaş koymuşlar diye ortalığı ayağa kaldırırdım hele avm 20-30 k için bu kadar rahat olacak

Ayyy ben hiçbir zaman böyle iyi niyetli olamam sanırım kesin sahte tektaş koymuşlar diye ortalığı ayağa kaldırırdım hele avm 20-30 k için bu kadar rahat olacak
Ayyy düşününce bi saflık buldum kendimde. Çok mantıklı

Benim de bu geldi aklıma. 7 binlik yerine kim 3-4 katı değerli yüzük versin.

Benim de bu geldi aklıma. 7 binlik yerine kim 3-4 katı değerli yüzük versin.
Ayy şimdi de içime yine dert düştü böyle bi hata nasıl yapılır diye düşünüyordum zaten ama aklıma hiç gelmesi bu ihtimal. Saflıkta master yapıyorum

Baget yüzükse pırlanta değilse sahte olmaz ki olur mu? Sahte Altın mı Bi bakın.
Olur tabii ki niye olmasın yüzük kısmı altın olur beyaz altın ya da sarı fark etmez pırlanta kısmı swarovski taş olur al sana pırlanta yoksa herkes sevgilisine nişanlısına nal kadar pırlanta nasıl takıyor var böyle şeyler , bence personelin bir anlık işgüzarlığına bakar yoksa nasıl 30-40k için böyle duyarsız davransınlar

Başka bir yerde karışmış olma ihtimali?

Çalışanların davranışı hiç normal gelmedi. Eğer bilinçli olarak koyulmadiysa sizdeki yüzüğün sahte mi (pırlanta olmayan, sadece halkası altın olan) gerçek mi olduğunu bilemedikleri icin tutuşup hemen yüzüğü getirmenizi istemeleri gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…