Yanlış yüzük

Eşinizin aldığı yüzüğün pırlanta olduğuna emin misiniz? Pırlanta değilse ve verdikleri yüzük de pırlanta değilse o yüzden önemsememiş olabilirler.
Sizinki pırlantaysa ve şu an sahtesini bilerek vermedilerse tavırları hiç normal değil. Bile bile verdilerse de normal değil gerçi.
Eşiniz bu konulardan pek anlamıyorsa pırlanta aldığını sanıyor olabilir.

20-30 k olduğunu nasıl anladınız, pırlanta olmayan ama büyük ve parlayan beyaz altın yüzükler var 3-4 kya.
pırlantaysa da sertifikası vardır zaten. çalışanları hiç anlamadım ne dediniz ki siz bilirsiniz dediler. böyle bir yanlışta özellikle avm mağazaları koşa koşa çağırırlar çünkü. stok giriş çıkışları yapıyorlar. yarın gidip detaylıca öğrenin derim

Ya benim küçük pırlanta yüzüğüm var 5 sene önce çok ucuzdu takmıyorum satayım dedim bı ton evrak sertifika istediler.
20-30 k yüzük için böyle boş vermislik olmaz diye düşünüyorum.
Bence yarın götürün başka kuyumcuya sorun sahte mi değil mi.
Sonra götürün verin kendi yüzüğünüzü alın sertifikasi vardır sonra başınıza dert olması.

Siz veya buradaki herhangi bir kadın yüzüğü teslim almadan önce açar kontrol ederdik değil mi? Benim eşim de dahil erkeklerde bu konularda kafa basmıyor niyeyse.
Böyle işlerde mutlaka foto veya video çekin. Ben bu tür durumlarda önemli her şeyi çeker garanti olsun diye de kendi mail adresime yollarım.

Gerçek pırlanta degildir , pirlantaya cok benzeyen bir tas var ondandir .kendiniz direk gidip gorusun esiniz pek beceremez gibi geldi

Oo pırlanta olsa durmazlardı konum atın geliyoruz derlerdi..
Sizin yüzük pırlanta onların gönderdiği sıradan taş ise kârlı olan magaza olmuş oluyor tabi önemsemezler pırlanta sahibi oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…