- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi zeybeydelrey
-
evet haklısın eğer kv de bizdeyken götürürsem baya saygısızlık olur ama benim korkumda ne biliyomusun ben daha hamileyken bile çalıştığım halde gelip kalıyodu bizde ben işteyken bile görümcemle bizde duruyolardı. şimdi bikez bakarsa nası olsa bebeğe bakıyorum diyip sürekli kalmak isteyebilir .bu arada en önemli şeyi söylemeyi unuttum kp iki evli. oyüzden kaynanam evde durmak istemiyor kp diğer eşide onu göndermeye çalışıyor kadıncağızda kalacak yer arıyo burda görümcem var arada gelip onda kalıyo kafa dinliyo aradada bizde
offf çok fena ya
allah kaynanıza yardım etsin ne diyim ki şimdi :26::26:
sözde geçici bi süre ama eminim sürekli tekrarlanacak diyorum ya ortada bebek yokken bile gelip kalıyordu bir hafta
amin canım amin inan bende üzülüyorum bende kötü biri değilim kendisine de dedim anne haftasonları her zaman gel kal kafanı dinle dedim. ama bundan fazlasınıda yapamam yani
yok sizde iyi niyetlisiniz belli. aynı zamanda bende annem mi kayınvalidem mi ikileminde kalsam tabii ki annem derdim. sonuçta an kızsınız kavga etseniz bile unutulup gidiyor. kayınvalide öyle değil ama.
bence o da ısrarcı olmasın bu durumda ki haftasonları güle oynaya gelsin oğlunu, gelinini torununu görsün mutluolsun.
eşine de böyle de. kötü olmak istemiyorum, hangi gelin-kaynana anlaşmış ki biz anlaşalım de....
haftasonları, gelsin kalsın başımızın ürtünde yeri var de.....
yok sizde iyi niyetlisiniz belli. aynı zamanda bende annem mi kayınvalidem mi ikileminde kalsam tabii ki annem derdim. sonuçta an kızsınız kavga etseniz bile unutulup gidiyor. kayınvalide öyle değil ama.
bence o da ısrarcı olmasın bu durumda ki haftasonları güle oynaya gelsin oğlunu, gelinini torununu görsün mutluolsun.
eşine de böyle de. kötü olmak istemiyorum, hangi gelin-kaynana anlaşmış ki biz anlaşalım de....
haftasonları, gelsin kalsın başımızın ürtünde yeri var de.....
ben o ikilemde bile kalmam. yani duyguları bir kenera koyalım annesinin evi 5 dk mış. şimdi ne gerek var düzen bozmaya. hafta sonu bile her zaman olmaz. herkesin evi var. misafirliğin vakti zamanı bellidir.
evet birebir aynı düşüncedeyiz
o halde tavrını koru diyeceğim ama eşin biraz kafasına buyruk galiba... bir kadın istese çok zeki olabilir..erkeklerin o kadar ince konulara aklı çalışmaz düz mantık bakarlar olaya. ne yap ne et, gelmesin kvaliden. mantıklı tek sebebi yok zaten.
söyledim canım hepsini söyledim ama beni yanlış anladı kötü niyetliymişim gibi algıladı ve çok üzüldüm gerçekten..ben yeni evliyken de eşim köyde kalmamı istiyordu sırf aılesinin gönlü hoş olsun diye çalıştığım halde haftasonları arada gidip bi iki gün tek başıma kalıyordum eşim cumarteside çalışıyo diye gelemiyodu. bize kültür farkı var ben arapça iblmiyorum herkes öyle konuşuyo çok zorlanıyorum yani çok fedakarlık yaptım dahda yapmak istemiyorum
Sen iyi niyetlisin o belli iyimser birine de benziyorsun konuşmalarınla. Ama o varken götürmen nasıl olur bilemiyorum eşine de laf yaparsa zaten tartışmışsınızda daha büyüyebilir sanki . Annen bi kaç gün size gelemez mi ?
Mesela kim baksın denirse annem derim ama kaynanam bakamaz diye düşündüğümden değil ben tersim annem çeker kayınvalide alınır çünkü. Uzun vadede anne derim ama tabi ki kim müsaitse ve her kim bakıyorsa kendi evinde bakması taraftarıyım.
Ama birkaç gün içinse tavır yapmasan daha iyi olur sanki .
canım kvdeden yana bi problem yok onu ikna ettim kırmadan ama sorun eşimle o hala neden annesine baktırmadığımı sorguluyor annesi kabullendi kendisi hala kabullenemedi.
Tarif benim anladığım eşi biraz ataerki ve başına buyruk. Annesinin yanında da tavırları değişiyormuş. Bu ilk gelişten sonra devamının gelme olasılığı çok fazla. Kaldı ki kendi annesi 5dk uzaklıktaymış.
Bir kere tepki verirse baştan herkes olayı kabul eder ama sonradan daha çok uğraşır ve kabullendiremez.
aslında eşin annesinin bebeğine çok iyi bakacağından değil de, bir evlat olarak onu çekip çıkarmak istiyor o kuma hayatının içinden.
ama olan kendi huzuruna evliliğine olacak bilmiyor. bu erkekler neden kaş yapayım derken göz çıkaracağının farkına varamıyorlar
iyi de baksa yanlışları da olsa annem baksın isterdim.anneyle ne yaşarsan yaşa unutuluyor.hele için rahat etmeyecekse kesinlikle kabul etme..
birde canım her ailenin özel yaşamı olur uzun kalmasına sakın izin verme.insan kendi evinde sebepsiz yere kimsenin kalmasına uzun süre tahammül edemiyor....
Tarif benim anladığım eşi biraz ataerki ve başına buyruk. Annesinin yanında da tavırları değişiyormuş. Bu ilk gelişten sonra devamının gelme olasılığı çok fazla. Kaldı ki kendi annesi 5dk uzaklıktaymış.
Bir kere tepki verirse baştan herkes olayı kabul eder ama sonradan daha çok uğraşır ve kabullendiremez.
evet aynen öyle oda annesine üzülüyor hani ne kadar kalsa kar gibi görüyor ama sonunda bizim evliliğimiz bozulda dahamı iyi olacak ne zormuş evli olmak eş olmak
evet aynen öyle oda annesine üzülüyor hani ne kadar kalsa kar gibi görüyor ama sonunda bizim evliliğimiz bozulda dahamı iyi olacak ne zormuş evli olmak eş olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?