Yanlışmı düşünüyorum?

kızlar bana çok destek oldunuz fikrimin ne kadar doğru olduğunu sayenizde anladım aklımdaki soru işaretleride kalktı sayenizde

Anladığım kadarıyla kv senin bebeğin olmasa da kışı siz de geçirmek için geliyor.amaç bebeğe bakmak değil.bir anne kimin bebeğine daha iyi bakabileceğine kendi karar verir,üstelik doğru kararı verir.annene nazın geçer,yanlış anlamaz kv ye söylesen he lafını yanlış anlar iyi baksa bile.bu da evliliğinde yeni sorunlar demek.yine kalmaya geliyorsa gelsin ama annen baksın.bebeği götürürken eşine ve kv ne birşeyler uydur.kırmadan .o kadın bebeğine bakmayı bilse bile her lafını yanlış anlar benden söylemesi

6 yıllık evliyim.5 eltim var.hepsi ev hanımı.kp köyde yaşıyor.ona acıdım fedakarlıklar yaptım.köyde sobanın üstünde yemeklerini yaptım.hiç soba görmeyen ben ..kışları benim evimde kalıyor.saygıda kusur etmedim .görümcem doğum öncesi izninde kocasıyla evimde kaldı karnım burnumda hepsine hizmet ettim.doğum sonrasında olsun bebek bakımında olsun hepsi ortadan kayboldu.özet geçiyorum.kp eşime (bende sendeki para gençlik bende olsa başka karı alırdım)diyerek küstahlaştı.inan bir lafım olmadı saygısızlık adına.uzun hikaye ama kısacası FEDAKARLIKLAR SENİİN GÖREVİN OLUR bir müddet sonra.sakın fedakarlık yapma saygılı ol yeter.işine geleni yap.sen gelinsin yapmak zorundasın,yiyorsam oğlumun parasını yiyorum,kalıyorsam oğlumun evinde kalıyorum diyorlar kuyruklarına basınca.bunu böyle bil uzak dur saygılı ol kendine yaklaştırma fazla

konu sahibine neden yüklenilmiş gene anlamadım
kadıncagız yavrusunu emanet ettigi zaman gözü arkada kalırsa
nasıl akşam edecek iş yerinde
daha çok küçük
sorun kv babaanne degil bence
genelde nedense ama babaanneler bebek konusunda daha gevşek davranıyorlar
bende bırakmak istemem nedene benim çocugumun alerjisi var dikkat etmez
yasak şeyleri yedirir kızım kusmaya başlayınca bişey vermedim der kendini kurtarmak için böyle birisi oldugunu bile bile neden bırakıyım
konu sahibine yüklenenler banada yüklensin o zaman ama yeri geldiginde anneme bırakırım ama çıkıpta gezmeye gitmem
saattlerce gelmemezlik yapmam kuaför pazar banka bunlar anneme yakındır kışın bırakırım yazın annemide yanıma alır bebegimle giderim
ben bunda bi gariplik görmedim
kadının zaten dil problemide varmış ve kendi agzıyla bebek bakmayı unuttum diyormuş şimdi suc arkadaştamı
valla cnm sen yorumları takma kafanı önemli olan içinin rahat etmesi canın çünkü senin o
kv geldigi zamanda annede size gelsin bebege beraber baksınlar
hemde birbirlerine arkadaş olurlar hemde senin gözün arkada kalmaz

tavrında bir gariplik göremedim ben
bende olsam aynısnı yaparım..
dil olayını falan gecıyorum, "tlf la arama yapamıyor" kısmı çok öenmli bence.. Allah muhafaza ya bısey olsa?? sadece bu sebep bıle yeterlı bence.
gözüm arkada kalırsa, iş yerinde işe kendımı veremem, içim içimi yer durur..
erkekler naparsan yap anlamıyorlar, kadın ve erkegın kımyası farklı bi kere. cok düz mantık bakıyorlar olaya, bizim gibi detaylarda bogulmuyorlar. bilmiyorlarki bir butunu oluşturan detaylardır... o yuzden tavrını sürdür. maksadının annesıne terbıyesızlık veya gıcıklık yapmak olmadıgını, içinin boyle daha rahat edecegı oldugu soyle.

simdilik atlatmıssınız ama bır daha aynı durum olur ve kv evıne donmezde sende kalırsa, ve eşin yıne aynı sekılde bı laf soylerse mutlaka annen sıze gelsın gözün arkada kalmaz. hem annen size geldiğinde x hanım gel bizim eve bı gıdıp bakalım,şu bu işim var sende yardım edersın falan deyıp onuda evıne goturebılır.. hatta Allah razı olsun dünür falan da deyınce kayınvalıdende kendını işe yarar hisseder, bırıne hayrım dokundu der mutlu olur. ne şiş yanar ne kebap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…