Yanlışmı düşünüyorum?

haklısın canım orda yanlış ifade ettim sanırım

ayynen. çok stratejik politikalar gerekiyor.
ama bende de o yok. herşeye içimden nasıl geliyorsa öyle bodoslama atlıyorum.
ha olan yine bana oluyor. yani biz kadınlara.
çook akıllı olmak lazım çok

bende aynı senin gibiydim ama artık biraz dikkat ediyorum sinirlerime hakim olup olayları politik şekilde çözmeye çalışıyorum

canım ya anladığım şuki onlara cana yakın iyi niyetli bir gelin olmuşsun. hiç kendini üzme şu anki durumdan dolayı.tüm erkekler aynını hisseder düşünür. benim annem bakamıyormu ki? torununa der. Genelde düşünürsen haklı ancak siz bir düzen kurmuşsunuz annenle. Bu çok önemli. Bozmayın o düzeni. Kayınvalideninde yaşadıkları ve anlattıklarına bakılırsa pek o çocuğa hayrı olacağı söylenemez. Mantıklı düşünene çıkan ana fikir bu bence.
Bende bir kayınvalideyim heee yinede aklın yolu bir yani demi

haklısın canım orda yanlış ifade ettim sanırım

Şimdi yaşayan sensin tabi ki eğer bikaçgün içinse eşin haklı diyorum.
Eğer korkun sonrası için bilemiyorum.
Ama annene alıp götürmek hakaret vari bir hareket olur kendime yapılsa çok sinirlenirim.
Ama eğer annen biakç gün size gelirse kayınvaliden annene güvendiğini anlayıp uzun süreli bu şekilde davranmayabilir.
Artık sen düşün karar ver

bir kayınvalideden böyle güzel bi yorum duymak çok güzel

Tatlım annen bakamıyor demektense annen kurulu düzenini bozmasın evinde nasılsa annem burda yakında o bakıyor ama arada tabi gelsin kalısn torununu sevsin annemle b,rlikte veya yalnız başın a ilgilensin desen bence eşin kabul ederdi. Bİr konuya itiraz ederken karşı tarafı incitmeden anlatmak lazım azıcık laf ebeliği yapmak lazım diye düşünüyorum.

vallahi ya cambaz olmak lazım evlilikte sanırım

canım ya hem gelinim yani kayınvalidem sağ, hemde kayınvalideyim
benimde bir torunum var 4 yaşında allah bağışlasın inş bize
her zaman gelinin annesine hoş bakmışımdır. her zaman neden ötürümü;
kadın saçını süpürge eder kızına, torunuma, hatta oğluma
yemekleriyle, örgüleriyle, gelir ütülerini yapar
her şeyiyle
ben gidince ben yaparım ütüsünü, pastasını, bilmem sarmalar yollarım
ama o hep annesindedir. haftanın 5 günü ondadır.
ben çalışıyorum.
benim o kadar vaktim yok. sağolsunki o benden çok el uzatıyor oğlumun evine
minnettarım
asla böle kıllık yapmayı sevmem kayınvalide olarak görünmeyi sevmem hep derdi gelinim annem gibisin diye annesini bana dertleşirdi
şimdi çocuklarım ayrıldı anlaşamadılar çok zorladık çok ama olmadı ayrıldılar.yıkıldık ailece .haftada bir torun geliyor
eeeeeeeeeee napcan iyi niyetli kayınvalidede olsan kaderi yazınca mevlam kötü yaşıyorsun allah göstermesin kimseye böle

çok üzüldüm ayrılmalarına allah haklarında hayırlısını versin. ne güzel ilgileniyormuş gelininizin anneside allah kimseyı kötülerle karşılaştırmasınn

Sadece evlilik için değil her konuda bazen ağzımızdan b,r laf çıkıyor belki biz iyi niyetle söylüyoruz ama karşımızdakine ok gibi saplanıyor farkında olmadan.Bende hamileyim ve çalışıyorum şimdiden düşünmye başaladım çocuğuma kim bakar die kendi annem 50 yaşında kv ye göre daha genç kv 62 yaşında ve daha bi kaç ay önce kızını kanserden kaybetti mahvoldu arasıra kalıveriyor elinde ne varsa atıyor başlıyor ağlamaya şimdi bende ona nasıl çocuk emanet edebilirim ama eşime böyle demedim tabi ki.Annen 62 yaşında benim annem daha genç çocuk bakmak için arada değişim yaparlar ama annene çok yüklenmek istemiyorum zaten kızını kaybetti kadıncağız bir de ben yük çıkmayayım başına dedim ve öyle yapmaya karar verdik.

Evlendikten sonra kendi annesi ve kocasının annesi arasında ayırım yapanlara okadar sinir oluyorum ki... ne yani çocuğun babanesi oğlunu nasıl büyütmüş uzun zamandır bebek bakmamış tabiki unutmuş olabilir... sizin yapmanız gereken iki tarafa da sormak... kimseyi küçümsemeyin.

yani bencede ev ev üstüne olmaz fakat size kalmaya geldiğinde idare edin o baksın onu ezipte annenize götürmeniz kırıcı olur ama anneniz maden 5 dk mesafede hemde kendi evinde bakıyo daha ne harikaaaaa..

amin canım sağol
allah sanada yardım etsin sıkıntını geçirsin inşallah
tatlı dille hallet aman deyim kocanla olurmu
biraz fort eder geçer sen üzülme gerilme yüzüne yansımasın
öptüm

küçümsemiyrum bebeğim için en iyisini istiyorum okadar

walla canım baştan nasıl başlarsa öyle gidiyor için nasıl rahat edecekse öyle yap.
insan nedenmi annesine baktırmak istiyor çünkü kendi annesini iyi tanıyor her huyunu biliyor ben kv demin hiçbi huyunu bilmiyorum sohbetimizde olmuyo ortak dil bilmediğimiz için içim rahat nasıl bırakabilirim

Annesi sadece birkaç gün bakacakmış normalde konuyu açan arkadaşın annesi bakıyor. Eşi d,yor ki birkaç gün baksa ne olur ?
Yani kayınvalide evdeyken tutupda annesine götürmesi ayıp bence.

Yani kv evdeyken bebeği götürmemişsiniz ama yanlış anlamadıysam en son eşinize "annen isterse kalsın ama ben yine bebeği anneme götürürüm" demişsiniz ki bu biraz ayıp olmuş cidden. Ben yine de konunun geneline baktığımda annenizin bakmasını daha mantıklı buluyorum. Kimsenin aile düzeni bozulmadan bakılıcak bi kere bebek. Yani ev ev üstüne demiş ya bi arkadaş? O cidden zor bi durum. Bi de şuna emin olabiliyo musnuz? Hadi bi kaç gün dediler? O gerçekten de bi kaç günle kalır mı ?

Kv.niz bana biraz dikaktsiz gelsi son olarak. Yani sizden dinledik objektif bi gözle bakamadanız belki ama anlattıklarınıza bakarsak benim de içim hiç rahat etmez, aklım bebeğimde kalırdı. Bence siz yine de elinizi vermeyin, kolunuzu kaptırabilirsiniz :18:

Son düzenleme:
o senin çocuğun,elbette ki kimin bakacağına, kimin bakmayacağına sen karar verceksin,sakın alttan alma kararlı ol, kimse kırılmasın üzülmesin derken çocuğun arada belki de hasta olcak,telafisi mümkün olmayacak,hiçbirşey çocuğundan öenmli değil, tabiki o da bir anne, o da çocuk büyütmüş ama onun zamanıyla şu anı kıyaslamak mantıksız,gelsin kalsın, istediği kadar da sevsin ama sen yanında yokken bakımına sadece bebeğin annesi karar verebilir

güvenemiyosun belki kvdene ama esinede senin annen bakamiyo falan gibi cümleler kurma bence daha ılımlı mantıklı örnekler verirsen anlıcaktır esin annesini istemedini düsünmesin aranızda sorun olur ozamanda en güzeli sakin bir sekilde anlat esine bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…