yanlismi yaptim? evlilik her durumda beraber olmakmidir

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kizlar Ben altin parqmi esime vermistim. 20 bin kadardi . neyse sonra zora girduk bir kismini kullandik tasinma vs oldu 8 bin falan kaldi . neyse bir are elimd e dort bin vardi kredi kartina gitti o esim bilmiyordu elimdeki parayi soyledim sonra borc olunca oraya verelim dedi faize girmesin diye . ve su an pismanim guya geri odeyecek bu paralari sanmiyorum okadar kazanmiyor . keske altin param i vermeseyd8m ve diger parayi kendi halletseyd8. ne ev var ne basla bir mal . hicbisey8miz yok
hazir olan parada cogusu2harcandi. Limoncuya baktim da ne akilli altinlari biriktirdi en uyisini yapiyor . esinden istiyprum harcanan parayi benim do o para . ikincisi Ben bi diploma alacak5im kisa sure okuyp sevgli esim gerek yok zaten lisans diploman var master yap dedi basladim ama yar8m kald8 bazi sebeblerden ve diger bolumu okuma sansimda gitti cunku yari donem gitmek uzereydi sonra yurtdisi bugun cok kizdim ona Sen Engel oldun bana istedigim bolumun diplomasu plabilirdi elimd e turkiyeye dondugumdede memur olma sansim yuksek olurdu . okadsr uzuldum ki bugy b basim agriyor
hep zarar hep zarar

Vermeseydin ama keskelere takilma.Bundan sonra dahada vermezsin.
Limoncu ile kiyaslama kendini daha bu kk de gorulmedi kendisi gibi biri.Aklima geldide napiyor acaba limoncu28bak tüyolarina ihtiyacamiz var
vermeseydm borc duracakti faiz gelckti baskasindan alackti falan zorunda kaldim.

elde Pek bisey kalmadi biriktirmek falan da istemiyorum zaten

Baskasindan alsaniz akrabalarindan fln merak etme sana guvenmis esin baska birilerine sordu mu ki brncr hayir.senin verceginden emin oldugu icin senden almistir
iste kullandik simdi pisman oldum keske vermeseydim baska sekilde halletseydi
ev almadik ev pesinati olacakti o babasi fln yardim edecekti cocuklarin hep ev aldi ama cocuklari para karti adamcagiz alamaz o kadar . eldeko parada gitti sekiz binide kullaniriz buyuk ihtimal . bazen banane diyorum kendi dusunsn ev kendi alsin insan bikiyor . benim paramdi ama calis geri ver dedim

bazen cok soyledim erkek Adam halletseydi benim paramami kaldi. kizdi bana bidaha altinlardan bahsetme diye . of keske zengin biruyle evlenseydim ne bu ya

alacagim diplomayada Engel oldu master daha iyi diye oda olmadi . nefret ettim ondan su an

Biz evlendik 2.gun bilezikler ceyrekler gitti.borcumuz vardı.ele güne borclanacagima kendi paramla öderim kimseye minnet etmem.esim sağolsun borçlar bitince bilezik küpe yuzuk falan aldı..ama ben öyle bir beklentiye girmedim hiç.gerci sonra onlarda gitti :) geliyo ve gidiyor.ama bizim borclarimiza gidiyor,o yüzden hiç üzülmedim

Bundan sonra vermzsin.Arkadaslarin dedigi gibi gecmise takilma.Sen calisiyormusun

Bundan sonra vermzsin.Arkadaslarin dedigi gibi gecmise takilma.Sen calisiyormusun
hayir lisans m var ama is imkani cok you zaten yurtdisindayim is imkani daha col olan baska bolum okuyacaktim bolumeme yakin oldugu icin dersler sayilacakti son siniftan dvm etcktim master daha iyi diye gitmedim masterrda olmadi simdi ins uzuluyorum sansimi geri teptim resmeb . bebegim var kucuk calisamam su an zaten ilerde turkiye icin iyi olurdu ikinci diploma oldugu m ulkede denicem okula basvurcm ins ingilizce icin oda olursa

verecek param yokki bundan sonrasi yok. calisinca ins ilerde asla vermem kendime arsa alicam . ama daha var calismama. belki iki uc yil sonra ancak

kendi bir yolunu bulsayd diyorum simdi eldeki uc kurus gitmezdi

kendi bir yolunu bulsayd diyorum simdi eldeki uc kurus gitmezdi
Yanii ancak birinden borç alırdı yada kredi çekerdi.her türlü yine borçlu olacak.ama madem verdiniz zamanında o halde ikide bir kafasına kakmayin.para yine birikir.altinda alınır.yeterki birbirinize destek olun.

bazen cok soyledim erkek Adam halletseydi benim paramami kaldi. kizdi bana bidaha altinlardan bahsetme diye . of keske zengin biruyle evlenseydim ne bu ya
Taşıdığınız ev sizin borç sizin ikinizin yani ama ödemeye gelince altın parası nasıl sizin oluyo?Bi de piskin pişkin daha zenginiyle evlenseydim diyosunuz zenginlerde kapıda sizi bekliyodu çünkü ömürlerini yemeniz için.Sizi görünce hep esinizin hastalığına ragmen bi çorba pişirmeye acizlenisiniz geliyor aklıma merhamet yoksunusunuz resmen allah size vicdan versin o adamı da kurtarsın sizden.Çekilecek dert degilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…