- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
cunku o beni o hale soktu bana kiymet veseseydi yeterince oyle davranmazdim. hakarat kufur cok kez duydum bende soyledim tabi . en son bi gun sirtima ayaguma vurdu bende heyerini yirttim. su an asil yuzune bakmkyotum gene o zaman bakiyordum ama bisekilde iyi bi bolum okuyup turkiyeye dondugumde basicam tekmeyi. simdi guya iyi . Ben senden biseu istrmiyorum havalari . istediklerini aliyltun sizin icin ugrasiykrum diye zirvaliyor ama bende n asla ilgi gormuyor bitti cunku.Taşıdığınız ev sizin borç sizin ikinizin yani ama ödemeye gelince altın parası nasıl sizin oluyo?Bi de piskin pişkin daha zenginiyle evlenseydim diyosunuz zenginlerde kapıda sizi bekliyodu çünkü ömürlerini yemeniz için.Sizi görünce hep esinizin hastalığına ragmen bi çorba pişirmeye acizlenisiniz geliyor aklıma merhamet yoksunusunuz resmen allah size vicdan versin o adamı da kurtarsın sizden.Çekilecek dert degilsiniz
Eğer o borç kumar borcu falan değilse ailenizin ortak borcu. Zaten çalışmıyormuşsun. Hiç olmazsa bu şekilde destek olmuşsun. Olmaz öyle adam çalışsın her şeyi o karşılaşın, benim cebimdwkine de dokunmasın. Evlilik hayat ortaklığıdır. Ben de her zaman bir kadının ne olursa olsun kıyıda köşede biraz parası olmasından yanayım ama sonuç olarak lazım olmuş ve kullanılmış.kizlar Ben altin parqmi esime vermistim. 20 bin kadardi . neyse sonra zora girduk bir kismini kullandik tasinma vs oldu 8 bin falan kaldi . neyse bir are elimd e dort bin vardi kredi kartina gitti o esim bilmiyordu elimdeki parayi soyledim sonra borc olunca oraya verelim dedi faize girmesin diye . ve su an pismanim guya geri odeyecek bu paralari sanmiyorum okadar kazanmiyor . keske altin param i vermeseyd8m ve diger parayi kendi halletseyd8. ne ev var ne basla bir mal . hicbisey8miz yok
hazir olan parada cogusu2harcandi. Limoncuya baktim da ne akilli altinlari biriktirdi en uyisini yapiyor . esinden istiyprum harcanan parayi benim do o para . ikincisi Ben bi diploma alacak5im kisa sure okuyp sevgli esim gerek yok zaten lisans diploman var master yap dedi basladim ama yar8m kald8 bazi sebeblerden ve diger bolumu okuma sansimda gitti cunku yari donem gitmek uzereydi sonra yurtdisi bugun cok kizdim ona Sen Engel oldun bana istedigim bolumun diplomasu plabilirdi elimd e turkiyeye dondugumdede memur olma sansim yuksek olurdu . okadsr uzuldum ki bugy b basim agriyor
hep zarar hep zarar
yok sukur Kumar dgl dugun kart borclariydi isteEğer o borç kumar borcu falan değilse ailenizin ortak borcu. Zaten çalışmıyormuşsun. Hiç olmazsa bu şekilde destek olmuşsun. Olmaz öyle adam çalışsın her şeyi o karşılaşın, benim cebimdwkine de dokunmasın. Evlilik hayat ortaklığıdır. Ben de her zaman bir kadının ne olursa olsun kıyıda köşede biraz parası olmasından yanayım ama sonuç olarak lazım olmuş ve kullanılmış.
kizlar Ben altin parqmi esime vermistim. 20 bin kadardi . neyse sonra zora girduk bir kismini kullandik tasinma vs oldu 8 bin falan kaldi . neyse bir are elimd e dort bin vardi kredi kartina gitti o esim bilmiyordu elimdeki parayi soyledim sonra borc olunca oraya verelim dedi faize girmesin diye . ve su an pismanim guya geri odeyecek bu paralari sanmiyorum okadar kazanmiyor . keske altin param i vermeseyd8m ve diger parayi kendi halletseyd8. ne ev var ne basla bir mal . hicbisey8miz yok
hazir olan parada cogusu2harcandi. Limoncuya baktim da ne akilli altinlari biriktirdi en uyisini yapiyor . esinden istiyprum harcanan parayi benim do o para . ikincisi Ben bi diploma alacak5im kisa sure okuyp sevgli esim gerek yok zaten lisans diploman var master yap dedi basladim ama yar8m kald8 bazi sebeblerden ve diger bolumu okuma sansimda gitti cunku yari donem gitmek uzereydi sonra yurtdisi bugun cok kizdim ona Sen Engel oldun bana istedigim bolumun diplomasu plabilirdi elimd e turkiyeye dondugumdede memur olma sansim yuksek olurdu . okadsr uzuldum ki bugy b basim agriyor
hep zarar hep zarar
anliyorum aliyorum sorumlugumu kendimi sucluyorum zaten yapamadigim tercihlerden..masteri Ben birakmadm mecbur kaldim . onu da sucu var hemde col kavga ettik cok kez ama by hakarat kufur ermeyi2gerektirmek ki bebd e anasina da ettim kufur ilk o baslatmisti cunku . onun sayssinde dustu seviye Saygi.Düğünden hemen sonra altın, nakit vs her şeyi eşimin eski evliliğinden kalan borçların bir kısmı için (hala da ödüyoruz bitmedi) elden çıkarmış biri olarak soruyorum, evlilik her durumda birlikte olmak değilse nedir?
Kumar, gece hayatı, başkasına yedirme gibi bir sebebi yoksa borç siz ve aileniz için yapılmış demektir zaten.
Yani borç yapılıp para yenirken iyi hoş, biz bir aileyiz; ödemeye gelince bana ne kendisi halletsin demek vicdansızlık bence ama sizin daha önceki konularınızda çizdiğiniz profille uyumlu.
Neredeyse her konunuza yazıyorum, bana cevap dahi vermiyorsunuz genelde ama ben inatla yazacağım, sürekli kurban pozisyonuna koyuyorsunuz kendinizi. Her şey hep başkalarının suçu.
Baba evinde İngilizce yerine Fransızca okumak zorunda kaldınız, kurbansınız.
Evlendiniz kendi isteğinizle, sonradan dank etti ki 30 olsaydınız daha iyi olurdu, kurbansınız.
Eşiniz yurtdışı çalışıyor, ülkeden ayrı kalıyorsunuz, kurbansınız.
Eğitim konusundaki istekleriniz bu kadar netken eşiniz aklına uyup yükseğe başlayıp, hatta onu da yarım bırakıp yine istediğiniz bölüme gitmiyorsunuz, kurbansınız.
Hatta eşiniz zengin değil, yine kurbansınız.
Seçimlerinizin sorumluluğunu alın artık.
Sürekli her şeyi başkalarına yükleyemezsiniz.
Madem her şey bu kadar zarar, neresinden dönerseniz kárdır, boşanıp gelin vatana, ama olmaz değil mi, iyi böyle mızmızlanıp şikayetlenip durmak.
Neyse. Sabahın bu saatinde zıpladım gene.
calismiyorum cocuk var . ev yok ev icin olan para idi altin parasi babasi yardim edecekti ama o parada gitti karta borca falab . internetten ceviri yapmak kolay dgl getirisi cok az . basvurdm bikac yere ama donmediler ki cocukla ceviri yapmam cok zor rahat birakmazİkinizinin düğünü ve beraber harcadığınız kredi kartının borcunu ödediğiniz için mi bu tantana? Altınlarım da altınlarım diye tutturmuşsunuz. Üstelik çalışmıyorsunuz, boğazınızdan geçen lokma eşinizin emeğiyle alınıyor. Muhtemelen o altınlar da düğününüzde takılan takılar, yine kişisel emeğiniz değil. Kaldı ki siz çalışıp kazanıp biriktirmiş olsanız ne olacak? Eşinizle ortak borcunuzu ödemeyip saklayacak mıydınız? Ben bu birbirinden para kaçırma zihniyetini anlayamıyorum, çok absürd geliyor. Yani eşinizle bir evi, bir yastığı, bir hayatı hatta size ait en önemli şey olan bedeninizi paylaşabiliyorsunuz ama para paylaşamıyorsunuz, çok trajik. Şöyle eski konularınıza bir göz gezdirdim de sürekli evliliğinizi, eşinizi, hayatınızı, hatta gittiğiniz doktora kadar her şeyinizi birileriyle kıyaslayıp durmuşsunuz. Bana biraz bencil ve kıskanç biri gibi geldiniz. Eğer derdiniz birikim yapıp ev almaksa siz de çalışın. Bebeğiniz var, evden çıkamıyorsunuz, tamam. Ama çok hanım var burada evinde çalışıp para kazanan. Kaldı ki dil biliyormuşsunuz, yurtdışındasınız. Makale çevirin, kitap çevirin, tercümanlık yapın, online dil dersi verin, özel öğretmenlik yapın evinizde. Yani hem çalışmayıp eşinizin eline bakıp hem de ortak bir parayla ortak bir borç ödendi diye etinizden et kopmuş gibi üzülmeniz, ne bileyim, en hafif tabirle çirkin.
calismiyorum cocuk var . ev yok ev icin olan para idi altin parasi babasi yardim edecekti ama o parada gitti karta borca falab . internetten ceviri yapmak kolay dgl getirisi cok az . basvurdm bikac yere ama donmediler ki cocukla ceviri yapmam cok zor rahat birakmaz
bir gun kotu kavga ettik sus dédié susmadim sebebni hatirlamiyorum sonar sirtima vurdu bu Adam a bideu yapmam ben. bosan diyorsnuz zamani degil sqrtlarim el vermiyor ama verincr bosucam.Siz calismiyorsunuz,esiniz tek maas, birikim yapamamak normal. Siz de altinlarinizla elbet esinize destek olmalisiniz. Erkegin parasi evin parasi olurken kadinin parasi neden sadece kadinin parasi ben bu cifte standardi da anlamiyorum. Adamin boynunun borcu size bakmak deli gibi calismak,sizinki de altinlarin uzerinde kuluckaya yatmak olmamali bana gore. Hayat musterek, calismiyorsaniz da bir sekilde esinize destek olmalisiniz.
essek Gibi ev alacak paramida geri verecek. sirtima vurdugu gunu etigi hakaretleri yediricem ona. haketmiypr bideyi su an hqyvan Gibi davraniyprum ona insan olmak naif olmak sinirlenine evden gitmzk zor degildiYine sizin rolünüz yok ki. Alınacak eve de eşinizin babası yardım edecekmiş. Paranın gittiği borçlar sizin de borcunuz değil mi? Faiz işlemesin diye ödediğiniz kartla size hiç mi alışveriş yapılmadı? Çalışmak kolay değil tabii ki haklısınız, kolay olan şikayet etmek ve hayatının iplerini eline alamayıp sürekli hayıflanmak.
essek Gibi ev alacak paramida geri verecek. sirtima vurdugu gunu etigi hakaretleri yediricem ona. haketmiypr bideyi su an hqyvan Gibi davraniyprum ona insan olmak naif olmak sinirlenine evden gitmzk zor degildi
ben altta kalmadim heyeribi cizdim morrartim. ama once o vurdu bu dzha onur kirici. herzaman yuzune vuruyprum bu durumu. uzuluyor guya ama yapmcqkti. heedey sizin icn bilmem ne diyor oyle olsaydi bana hakaret etnezdi el ustubdz tutardiHiçbir koşulda kimse kimseye vuramaz tabii ki. Ama sizle yaşamak da hiç kolay bir şey gibi gelmedi bana, bayağı zor bir insansınız. Eşinize sabır diliyorum.
ben altta kalmadim heyeribi cizdim morrartim. ama once o vurdu bu dzha onur kirici. herzaman yuzune vuruyprum bu durumu. uzuluyor guya ama yapmcqkti. heedey sizin icn bilmem ne diyor oyle olsaydi bana hakaret etnezdi el ustubdz tutardi
oda ayni sey. onurumu kirdin dedim sende beni dovdun heeyerim morardi demisti o zaman ama aylar oldu olay olali ben sinirlendikce kiziyorum bagiriyorum onaSon cümlenizi hiç anlamadım. Yorumlarda keşke zengin koca bulsaydım demişsiniz. Zengin kocanız sizi dövse ama sonra pahalı bir şeyler alsa size yediğiniz dayak onurunuzu kırmazdı sanırım.
yoktu karakteri iyo olsun dedim oda olmadiHayata milletin enerjisini emmek için gelmissin resmen.
Her konun keşke diye başlıyor ve devam ediyor.
Utanmadan da keşke daha zengin biriyle evlenseydim diyorsun.
Tutan mi vardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?