- 13 Mart 2015
- 4.417
- 8.193
- 358
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
vermeseydim borc alacakti karisik isValla giden yerine gelmiyor malesef bencede keşke vermeseydin ama olmuş artık
Vallahi mal varlığı olsa çatır çatır yersiniz. İş elini taşın altına koymaya gelince ne ladar çirkin düşünüyorsunuz. Şu söylediklerinizden gerçekten utanmadınız mı ya? Basıcam tekmeyi ne demek? Adam vurmuş suçlu diyeceğim, siz adamdan daha saldırgansınız. Aile diye bir şeyden haberiniz yok ki değerlerden bahsedeyim size. Yazık eşinize. Şuan hala evlisiniz. O çalışıyorsa kendini parçalıyorsa sizde altınlarınızı tabiki vericeksiksiniz. Umarım tez zamanda ayrılırsınız da adam sırtındaki kamburu atar.cunku o beni o hale soktu bana kiymet veseseydi yeterince oyle davranmazdim. hakarat kufur cok kez duydum bende soyledim tabi . en son bi gun sirtima ayaguma vurdu bende heyerini yirttim. su an asil yuzune bakmkyotum gene o zaman bakiyordum ama bisekilde iyi bi bolum okuyup turkiyeye dondugumde basicam tekmeyi. simdi guya iyi . Ben senden biseu istrmiyorum havalari . istediklerini aliyltun sizin icin ugrasiykrum diye zirvaliyor ama bende n asla ilgi gormuyor bitti cunku.
Ay cok degisik ya. Yani benim cebimde o kadar para dururken kocam gidip baskasindan borc mu alacak?? Ve ben utanmadan oturucam o paralarla. Aile anlayisi ne kadar degisik insanlarin ya. Tabii ki esim ilk bana gelecek. Yani duysam ki kocam gitmis baskasindan borc istemis bende para varken, buyuk kavga cikaririm evde valla.Baskasindan alsaniz akrabalarindan fln merak etme sana guvenmis esin baska birilerine sordu mu ki brncr hayir.senin verceginden emin oldugu icin senden almistir
bazen cok soyledim erkek Adam halletseydi benim paramami kaldi. kizdi bana bidaha altinlardan bahsetme diye . of keske zengin biruyle evlenseydim ne bu ya
Ben bu düşünceyi anlamıyorum kusura bakmayın. Ne demek erkek adam halletseydi? Evde beraber kalıyorsunuz, beraber yiyip içiyorsunuz, masraflarınız ortak, çalışmıyorsunuz. Ama erkek adam ödesin, sağdan soldan borç alsın naparsa yapsın yeter ki benim altınlarım dursun. Üstelik o altınlar da düğünde takılanlar yine çalışıp emek vererek biriktirdiğiniz para değil.bazen cok soyledim erkek Adam halletseydi benim paramami kaldi. kizdi bana bidaha altinlardan bahsetme diye . of keske zengin biruyle evlenseydim ne bu ya
Yuh.bazen cok soyledim erkek Adam halletseydi benim paramami kaldi. kizdi bana bidaha altinlardan bahsetme diye . of keske zengin biruyle evlenseydim ne bu ya
sen düğünde olan paraları eşinin ihtiyacı olsa vermeyecek misin,nasıl müşterek hayat geçireceksiniz parayı vermeyerekBaskasindan alsaniz akrabalarindan fln merak etme sana guvenmis esin baska birilerine sordu mu ki brncr hayir.senin verceginden emin oldugu icin senden almistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?