yanlismi yaptim? evlilik her durumda beraber olmakmidir

İyi de siz evlisiniz yahu. Senini benimi mi var? Eşin çalışıyor evi geçindiriyor, bu sadece erkeğin görevi değil. Kimse kusura bakmasın. Hayat müşterek, o çalışıyor ama sen çalışmıyorsan başka türlü destek olursun: Tasarruf yaparsın, birikim yaparsın, el işi yapar satarsın vs vs. Şu altınlar da ne kıymetliymiş yahu. Bir altın sevdası sürüp gidiyor. Keriz miyiz neyiz anlamadım yani.

Valla giden yerine gelmiyor malesef bencede keşke vermeseydin ama olmuş artık

Vallahi mal varlığı olsa çatır çatır yersiniz. İş elini taşın altına koymaya gelince ne ladar çirkin düşünüyorsunuz. Şu söylediklerinizden gerçekten utanmadınız mı ya? Basıcam tekmeyi ne demek? Adam vurmuş suçlu diyeceğim, siz adamdan daha saldırgansınız. Aile diye bir şeyden haberiniz yok ki değerlerden bahsedeyim size. Yazık eşinize. Şuan hala evlisiniz. O çalışıyorsa kendini parçalıyorsa sizde altınlarınızı tabiki vericeksiksiniz. Umarım tez zamanda ayrılırsınız da adam sırtındaki kamburu atar.

Altına tapan kadınları hiç anlayamadım sanırım ömrüm boyunca da anlayamayacağım.
Altınlar satılmasaydı da Eminim ev alınırken vermek istemezdiniz çünkü siz altınlarınızı seviyorsunuz kocanızı değil halbuki kocanız olmasaydı altınınız da olmayacaktı ne ironik değil mi ? Fazla mızmız ve şikayetçisiniz. Allah çevrenizdekilere sabır versin

Baskasindan alsaniz akrabalarindan fln merak etme sana guvenmis esin baska birilerine sordu mu ki brncr hayir.senin verceginden emin oldugu icin senden almistir
Ay cok degisik ya. Yani benim cebimde o kadar para dururken kocam gidip baskasindan borc mu alacak?? Ve ben utanmadan oturucam o paralarla. Aile anlayisi ne kadar degisik insanlarin ya. Tabii ki esim ilk bana gelecek. Yani duysam ki kocam gitmis baskasindan borc istemis bende para varken, buyuk kavga cikaririm evde valla.

bazen cok soyledim erkek Adam halletseydi benim paramami kaldi. kizdi bana bidaha altinlardan bahsetme diye . of keske zengin biruyle evlenseydim ne bu ya

Adam ev bakacak, borç ödeyecek sen altın saklayacaksın ne güzel dünya
Parayı çok seviyorsan çalışacaksın dünyanın kanunu bu, çalışmama şu kadar var, bu kadar var bahanelerini bir yana koyup çalışacaksın, masraflara ortak olup kalan paranı da biriktireceksin , zengin ve aptal adamlar eski filmlerde oluyor, kimse ah şu kadınla evleneyim de paramı ona yedireyim derdinde değil bu devirde

Ben eşimden para filan saklamam onun parası benim param benim param onun parası. Bu şekilde olmazsa evlilik birliği zedelenir. Ama ortada evlilik yoktur beni döver vs o zaman durum başka olur tabi .

bazen cok soyledim erkek Adam halletseydi benim paramami kaldi. kizdi bana bidaha altinlardan bahsetme diye . of keske zengin biruyle evlenseydim ne bu ya
Ben bu düşünceyi anlamıyorum kusura bakmayın. Ne demek erkek adam halletseydi? Evde beraber kalıyorsunuz, beraber yiyip içiyorsunuz, masraflarınız ortak, çalışmıyorsunuz. Ama erkek adam ödesin, sağdan soldan borç alsın naparsa yapsın yeter ki benim altınlarım dursun. Üstelik o altınlar da düğünde takılanlar yine çalışıp emek vererek biriktirdiğiniz para değil.

Sizinle nasıl geçer ömür, yazık adama.
Ne demek zenginiyle evlenseydim ya? Siz kocanıza kasa gözüyle mi bakıyorsunuz?
Altınlar harcandıysa adam kendi keyfine harcamadı, ikinizin ortak işine harcandı.
Evliliğe finansal anlaşma gözüyle falan mı bakıyorsunuz da para kaçırmaya çalışıyorsunuz anlamadım.

Hani o altınlar da alın terinizle kazandığınız altınlar falan olsa neyse dicem..

Siz ciddi anlamda enerji sömürücü birisiniz.
Yaşadığınız hayatın hiçbir güzelliğine dikkat etmiyorsunuz ve hep keşke deyip hep başkalarına özeniyorsunuz.
Bizim sihirli değneğimiz yok, gücümüzün yetmediği şeyleri kendi içinize dert edip kendinizi yiyin lütfen.

20 bin lirayla arşa cikmazdiniz.. Bu kadar büyütmeyin, ne kadar dert olmus icinize.. Esiniz o sizin ya
Baska sorunlar ve guven problemi mi var?

Evlilik te senin paran benim param olmamali bence ortak olmalı hersey benim fikrim bu yönde. ..

Düğün takısı senin elinde duracak bir kenarda ve eşin borç içinde yaşayacak öyle mi? Bu durumda sen de borç içinde yaşamış olmuyor musun?
Sizin evlilik anlayisinizla benimki çok farklı galiba
Siz birlikte yaşamaya evlilik diyorsunuz ruh yok.

Butun zengin erkekler de hayalperest ile evlensek, o bir corba yapmaya bile usense ama biz onu kraliceler gibi yasatsak diye siraya girmisti ama sen huyu guzel olsun diye bu adama dustun hayalperest.. su hayatta hicbir meziyeti olmayip her konuda mukemmelligi kendine hak goren insanlarin ozguvenlerine hastayim.. yemin ediyorum insanin hayatindaki bir karadelik gibisin sen, allah kocana sabir versin..

Sizin açtığınız konular benim enerjimi çok düşürüyor ya çevrenizdeki insanları düşünemiyorum. Keşke de keşke, böyle ömür mü geçer? Sizin kafanızdaki insanlar anca keşke der zaten hayatında hiçbir icraat olmaz. Sizin beğenmediğiniz imkanlara sahip olsa ne işler başaracak insanlar var, ben bunu şımarıklık olarak görüyorum artık. Locus of control dediğimiz bir şey var literatürde İngilizceniz varsa bilirsiniz. Sizde bu internal değil hep external. Yani hep hayatınızda olan şeyleri dışarıya atfediyorsunuz, hep çevre yüzünden başarısız olduğunuzu vurguluyorsunuz ama bu koca bir yalandan ibaret aslında. İnsan başına ne gelirse gelsin o şartlar altında hayatını iyileştirmeye çabalamalıdır. Kimsenin hayatına sihirli değnekle dokunan bir peri gelmiyor.

Baskasindan alsaniz akrabalarindan fln merak etme sana guvenmis esin baska birilerine sordu mu ki brncr hayir.senin verceginden emin oldugu icin senden almistir
sen düğünde olan paraları eşinin ihtiyacı olsa vermeyecek misin,nasıl müşterek hayat geçireceksiniz parayı vermeyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…