yanlıştan nasıl kurtulurum?

pekı calısan kadının kendıne vaktı kalıyormu?kıtap okumak gezmek eglenmek gıbı?

adam bızı ısten cıkardıktan sonra ısım degısıklıgı falan yaptı avukatta cok ugrastırır sızı deyınce bızde bıraktık pesını:)
hmm peki öyleyse. bence işe başlarsan psikolojinde düzelir hergün Allah ın isimlerinden " 336 kez ya Musavvir" ve psikolojin içinde "256 kez ya Nur" oku ben öyle yapıyorum

Ablam calisiyo iki bebegi var evle ilgileniyo tabi eside yardimci oluyo gezmeler tozmalarda o bicim masssallahh evde pineklemekten iyidir hadi kalk kendine gel senin yerinde olmak isteyen o kadar cok kisi varki

adam bızı ısten cıkardıktan sonra ısım degısıklıgı falan yaptı avukatta cok ugrastırır sızı deyınce bızde bıraktık pesını:)
tolin tebrik ederim canım diplomanı aldın..erkek kardeşimde çekimserdi..çok değişti 3..yıldır falan çalışıyor..mezun olduğundan çok farklı biri..para kazanmak işini iyi yapmak onu olumlu etkiledi..bir yerden başlarsan tecrübe kazandıkça farklı bir işe geçebilirsin..

Elbette kalıyor.
Ama benim gibi rahatına düşkün biri olman gerek :)
Tezgahtaki bulaşıklarda kalmayacak aklın.
Çok titiz olayım diye elinde bez, süpürge gezmeyeceksin.

Ben işten geldim, yoruldum, para kazanıyorum dinlenmek, yatmak, eğlenmek hakkım diye yazacaksın aklının köşesine..

tabiki vakti kalıyor hayatını yaşamayı bilirsen her şeyi yaparsın... benım iş yerim ve evim arasında 90 km olmasına rağmen kendime vakit ayırabiliyorsam herkes ayırır! :):)

Çalışan evli bi kadınım
Evim herzaman toplu ve temiz
Hergün çeşit çeşit taze yemekler yapıyorum
Ürüm çamaşırım asla birikmez
İşten çıkınca hergün 3-5 te olsa mağaza gezerim hergece yeni ojelerimi sürerim
Arkadaşlarınlada buluşurum tozarımda

Sabah 6 da kalkıyorum 6:45e kadar makyaj kıyafet vs sonra işe
Akşamda 7-8 gibi evde oluyorum
Herşeye vaktim var
Planlı olunca herşey yetişir

daha çok yeni mezunsun canm brz vucudunu nadasa bırak beynn boşalsın yeni yıl girene kdr dinlen o kdr sene okudun belki benzeri br tempoya girmeye hazır değil şuan beynin 1-2 ay gez sonra yine tartarsın kendni

Ablam calisiyo iki bebegi var evle ilgileniyo tabi eside yardimci oluyo gezmeler tozmalarda o bicim masssallahh evde pineklemekten iyidir hadi kalk kendine gel senin yerinde olmak isteyen o kadar cok kisi varki
bugun bıraz kendıme geldım iş başvurularına falan baktım :)
işte bı başlasam ıyı olucak bılıyorum ama baslamak gelmıyo ıcımden:)
ben rahat bırıyım zaten elımde tozbezıyle falan gezmem
Haklilar ama ben aileni tutuyorum bu kavgada

tabiki vakti kalıyor hayatını yaşamayı bilirsen her şeyi yaparsın... benım iş yerim ve evim arasında 90 km olmasına rağmen kendime vakit ayırabiliyorsam herkes ayırır! :):)

pekı tesekkur ederım:))
daha çok yeni mezunsun canm brz vucudunu nadasa bırak beynn boşalsın yeni yıl girene kdr dinlen o kdr sene okudun belki benzeri br tempoya girmeye hazır değil şuan beynin 1-2 ay gez sonra yine tartarsın kendni
bende oyle ıstıyordum ama bızımkıler iş bak iş bak dıye basımı yıyolar

sende bakıyorum deyip geçiştir cnm

Ailen seni destekliyor.. paranı yemek istediklerinden değil, güçlü ol diye... Doğu' da 15 yaşında 40 yaşında adamlara verilen genç kızlar var.. keşke onlar da senin kadar şanslı olabilse

Biraz tüyo alabilir miyim bende oyle olmak istiyorum yaramaz bi oglumda var ama

Ailen seni destekliyor.. paranı yemek istediklerinden değil, güçlü ol diye... Doğu' da 15 yaşında 40 yaşında adamlara verilen genç kızlar var.. keşke onlar da senin kadar şanslı olabilse
bu mesajı hatırlatıcam kendıme tesekkur ederım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…