pekı calısan kadının kendıne vaktı kalıyormu?kıtap okumak gezmek eglenmek gıbı?Canının kıymetini bilirsen hiç sorun olmaz.
Sen çalışan bir bayansan mükemmel ev hanımı olman gerekmiyor.
Bu beklentide olan insanlara ver ağzının payını.
Hem çalışan maddi yükü paylaşan hem de dört dörtlük ev hanımı eş bulmak isteyenlere kapıyı göster.
Evin temizliğinden önce sağlığım ve keyfim gelir valla..
Ne kadar akli basinda bi ailen var şükret benceah olsada gıtsem ya ama bızımkıler illede calısıcaksın derler vermezler benı zengın kocaya
hmm peki öyleyse. bence işe başlarsan psikolojinde düzelir hergün Allah ın isimlerinden " 336 kez ya Musavvir" ve psikolojin içinde "256 kez ya Nur" oku ben öyle yapıyorumadam bızı ısten cıkardıktan sonra ısım degısıklıgı falan yaptı avukatta cok ugrastırır sızı deyınce bızde bıraktık pesını:)
anladım:)mantıklı:)İlla mezun olduğun işi yapmak zorunda değilsin ki
Yani kimya okudun kozmetik firmasına gir lab. Da olma reklam bölümünde ol
Satışında ol
Koltuğun köşesinde oturma ortasında otur anladın mı ?
kavgalı oldugumuz ıcın ben pek oyle dusunemıyorumNe kadar akli basinda bi ailen var şükret bence
Ablam calisiyo iki bebegi var evle ilgileniyo tabi eside yardimci oluyo gezmeler tozmalarda o bicim masssallahh evde pineklemekten iyidir hadi kalk kendine gel senin yerinde olmak isteyen o kadar cok kisi varkievet bunların boyle olacagını bende bılıyorum ama mesela sabah erken kalmak butun calısmak bıde evlenınce ev ışıde olucak tabı yanı ne bılıyım zormus gıbı gelıyo dusuncemı degıstıremıyorum
tolin tebrik ederim canım diplomanı aldın..erkek kardeşimde çekimserdi..çok değişti 3..yıldır falan çalışıyor..mezun olduğundan çok farklı biri..para kazanmak işini iyi yapmak onu olumlu etkiledi..bir yerden başlarsan tecrübe kazandıkça farklı bir işe geçebilirsin..adam bızı ısten cıkardıktan sonra ısım degısıklıgı falan yaptı avukatta cok ugrastırır sızı deyınce bızde bıraktık pesını:)
pekı calısan kadının kendıne vaktı kalıyormu?kıtap okumak gezmek eglenmek gıbı?
Haklilar ama ben aileni tutuyorum bu kavgadakavgalı oldugumuz ıcın ben pek oyle dusunemıyorum
pekı calısan kadının kendıne vaktı kalıyormu?kıtap okumak gezmek eglenmek gıbı?
bugun bıraz kendıme geldım iş başvurularına falan baktım :)Ablam calisiyo iki bebegi var evle ilgileniyo tabi eside yardimci oluyo gezmeler tozmalarda o bicim masssallahh evde pineklemekten iyidir hadi kalk kendine gel senin yerinde olmak isteyen o kadar cok kisi varki
işte bı başlasam ıyı olucak bılıyorum ama baslamak gelmıyo ıcımden:)tolin tebrik ederim canım diplomanı aldın..erkek kardeşimde çekimserdi..çok değişti 3..yıldır falan çalışıyor..mezun olduğundan çok farklı biri..para kazanmak işini iyi yapmak onu olumlu etkiledi..bir yerden başlarsan tecrübe kazandıkça farklı bir işe geçebilirsin..
ben rahat bırıyım zaten elımde tozbezıyle falan gezmemElbette kalıyor.
Ama benim gibi rahatına düşkün biri olman gerek :)
Tezgahtaki bulaşıklarda kalmayacak aklın.
Çok titiz olayım diye elinde bez, süpürge gezmeyeceksin.
Ben işten geldim, yoruldum, para kazanıyorum dinlenmek, yatmak, eğlenmek hakkım diye yazacaksın aklının köşesine..
Haklilar ama ben aileni tutuyorum bu kavgada
tabiki vakti kalıyor hayatını yaşamayı bilirsen her şeyi yaparsın... benım iş yerim ve evim arasında 90 km olmasına rağmen kendime vakit ayırabiliyorsam herkes ayırır! :):)
pekı tesekkur ederım:))Çalışan evli bi kadınım
Evim herzaman toplu ve temiz
Hergün çeşit çeşit taze yemekler yapıyorum
Ürüm çamaşırım asla birikmez
İşten çıkınca hergün 3-5 te olsa mağaza gezerim hergece yeni ojelerimi sürerim
Arkadaşlarınlada buluşurum tozarımda
Sabah 6 da kalkıyorum 6:45e kadar makyaj kıyafet vs sonra işe
Akşamda 7-8 gibi evde oluyorum
Herşeye vaktim var
Planlı olunca herşey yetişir
bende oyle ıstıyordum ama bızımkıler iş bak iş bak dıye basımı yıyolardaha çok yeni mezunsun canm brz vucudunu nadasa bırak beynn boşalsın yeni yıl girene kdr dinlen o kdr sene okudun belki benzeri br tempoya girmeye hazır değil şuan beynin 1-2 ay gez sonra yine tartarsın kendni
bugun bıraz kendıme geldım iş başvurularına falan baktım :)
işte bı başlasam ıyı olucak bılıyorum ama baslamak gelmıyo ıcımden:)
ben rahat bırıyım zaten elımde tozbezıyle falan gezmem
pekı tesekkur ederım:))
bende oyle ıstıyordum ama bızımkıler iş bak iş bak dıye basımı yıyolar
Biraz tüyo alabilir miyim bende oyle olmak istiyorum yaramaz bi oglumda var amaÇalışan evli bi kadınım
Evim herzaman toplu ve temiz
Hergün çeşit çeşit taze yemekler yapıyorum
Ürüm çamaşırım asla birikmez
İşten çıkınca hergün 3-5 te olsa mağaza gezerim hergece yeni ojelerimi sürerim
Arkadaşlarınlada buluşurum tozarımda
Sabah 6 da kalkıyorum 6:45e kadar makyaj kıyafet vs sonra işe
Akşamda 7-8 gibi evde oluyorum
Herşeye vaktim var
Planlı olunca herşey yetişir
gecıstırdım ama benı tanıdıkları ıcın yemedılersende bakıyorum deyip geçiştir cnm
bu mesajı hatırlatıcam kendıme tesekkur ederım:)Ailen seni destekliyor.. paranı yemek istediklerinden değil, güçlü ol diye... Doğu' da 15 yaşında 40 yaşında adamlara verilen genç kızlar var.. keşke onlar da senin kadar şanslı olabilse
Bulursanız banada haber verin bulursam kocayı boşıcam çünkü:))):))):))ah olsada gıtsem ya ama bızımkıler illede calısıcaksın derler vermezler benı zengın kocaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?