keske bimde satılsada alsak hem ucuzda olurBulursanız banada haber verin bulursam kocayı boşıcam çünkü:))):))):))
selam kızlar pek derdımı acmam buraya ama bu sefer işin altından nasıl kalkacagımı bılemedım
ben eylul ayında mezun oldum okulumu ıkı sene uzatarak yanı ıkı senedır evde oturuyorum bır ıs deneyımım oldu ancak calıstıgım yerden paramı alamamak bende ozguven eksıklıgı yarattı ve bırdaha işe girme girişimim olmadı
kımya muhendıslıgı mezunuyum bolumumu de cok severek okumadım
şımdıkı sıkıntım ıse işe girmek ıstemıyorum
evet bılıyorum dusuncem yanlıs yarın bırgun evlenınce kendı ayaklarımın uzerınde durmalıyım paramı kazanmalıyım falan fılan bunları bılıyorum ama işe girip calısmaktan korkuyorum ve evde oturmak bana daha rahatmıs gıbı gelıyozaten bu yuzden evdekılerle de kavga ettım sorun su ki bu psıkolojıden nasıl kurtulurum?
selam kızlar pek derdımı acmam buraya ama bu sefer işin altından nasıl kalkacagımı bılemedım
ben eylul ayında mezun oldum okulumu ıkı sene uzatarak yanı ıkı senedır evde oturuyorum bır ıs deneyımım oldu ancak calıstıgım yerden paramı alamamak bende ozguven eksıklıgı yarattı ve bırdaha işe girme girişimim olmadı
evet bılıyorum dusuncem yanlıs yarın bırgun evlenınce kendı ayaklarımın uzerınde durmalıyım paramı kazanmalıyım falan fılan bunları bılıyorum ama işe girip calısmaktan korkuyorum ve evde oturmak bana daha rahatmıs gıbı gelıyozaten bu yuzden evdekılerle de kavga ettım sorun su ki bu psıkolojıden nasıl kurtulurum?
tolincim bu birazda evleneceğin erkekle ilgili..umarım sana her konuda destek olacak anlayışlı paylaşımcı bir eşin olur...pekı calısan kadının kendıne vaktı kalıyormu?kıtap okumak gezmek eglenmek gıbı?
Maşallah size.Çalışan evli bi kadınım
Evim herzaman toplu ve temiz
Hergün çeşit çeşit taze yemekler yapıyorum
Ürüm çamaşırım asla birikmez
İşten çıkınca hergün 3-5 te olsa mağaza gezerim hergece yeni ojelerimi sürerim
Arkadaşlarınlada buluşurum tozarımda
Sabah 6 da kalkıyorum 6:45e kadar makyaj kıyafet vs sonra işe
Akşamda 7-8 gibi evde oluyorum
Herşeye vaktim var
Planlı olunca herşey yetişir
merak ettim harcamalarınız ortakmı..okonuyu nsıl hallediyorsunuz?ben de tam tersiyim..
ev hanımı olsaydım çok sıkılırdım..
ev işlerini sevmiyorum..
evde çok durunca sıkıntıdan patlıyorum..
çalışıp para kazandığım için eşim de çok baskı yapamıyo ev işleri konusunda..
yakında düzenli olarak yardımcı da alcam eve, arada bi kadın cağırcam yani..
işe koşa koşa gidiyorum, hava değişikliği oluyo hem,hem de seviyorum mesleğimi..
kazancım da eşime sus payı oluyo..paranın hürmetine daha kıymetliyim..
yani benim için her yönden iyi çalışmak..
merak ettim harcamalarınız ortakmı..okonuyu nsıl hallediyorsunuz?
maddi konularda ikimizde sorumluluk sahibiyzortak şuan..
yani ben maaşımı direk ona veriyorum..
belli bi miktar harçlığım oluyo, bi de kredi kartım var..
param bittikçe eşimden ya da evdeyse para ordan alıyorum..
yalnız eşim yanımda çok fazla nakit taşımamı hiç istemez oyüzden ara ara tartışırız..
biraz ataerkil bi insan ve kendisinden para istememden ya da maddi konuda beni takip etmekten pek haz eder..
onun dışında şimdilik sıkıntı yok..
siz nasıl yapıyosunuz??
sen ikinizinde maaşını alsaydın nasıl olurdu ..eşin baskın kişilikmi?ben de tam tersiyim..
ev hanımı olsaydım çok sıkılırdım..
ev işlerini sevmiyorum..
evde çok durunca sıkıntıdan patlıyorum..
çalışıp para kazandığım için eşim de çok baskı yapamıyo ev işleri konusunda..
yakında düzenli olarak yardımcı da alcam eve, arada bi kadın cağırcam yani..
işe koşa koşa gidiyorum, hava değişikliği oluyo hem,hem de seviyorum mesleğimi..
kazancım da eşime sus payı oluyo..paranın hürmetine daha kıymetliyim..
yani benim için her yönden iyi çalışmak..
maddi konularda ikimizde sorumluluk sahibiyzmaaşallah diyeyim..ev giderleri ssk primi araba kredisi vb çok tutuyor zaten..onun haricinde evdeki eksikleri artık eşim biliyor hangi ürünleri kullandığımızıda genel ev alışverişini o yapıyor..pazara birlikte çıkıyoruz..kıyafet alışverişini ben kartla yapıyorum..ama her ay bir kişiye bir eksiğini alıyorum sırayla işte...:)
tolin konuya dahil olduk kusura bakma tatlım..fikir olur sanada..
sen ikinizinde maaşını alsaydın nasıl olurdu ..eşin baskın kişilikmi?
çok üzüldüm inşallah eşin düzelir bu konularda..maalesef tartışma sebebi..mümkün değil...çok baskın malesef..
benimkini bile çektin mi çekcenmi diye takip eder hemen almak için..
bi de malesef eşimin ailesi eşimden çok beklenti içindeler ve eşim bundan rahatsız olduğumun farkında..
paralar bende olsa direkt onlara yardım edemez, kendindeyken çaktırmadan yardım ediyo..
kavga çıkarmıyorum bunun için, ama ben de özgürce harcıyorum.. o da öyle gizlice iş çevirdiği için çok laf edemiyo..
danışıklı dövüş kısacası..
ama çocuk olunca nolur bilmem...
keşke yanlışlar doğruyu götürmeseydi eldeki netler çoğalırdıselam kızlar pek derdımı acmam buraya ama bu sefer işin altından nasıl kalkacagımı bılemedım
inşallah tembel olmadıgımı anlayabılırm ve bu gecıcı bbı surectır ınsallah:)Bu psikolojiyi çok iyi biliyorum.
Evde iş aradığım zamanlar resmen hayatımın kontrolünü yitirmiştim. Elde avuçta yok anne babadan para isteyemiyorum.
Gerçekten çalışmak isteyip istemediğimi bile bilmiyordum.
Çalışmaya başlayınca kendine geleceksin ve sandığın kadar tembel olmadığını anlayacaksın.
Bunu dert etmen bile bunu gösteriyor.
Sevmiyorsan bu mesleği yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?