yanlıştan nasıl kurtulurum?

valla canım zengin kocayada gitsen onun parası senin olmayacak istediğin zaman istediğin gibi harcayamayacak sın.bence bunu iyice düşün. bende evlenmeden önce çalışıyordum evlendikten sonra ayrıldım inan bana 1 ay evde zor kaldım. çok zor bir erkeğin eline bakmak. eşim sağolsun hiç bişeyimi eksik bırakmadı parayı istemeden verdi ama kendi paran gibi olmuyor hiç bir zaman. bence sevdiğin bir mesleği yapmalısın.

Ben daha kötüyüm.elektrik elektronik okuyodum.okulu bıraktım ve aynı senin gibi ne tekrar başlamak ne de mezun olduktan sonra çalışmak istiyorum.tabi yine de lisansımı tamamlıycam ama.ev çok rahat geliyo bna.çok yoğundu benim okulum.sabah 6da kalkıp akşam 7de geliyodum.haftanın 6 günü birde.yemek yiyip duş alıp yatıyodum.ders çalışmaya vaktim bile kalmıyodu doğru düzgün.ve tam 5 saat yolda geçiyodu.heralde onun yorgunluğu diyorum.yani inşallah öyledir.

paranı alamdığın için beceriksiz işverenin özgüven kaybı yaşasın sen neden yaşıyorsun ki, bi düşün işe girersen en kötü ne olur, en kötü paranı alamazsın işte, ama en azından tecrube sahibi olursun, iş hayatını öğrenirsin, tabii zamanla da daha isabetli işler seçmeyi öğrenirsin, bu işler zamanla tecrubeyle oluyor yani, bence evde oturacağına, korkunun isteksizliinin üstüne üstüne git

ben de tam tersiyim..
ev hanımı olsaydım çok sıkılırdım..
ev işlerini sevmiyorum..
evde çok durunca sıkıntıdan patlıyorum..
çalışıp para kazandığım için eşim de çok baskı yapamıyo ev işleri konusunda..
yakında düzenli olarak yardımcı da alcam eve, arada bi kadın cağırcam yani..
işe koşa koşa gidiyorum, hava değişikliği oluyo hem,hem de seviyorum mesleğimi..
kazancım da eşime sus payı oluyo..paranın hürmetine daha kıymetliyim..
yani benim için her yönden iyi çalışmak..

pekı calısan kadının kendıne vaktı kalıyormu?kıtap okumak gezmek eglenmek gıbı?
tolincim bu birazda evleneceğin erkekle ilgili..umarım sana her konuda destek olacak anlayışlı paylaşımcı bir eşin olur...

Maşallah size.

merak ettim harcamalarınız ortakmı..okonuyu nsıl hallediyorsunuz?

merak ettim harcamalarınız ortakmı..okonuyu nsıl hallediyorsunuz?

ortak şuan..
yani ben maaşımı direk ona veriyorum..
belli bi miktar harçlığım oluyo, bi de kredi kartım var..
param bittikçe eşimden ya da evdeyse para ordan alıyorum..
yalnız eşim yanımda çok fazla nakit taşımamı hiç istemez oyüzden ara ara tartışırız..
biraz ataerkil bi insan ve kendisinden para istememden ya da maddi konuda beni takip etmekten pek haz eder..
onun dışında şimdilik sıkıntı yok..
siz nasıl yapıyosunuz??

06:15'te kalkıp 06.30'da evden çıkıyorum.
13.30 gibi evdeyim. Bir kap yemek yaparım.
Eşim 20.00'da gelir.
Akşam 22.00 gibi de uyurum.
Büyük temizliği de eşimle yaparım.

tolinn benimde yatasım var ama olmaz öyle. iş güvenliği sınavı zor diye biliyorum . hedefini belirleyip uğraşmalısın biraz daha zaman geçerse tecrüben niye yok diye sıkıntı yaşarsın. kpssyi düşüneblirsini iş güvenliği özel yerler . istedikten sonra becerisin . okulu da uzattıysan boşe zaman geçirme

maddi konularda ikimizde sorumluluk sahibiyzmaaşallah diyeyim..ev giderleri ssk primi araba kredisi vb çok tutuyor zaten..onun haricinde evdeki eksikleri artık eşim biliyor hangi ürünleri kullandığımızıda genel ev alışverişini o yapıyor..pazara birlikte çıkıyoruz..kıyafet alışverişini ben kartla yapıyorum..ama her ay bir kişiye bir eksiğini alıyorum sırayla işte...:)

tolin konuya dahil olduk kusura bakma tatlım..fikir olur sanada..

Bu arada saat 13.30'dan akşam 20.00'a kadar da ne yaptığım meçhul. Kaşlarımı bile alamıyorum bazen
Bir bakıyorum eşim gelmiş. Kısacası yatıyorum yatıyorum ama hala yatasım var

sen ikinizinde maaşını alsaydın nasıl olurdu ..eşin baskın kişilikmi?

güzel bi planlama sizinki de..
biz daha yeniyiz..
inşallah bizde de dengeler tam anlamıyla oturur..

Bu psikolojiyi çok iyi biliyorum.
Evde iş aradığım zamanlar resmen hayatımın kontrolünü yitirmiştim. Elde avuçta yok anne babadan para isteyemiyorum.
Gerçekten çalışmak isteyip istemediğimi bile bilmiyordum.

Çalışmaya başlayınca kendine geleceksin ve sandığın kadar tembel olmadığını anlayacaksın.
Bunu dert etmen bile bunu gösteriyor.
Sevmiyorsan bu mesleği yapma.

sen ikinizinde maaşını alsaydın nasıl olurdu ..eşin baskın kişilikmi?

mümkün değil...çok baskın malesef..
benimkini bile çektin mi çekcenmi diye takip eder hemen almak için..
bi de malesef eşimin ailesi eşimden çok beklenti içindeler ve eşim bundan rahatsız olduğumun farkında..
paralar bende olsa direkt onlara yardım edemez, kendindeyken çaktırmadan yardım ediyo..
kavga çıkarmıyorum bunun için, ama ben de özgürce harcıyorum.. o da öyle gizlice iş çevirdiği için çok laf edemiyo..
danışıklı dövüş kısacası..
ama çocuk olunca nolur bilmem...

çok üzüldüm inşallah eşin düzelir bu konularda..maalesef tartışma sebebi..

keşke yanlışlar doğruyu götürmeseydi eldeki netler çoğalırdı ama işe ilgi alanınızı değiştirmekle başlayabilirsiniz mesela Kenan İMİRZALIOĞLU aslında matematikçi ama adam Yeşil Çamdan bir ben kaldım diye ortalıkta geziyor

inşallah tembel olmadıgımı anlayabılırm ve bu gecıcı bbı surectır ınsallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…