- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
çok üzüldüm inşallah eşin düzelir bu konularda..maalesef tartışma sebebi..
sizin toyluğunuzdan faydalanıyorlar..ve sen eşine göre daha hassas bir yapıya sahipsin ona eli maşalı biri lazıminşallah..
işin ilginç tarafı..eşimin ailesi bana diyo ki " bak ümitli ahmet çok para harcar, bi de herkese yardım etmeyi sever onu sen kontrol et" vs vs..
ama ikide bi arayıp yardım istemeler, her sıkıştıklarında ahmeti bulmalar....
yani kendileri sürekli isteyip bi de bana dizginle kocanı demeleri de bi tuhaf....
sizin toyluğunuzdan faydalanıyorlar..ve sen eşine göre daha hassas bir yapıya sahipsin ona eli maşalı biri lazım
tolinden özür dileyerek nacizhane fikrimi yazayım canm..bununla ilgili konuda açabilirsin..çevremde böyle hanımlar ev kredisi borcuna falan giriyor tavsiyem ev işine falan girin bir an önce eviniz varsa ikinci bir eve yada araba borcuna girin..inan faydasını göreceksin..hem paranız çarçur olmaz hemde kocan borca girince rahat hareket edemez..pek çok tanıdığımın yaptığı yöntem..eli maşalı olsam çıldırıyo..
bi kere bu konuda kavga çıkardım 3 gün konuşmadık...
adımı "paragöz"e çıkardı bide..
ben de mecburen salağa yatıyorum...
tolin, evde oturmak için mi okudun onca yılı ablacım? Biryerlerden başlaman gerekiyor, iş hayatı eminim zordur, maaşı ödemeyen patronlar, çalışma ortamında rekabetler, ayak kaydırmaya çalışmalar, yorgunluk, emek.gercektenmı?bende bıtek kendımı bu duyguları yasıyomus gıbı hıssedıyorum sankı ogrencılık buyuk nımetmıste ben onu kaybetmısım gıbı:)
Yani demek istiyorlar ki:inşallah..
işin ilginç tarafı..eşimin ailesi bana diyo ki " bak ümitli ahmet çok para harcar, bi de herkese yardım etmeyi sever onu sen kontrol et" vs vs..
ama ikide bi arayıp yardım istemeler, her sıkıştıklarında ahmeti bulmalar....
yani kendileri sürekli isteyip bi de bana dizginle kocanı demeleri de bi tuhaf....
inşallah tembel olmadıgımı anlayabılırm ve bu gecıcı bbı surectır ınsallah:)
Biraz tüyo alabilir miyim bende oyle olmak istiyorum yaramaz bi oglumda var ama
Hayit calismiyorum ama okuyorum hala. Oglum kucuk daha toplamayi degil dagitmayi biliyo sadece. Ufak tuyolar alabilitmiyim? Tertemiz yapiyorum evi iki gun bile surmuyo daginiklik hemen basliyo offBenim çocuğum yok
Çocuğun uyuduğu vakitleri değerlendirin
Hatta ufaklığa toplartırabilirsin dağıttıklarını
Çalışıyo musun ?
Hayit calismiyorum ama okuyorum hala. Oglum kucuk daha toplamayi degil dagitmayi biliyo sadece. Ufak tuyolar alabilitmiyim? Tertemiz yapiyorum evi iki gun bile surmuyo daginiklik hemen basliyo off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?