Yanlız Hissediyorum

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Derdimi nasıl anlatsa bilemiyorum :26:

Yakın arkadaşlarımdan biri (zaten toplamda iki tane vardı) tarafından çok güzel bir şekilde ortada bırakıldım, çok çocukca sebeplerden dolayı. Sözde en sevdiği insanlardan biriydim, peh. Arkasından konuştuğu insanların hiç utanmadan yüzlerine gülüyor şu anda. Benim de gram değerim yokmuş onu anladım. Zaten insanları kendine çok yaklaştıran bir insan değilimdir (bilinçsizce yapıyorum bu hareketi), çok çevrem de yoktur. Biraz yanlızım yani, kafama estiğinde hadi gel dışarı çıkalım diyebileceğim tek bir insan var. Ha o bana yeter o ayrı ama insan bazen daha çok insan olsun istiyor etrafında.

Bir de hoşlanmamaya çalışıp da beceremediğim bir insan var. Sınıftan. Aslında onun da benden hoşlandığını düşünüyorum ve hisssediiyorum ama bazen de tam tersi olduğunu düşünüyorum. Öyle işte, bu konu beni neden üzüyor anlamış değilim bir sevgilim olmasını istemiyorum aslında. Ama onunla olmak da istiyorum. Öyle kendi kendime üzülüp duruyorum. Olacak olsa şimdiye olurdu değil mi? Koskaca bir dönem geçti.

Arkadaşımla aramızın neden bozulduğunu da 20 yaşında insan evlatları nasıl çocuklaşabilir merak edenler için kısaca anlatıyım (gerçekten çok çocukça, yani üniversitede okuyan insanlar olduğumuza inanamıyorum bazen)
Arkadaşımla beraber bir grubumuz vardı tabi ben çok kaynaşamadığım bir grup bu. Onların kendi aralarındaki muhabbet daha samimiydi. Neyse arkadaşım bana benim hep onun için çok değerli olduğumu söylerdi falan filan. Kendisinin aynı zamanda yine beraber takıldığımız gruptan Emre diye biriyle de baya iyiydi arası. Fakat hep benim daha değerli olduğumu dile getirirdi. (Bu da ayrı ilginç bir durum bari Emrenin yanında söyleme bunu). Gel zaman git zaman bu Emre denen çocuk (tam bir ortam meraklısı) dünyanın en gereksiz en içten pazarlıklı en yüzeysel para düşkünü insanlarıyla takılmaya başladı. Ben de tabi rahatsızım sürekli onlarla olmaktan, arkadaşıma bahsettim ben de hoşlanmıyorum onlardan ama Emre için sabrediyorum bi çözüm bulucam falan dedi. Bekledim bekledim çözüm falan yok ortada, Emre kızı tamam halletçem diyip oyalıyor sadece. Kız her seferinde üzülüyor Emre yine onlarlaydı beni takmadı bile (araları çok iyi baya yakın arkadaşlar) falan filan. En son kız Emreyi aradı bana diyor ki bu sefer son ya onlar ya ben diycem ama baa kararlıydı yani o ağlarken üzülürken de hep ben teselli ettim bu arada. O gün bana mesaj attı Emreyle konuştuk ben onlara bir şans daha vericem diye. Ben şoklardayım tabi sen o kadar kararlı konuş sonra git 180 derece dön.

Bu arada bu grupta kimsenin beni taktığı yok, yani benim muhabbetim çok yok onlarla dolayısıyla da sıkılıyorum, bu ''yakın'' arkadaş da benimle çok ilgilenmiyor varsa yoksa Emre, zaten o etraftayken ben hiç yokmuşum gibi. En son bir daha konuştum kızla, kendisi de farkında beni ihmal ettiğinin haklısın bi çözüm bulucam falan filan dedi. Ertesi gün bana tek kelime bile etmedi sürekli onlarla gülüyor eğleniyor. Ben de baktım bu kız da beni Emrenin ona yaptığı gibi çözücem bu durumu diyerek oyalıyor aldım karşıma dedim ki bak sen bütüün gününü onlarla geçirmek istiyorsan sana geçirme diyemem ama bana değer verdiğini söylüyorsan bunu göstermek zorundasın, bana hiç hissettirmiyorsun onlara ayırdığın vakti bana da ayır o zaman ya da de ki ben seni değersiz buluyorum ben de yoluma gideyim. Yine tamamlar bir çözüm bulucamlar falan. Böyle böyle artık sadece günaydın diyoruz birbirimize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç yıllık dostluğum bitti. Bazen gerçekten çocukta ve saçma şeylerden dolayı bitmek zorunda kalıyor
Bunu kafana takma alışırsın..
Sevgili meselesine gelince, olupta sürekli üzecek sorunlu bir ilişki olacaksa zaten senden uzak olsun
Yok, çok mutlu olacaksanız nasipse de olur elbet
Geçmişi, geleceği düşünüp bugünümüzü mahvediyoruz biz kadınlar
Bazen duygusal olmamak gerektiğini düşünüyorum

Alışıcam elbet ama onunla sürekli aynı ortamda olmak hiçbir değerimin olmadığını anlamak falan üzüyor beni. Sizin dostluğunuz neden bitti?

Evet zaten ben de eğer hayırlı olacaksa nasip et olmayacaksa aklımdan ve kalbimden al diye dua ediyorum hep. :26:

Sen yanlız ve tek arkadaşın olduğu için arkadaşınında yanlızca sana mahkum olmasını istiyorsun..Bazen insan öyle aman aman çok hoşlanmadığı ortamlardada bulunabilir.Bundan vazgeçmek istemeyebilirde arkadaşını böyle bir seçenek yapmaya zorlamaya hakkın yok..Bence sende kendine başka arkadaşlar bulmalısın..

Ya canım hakikaten biraz çoçukça bir şey ama kendini yalnız hissetmene gelince seni çok iyi anlıyorum,yalnızlık baş edilmesi güç bir duygu.Ancak bunu yalnız da güçlüyüm başkalarına ihtiyacım yok demeyi öğrenerek başarabilirsin.

yakın arkadaş kavgası yani

peki herkesle orta bir seviyede çokda sıkı fıkı olmadan bir ortam oluşturman bu kadar zormu kendine
yani biri ile ya çok yakın yada uzak mı olmak zorundasın
sohbetinin olmadığından da bahsetmişsin
peki sana soruyorum
neden bu insanlar seni seçip seninle yakın arkadaş olsun
oturup susmak içinmi
gençlik bir kere yaşanır
eğlenceli kişiliklerde herzaman
etrafında bir çevre toplarlar
sana saygı duyuluyor ağırbaşlılığın taktir ediliyor ve bu nedenle değer görülüyor olabilrsin
ama üniversite gençliğisiniz
arada kurtları da dökmek lazım
ve bu durumda
kim daha neşeli eğlencewli ise
çevre ona kayar
asıl sorun bu

Yanlış anladınız sanırım, ben başkasıyla arkadaşlık yapmasına kesinlikle karışmıyorum sadece bana dediklerine zıt davranıyordu bana değer verdiğini söylüyor ama hiç ilgilenmiyordu. Ben buna kırıldım. Onlara verdiği ilgiyi ben de bekledim
Diyorum zaten ama bazen bir yerde patlıyor

Sınıfta zaten çok az kişiyiz o yüzden herkesin birbiriyle muhabbeti vardır, yani sıkı fıkı olmasam da merhaba merhaba diyebeileceğimiz oturup bi kaç dakika sohbet edebileceğim bir ortam var. Ama sorun şu ki sınıf arkadaşlarımın çoğu içten pazarlıklı yüzüme gülüp arkamdan konuşurlar. Eğlenceli değilim demedim zaten ısındığım bir ortamda gayet neşeli eğlenceli ve konuşkanımdır, kafamın uyuştuu insanlar da bunu hep dile getirirler. Ama kendimi arkadaşım tarafından satılmış gibi hissediyorum şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…