• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlız kızlar buraya!!

5 ay oldu ayrılalı ondan sonra yeniden sevmek ve erkeklere güvenmek uzun zaman alacak...

Son düzenleme:
bilmiyorum belki ben mi öyle olduğunu düşünüyorum şöyle ki;görüstüklerim ya geceyarısından sonra sanatçı konserine ya da ilk görüşmede içki açtırmalar ya da eve çok geç dönemeceğimi bildiklerinde bitiyor ya anlamıyorum ne istiyorlar bunlar anlamıyorum belli yaşa gelmiş insan artık düzen istemez mi ağırlık istemez mi ben ne kadar ağırsam karşıma o kadar uçarı erkekler çıkıyo ..yani bu erkekler ne zamana kadar böyel davrancak..daha beni tanımadam devamı gelmiyo bile...kafayı yiyesim geliyo

Bende yalnızım ayrılalı 10 ay oldu .

İyi ki bitmiş ve iyi ki yalnızım .

Adam gibi adam olsun yarı yolda bırakmasın yeterliii

Beni sevsin eğer severse dünyanın en mutlu insanı olur :)

yalnız geldim yalnızda gidicem galibaa,insan zamanla alışıyor yalnızlığaa hatta kalabalıktan bile artık sıkılmaya başladım.adam gibi adam yok ki etrafta,herkesin amacı farklı.tek amacım sevmek sevilmek ama yok olmadı olamıyor olamayacakta bu gidişleee ...

Son düzenleme:
sevebileceğim adam gibi adam olup bana değer versin. zoru gören kaçıyor anlamıyorum arkadaş ya.

Back
X